تبیان، دستیار زندگی
مدیرعامل شرکت عملیات های غیر نفتی پازارگاد عسلویه گفت: دهکده گردشگری پازارگاد با هدف رونق صنعت گردشگری کشور و جلوگیری از خروج ارز تاسیس شده است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

بهره برداری از دهکده گردشگری «پازارگاد» عسلویه تا آخر بهمن ماه

مدیرعامل شرکت عملیات‌های غیر نفتی پازارگاد عسلویه گفت: دهکده گردشگری پازارگاد با هدف رونق صنعت گردشگری کشور و جلوگیری از خروج ارز تاسیس شده است.

بخش گردشگری تبیان

بهره برداری از دهکده گردشگری «پازارگاد» عسلویه تا آخر بهمن ماه

به گزارش تبیان از ایرنا ؛ محمد صفائیان درباره اهمیت تاسیس این دهکده گردشگری اظهار داشت: دهکده گردشگری دریائی پازارگاد جلوه ای از اعتماد به جوانان فعال، خلاق و متخصص ایرانی در منطقه عسلویه به عنوان قطب انرژی کشور به شمار می‌آید که جاذبه‌های گردشگری مدرنی را در مقابل دیدگان گردشگران به تماشا گذاشته است.

وی افزود: دهکده گردشگری پازارگاد در 20 هکتار از زمین‌های ساحلی منطقه شیرینو با عرض 300 متر ساحل در شهرستان‌های کنگان و عسلویه ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت عملیات‌های غیر نفتی پازارگاد عسلویه ادامه داد: این مجتمع به همت متخصصان داخلی روزهای پایانی ساخت خود را سپری می‌کند و زمینه اشتغالزایی شماری از نیروهای بومی را فراهم کرده است.

وی گفت: دست کم 430 نفر نیرو بصورت مستقیم و بیش از 1200 نیرو بصورت غیرمستقیم در این پروژه همکاری می‌کنند.

صفائیان با بیان اینکه دهکده گردشگری پازارگاد تاکنون حداقل 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته، خاطرنشان کرد: این مجتمع اواخر بهمن سال جاری با حضوری شماری از مقامات سازمان میراث فرهنگی به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت عملیات‌های غیر نفتی پازارگاد عسلویه ادامه داد: در سال‌های گذشته نبود امکانات مناسب تفریحی و رفاهی در منطقه پتروشیمی پارس (عسلویه) در کنار اقامتگاه‌هایی که فعالیتشان محدود به ارائه خدمات اولیه بود سبب فرسودگی شغلی و یکنواختی در زندگی برخی از کارکنان، خانواده‌های آنها و دیگر ساکنان این منطقه شده بود.

وی با بیان اینکه نخستین قدم بزرگ گردشگری در عسلویه به عنوان یک منطقه صنعتی، برداشته شده است، ابراز امیدواری کرد وزارت نفت حمایت لازم را در این زمینه داشته باشد.

صفائیان با قدردانی از حمایت مسئولان استان از این طرح گردشگری دریایی افزود: با استفاده از گردشگری دریایی، گردشگران داخلی و خارجی به ویژه کشورهای حوزه خلیج فارس می توانند در نیمه دوم سال از جنوبی ترین نقطه ایران به دلیل بهره مندی از ساحل بکر و امکاناتی از این دست استفاده کنند.

وی با تاکید براینکه در این پروژه تلاش شده بافت سنتی منطقه تغییر نکند، خاطرنشان کرد: در هیچ نقطه ای از ایران با این برنامه ریزی از ساحل استفاده نشده و مجموعه پازارگاد تلاش دارد که از این ظرفیت خدادادی بهره بیشتری ببرد.

مدیرعامل شرکت عملیات های غیرنفتی پازارگاد گفت: با توجه به اینکه شرکت عملیات غیرنفتی پازارگاد مسئول اجرای پروژه های غیرنفتی است، برای ساخت دهکده گردشگری دریایی پازارگاد تمام مطالعات زیست محیطی انجام شده و مجوزهای لازم نیز دریافت شده است.

مدیرعامل شرکت عملیات های غیرنفتی پازارگاد افزود: تاکنون 150 میلیارد ریال از سوی این شرکت برای هزینه ساخت این دهکده مصوب شده است.

وی خاطرنشان کرد: این مجتمع همچنین می تواند شرایط لازم را برای «بازدید صنعتی» گردشگران خارجی از عسلویه فراهم آورد و به سبب برخورداری از آب و هوای مدیترانه ای پذیرای شماری زیادی از گردشگران داخلی و خارجی در شش ماه دوم سال باشد.

صفائیان گفت: با استفاده از لوله های جی.آر.پی مربوط به صنعت پتروشیمی، اقامتگاه های سه نفره با رعایت تمام اصول ساخته شده است.

وی با بیان اینکه برای ساخت دهکده هیچ درختی تخریب و یا قطع نشده، افزود: کاشت بیش از پنج هزار اصله نهال از بارزترین اقدام های انجام شده در راه صیانت از محیط زیست این منطقه گردشگری است.

مدیرعامل شرکت عملیات های غیر نفتی پازارگاد عسلویه ادامه داد: از نکات بارز این پروژه استفاده از انبار ضایعات شرکت های پتروشیمی است که این مساله در جلوگیری از بروز آلودگی زیست محیطی نقش بسزایی داشته است.

صفائیان اظهار کرد: با توجه به موفقیت دهکده گردشگری پازارگاد پیشنهاد کار این مجموعه در دهکده گردشگری امید بوشهر نیز صادر شده است.

مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد بیان کرد: در دهکده امید بوشهر تلاش می شود تا با ساخت هتل‌ها و کلبه‌های شناور، گردشگران را به این منطقه جذب کرد.

صفائیان با بیان اینکه برای تکمیل پروژه‌ دهکده گردشگری امید بوشهر در پی جذب سرمایه‌گذار هستیم، افزود: ساخت ویلاهای شناور، تاکسی های شناور برای تخلیه فاضلاب سپتیک، آبرسانی به این ویلاها و ساخت کلبه های چوبی سبک و قابل حمل از جمله طرحهای جدید در بخش گردشگری است که دهکده امید بوشهر اجرا می شود.

وی ادامه داد: ساخت دهکده گردشگری پازارگاد از دی سال گذشته آغاز و فاز نخست آن به بهره برداری رسید و اکنون نیز به دنبال گسترش امکانات در این دهکده و ایجاد یک سری تاسیسات در دهکده امید بوشهر هستیم.

صفائیان افزود: تلاش شده در این مجموعه با ابتکار عمل از دور ریختنی های صنعتی برای ایجاد فضای گردشگری استفاده شود.

مدیرعامل شرکت عملیات های غیرنفتی پازارگاد عسلویه، گسترش «بوم گردی» را از دیگر طرح های شرکت عملیات های غیر نفتی پازارگاد عسلویه عنوان کرد و افزود: این طرح با هدف معرفی مناطق بکر و روستاهای این منطقه برای گردشگران داخلی و خارجی صورت می گیرد.

صفاییان خاطرنشان کرد: در این طرح گردشگران می توانند وارد خانه های روستایی شده و از نزدیک با آداب و رسوم و سنن مردم این مناطق آشنا شوند.


منبع : ایرنا