تبیان، دستیار زندگی
سرپرست مرکز مطالعات وزارت ورزش و جوانان از برگزاری اولین همایش یافته های پژوهشی استان های سراسر کشور خبر داد و گفت: شاخص های ساماندهی امور جوانان در این همایش بررسی می شود.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

شاخص های ساماندهی امور جوانان بررسی می شود


سرپرست مرکز مطالعات وزارت ورزش و جوانان از برگزاری اولین همایش یافته های پژوهشی استان های سراسر کشور خبر داد و گفت: شاخص های ساماندهی امور جوانان در این همایش بررسی می شود.

بخش اجتماعی تبیان
جوانان


محمدرضا فضلی افزود: همزمان با هفته دولت اولین همایش یافته های پژوهشی استان های سراسر کشور ۸ و ۹ شهریورماه در رشت برگزار می شود.
وی با بیان اینکه چنین همایشی برای اولین بار است که در حوزه مدیریت و سازمان های اجرایی کشور برگزار می شود، عنوان کرد: در سال ۹۴ به منظور مدیریت امر پژوهش و همچنین استفاده کاربردی از نتایج و یافته های حاصل از پژوهش در فضای کشور، همایش های منطقه ای ویژه یافته های پژوهشی ادارات کل ورزش و جوانان با حضور مدیران و مسئولین حوزه های ورزش، جوانان و پژوهش و همچنین سازمان های مردم نهاد، اساتید و دانشجویان به میزبانی شش استان برگزار شد. پس از این تجربه برنامه ریزی هایی برای برگزاری اولین همایش یافته های پژوهشی ورزش و جوانان ادارات کل ورزش و جوانان سراسر کشور صورت گرفت که به مناسبت هفته دولت برگزار می شود.
فضلی در خصوص اهداف این همایش گفت: مهمترین اهداف این همایش بهره مندی از تجربیات و یافته های پژوهشی انجام شده و تبادل یافته ها در سایر استان ها، انتقال دانش پژوهشی بین ادارات کل استانی و ارائه طرح های پژوهشی منتخب در دو حوزه ورزش و جوانان است. که این مهم گامی در جهت توسعه سازمان های دانش محور ورزش و جوانان کشور خواهد بود.
سرپرست مرکز مطالعات و پژوهش های راهبردی افزود: مجموعا ۴۰ طرح پژوهشی پس از اعلام فراخوان از طرف استان ها در دو حوزه ورزش و جوانان دریافت شد که پس از بررسی و داوری ۱۲ طرح پژوهشی از ۱۱ استان کشور انتخاب و در همایش پیش رو توسط مجریان و پژوهشگران مرتبط ارائه می شود.
فضلی با تاکید بر لزوم پشتوانه علمی در طرح های مورد حمایت ادارات کل استانی اظهار کرد: مهمترین انتظار ما از برگزاری همایش این است که استان ها در انجام تحقیقات و پژوهش های خود یک مسیر علمی را طی کنند و از این طریق برنامه ها و طرح های استانی از یک پشتوانه علمی قوی و قابل دفاع برخوردار باشند.
وی تفاوت همایش پیش رو با سایر همایش های علمی را اینگونه عنوان کرد: همایش های پیشین دربر گیرنده پژوهش های انجام شده در یک موضوع خاص مانند مدیریت یا موضاعات دیگر بود اما همایش پیشرو تمامی تحقیقات و پژوهش های انجام شده در حوزه ورزش و جوانان با محوریت استان های سراسر کشور را شامل می شود.
سرپرست مرکز مطالعات و پژوهش های راهبردی ادامه داد: کار متفاوتی که در برگزاری این همایش پیش بینی کرده ایم اختصاص امتیاز ویژه به برترین ارائه است به این صورت که ۱۲طرح برتر توسط مجریان مربوطه ارائه خواهند شد و ما علاوه بر تقدیر از این ۱۲ طرح از برترین ارائه نیز تجلیل خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه در نظر داریم این همایش هر ۲ سال یک بار برگزار شود افزود: همچنین برگزاری یک نمایشگاه در حاشیه این همایش را پیش بینی کرده ایم که در این نمایشگاه علاوه بر نمایش۴۰ طرح برتر استان های کشور، فعالیت های پژوهشی استان های مشارکت کننده نیز به نمایش گذاشته می شود.
فضلی در معرفی برنامه های روز دوم همایش گفت: در روز دوم ۳ کارگاه در حوزه ورزش و جوانان خواهیم داشت. کارگاه اول «بررسی عوارض جانبی مکمل های غذایی و شناسایی عوامل خطرزای دوپینگ» است که مخاطبین آن مدیران و مسئولان ورزشی، مربیان و دانشجویان تربیت بدنی است، کارگاه دوم  «آشنایی با شاخص های ساماندهی امور جوانان» نام دارد و مخاطبین آن مدیران اجرایی مرتبط با ساماندهی امور جوانان و سمن های جوان هستند و کارگاه سوم «طراحی تمرین ورزش قهرمانی و حرفه ای» نام دارد و مخاطبین آن مربیان و ورزشکاران تراز اول هستند.



منبع: مهر