تبیان، دستیار زندگی
مادران این افراد از ابتدای کودکی فرزندشان را وابسته به خود تربیت می کنند و اجازه نمی دهند که استقلال شخصیتی در فرزندشان شکل بگیرد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

دوران کودکی زمان مناسب رشد استقلال شخصیتی کودکان

 استقلال شخصیتی کودک

مهرنوش اشکانی زاده روان شناس در گفتگو با خبرنگار حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛با اشاره به شخصیت وابسته برخی از همسران، اظهار داشت: مادران این افراد از ابتدای کودکی فرزندشان را وابسته به خود تربیت می کنند و اجازه نمی دهند که استقلال شخصیتی در فرزندشان شکل بگیرد.

وی افزود: مادرانی که با همسرشان رابطه ضعیف و ناخوشایند دارند این عاطفه را با فرزند بیشتر می کنند حال چه فرزند پسر باشد چه دختر.

اشکانی زاده در ادامه تصریح کرد: مردی که پس از ازدواج وابسته مادرش است توجه ای به همسر، تصمیم گیری ها و نکاتی که از یک زندگی مشترک انتظار می رود ندارد. مرد هنوز به دنبال خرسند کردن، مشورت و اجازه گرفتن از مادرش است که این ها نشانه این است که فرد به استقلال فکری نرسیده است که بخواهد یک زندگی مستقل با فرد دیگر را تجربه کند.

این روان شناس در ادامه بیان کرد: فردی که نمی تواند روابط را در جایگاه صحیح تعریف کند و به این موضوع توجه نداشته باشد بعد از ازدواج محور اصلی همسر و فرزند است. در این شرایط زمانی که به همسر محبت می شود مادر ناراحت و  بالعکس این موضوع اتفاق می افتد و سنگ بنای اختلافات زوجین پایه ریزی می شود.

اشکانی زاده با تاکید بر اینکه به تعداد انسان ها راهکار وجود دارد و پایه بر پیشگیری است، گفت: توصیه می شود مادران زمانی که فرزندشان به سن بلوغ می رسد به او اجازه دهند تا استقلال شخصیتی در او رشد و پرورش یابد و دختران و پسران در آستانه ازدواج قبل از ازدواج نسبت به یکدیگر شناخت کافی به دست آورند و به مشاوره قبل از ازدواج اهمیت دهند.

خبرگزاری باشگاه خبرنگاران | آخرین اخبار ایران و جهان

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .
مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.