تبیان، دستیار زندگی
کتاب «صد سال تنهایی» گابریل گارسیا مارکز نویسنده فقید کلمبیایی، در راس فهرست کتاب های پرفروش ارمنستان قرار گرفت.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

محبوبیت «صد سال تنهایی» در ارمنستان/ کلاسیک ها همچنان مخاطب دارد

کتاب «صد سال تنهایی» گابریل گارسیا مارکز نویسنده فقید کلمبیایی، در راس فهرست کتاب های پرفروش ارمنستان قرار گرفت.

بخش کتاب وکتاب خوانی تبیان
title

در فهرست کتاب های پرفروش ارمنستان شماری از کتاب های مشهور جای گرفته اند که نشان دهنده توجه کتاب خوانان این کشور به آثار کلاسیک است.

در حالی در ردیف نخست پرفروش ها «صد سال تنهایی» نوشته گابریل کارسیا مارکز جای گرفته که «تصویر دوریان گری» نوشته فلسفی اسکار وایلد در مکان دوم جای گرفته است. این رمان نخستین بار سال ۱۸۹۰ منتشر شده است.

«گرگ بیابان» نوشته هرمان هسه نویسنده سوییسی-آلمانی نیز در مکان سوم جای گرفته که نخستین بار سال ۱۹۲۷ در آلمان به بازار آمد. این کتاب که سال ۱۹۲۹ به انگلیسی ترجمه شد، نیز نگاهی فلسفی دارد و ترکیبی از زندگینامه و عناصر روان شناختی نویسنده اش است.

در مکان چهارم فهرست پرفروش های ارمنستان کتاب دیگری از مارکز جای دارد که در واقع آخرین رمان وی است: «خاطره دلبرکان شیرین من».

«تهوع» نوشته ژان پل سارتر در مکان پنجم جای دارد. این رمان نیز با بن مایه های فلسفی نوشته فیلسوف اگزیستانسیالیست فرانسوی است که سال ۱۹۳۸ به بازار آمد و نخستین رمان سارتر و یکی از بهترین آثار وی است. «تهوع» درباره مردی ۳۰ساله به نام آنتوان روکانتن، مورخ افسرده و گوشه گیری است که به این باور می رسد که اشیای بی جان و موقعیت های مختلف، بر تعریف او از خود و آزادی عقلانی و روحی اش لطمه می زنند و این ناتوانی، او را دچار تهوع می کند.

اثری از پائولو کویلیو نیز در مکان ششم قرار گرفته است. «دست نوشته پیدا شده در آکرا» نام این کتاب است که داستن آن در سال ۱۰۹۹ در اورشلیم می گذرد.

«عشق سال های وبا» نوشته گابریل گارسیا مارکز در مکان هفتم جای دارد. این رمان فلسفی نیز از آثار مشهور مارکز است که فرانزیک کرکاسیان آن را به زبان ارمنی ترجمه کرده است.  این کتاب نخستین بار سال ۱۹۸۵ منتشر شده است.

در مکان هشتم کتابی از مارک آرن نویسنده ارمنی جای دارد که با عنوان «جایی که رزهای وحشی شکوفه می دهند» به زندگی درونی ارمنی ستیزانه فردی از ترکیه می پردازد که در نهایت می فهمد خودش از تبار ارمنی است.

«چه کسی پنیر مرا جابه جا کرد؟» نوشته اسپنسر جانسون در مکان نهم جای دارد که به سبک زندگی و چهار واکنش ممکن به تغییرات می پردازد.

«زندگی عزیز» مجموعه داستان های کوتاه آلیس مونرو نویسنده نوبلیست کانادایی نیز در مکان دهم جای دارد.


منبع: مهر

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .