تبیان، دستیار زندگی
یکی از بستگان شهید مدافع حرم «سردار حسن علی شمس آبادی»، خودرو شخصی خود را برای دفاع از حرم زینب (س) اهدا کرد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

خودرو اهدایی به دفاع از حرم می رود

یکی از بستگان شهید مدافع حرم «سردار حسن علی شمس آبادی»، خودرو شخصی خود را برای دفاع از حرم زینب (س) اهدا کرد.

فرآوری: سامیه امینی- بخش فرهنگ پایداری تبیان

خودرو اهدایی

فرمانده حوزه بسیج موسی ابن جعفر (ع) سپاه جوین اظهار کرد: یکی از بستگان شهید که نخواست نامش ذکر شود خودرو شخصی و وسیله کاری خود را برای استفاده مدافعان حرم اهدا کرد.
رجب علی عباس آبادی افزود: «ح. شمس آبادی» خودرو مدل 95 وانت پراید خود را که به تازگی خریده است، تحویل حوزه بسیج سپاه جوین داد.
وی با ذکر این نکته که اهداکننده خودرو راضی به افشاء نام خود نشده است، افزود: این گونه اقدام های انقلابی و خداخواهانه برای آگاهی مردم و مخصوصاً افراد معدودی که اعزام داوطلبان دفاع از حرم و سوریه را برای پول و مادیات می دانند، ضروری دانست.
اهداکننده این خودرو در صنف لوله کشی و تأسیسات گرمایشی و سرمایشی فعالیت می کند و تنها ثروت و اندوخته خود در طول چند سال زندگی و فعالیتش را این گونه برای دفاع از حرم بخشید

فرمانده حوزه بسیج موسی ابن جعفر (ع) سپاه جوین تأکید کرد: این حرکت بسیجی مخلص و رزمنده جبهه مقاومت اسلامی و ایثارگر انقلابی یک اقدام احساسی نیست، بلکه این اقدام بسیار ارزشی و خالصانه است که یک بسیجی، تنها سرمایه کار و زندگی اش را برای جبهه مدافعان حرم می بخشد تا اهمیت و ضرورت دفاع از حرم را که درواقع دفاع از مرزهای استراتژیک کشور اسلامی مان است را به سایر مردم و برادران دینی خود برساند.
گفتنی است، اهداکننده این خودرو در صنف لوله کشی و تأسیسات گرمایشی و سرمایشی فعالیت می کند و تنها ثروت و اندوخته خود در طول چند سال زندگی و فعالیتش را این گونه برای دفاع از حرم بخشید.

شهید شمس آبادی

عمار خانواده شمس آبادی

سردار شهید حسنعلی شمس آبادی از مجاهدان و مدافعان حرم حضرت زینب (س)، در تاریخ 17 اسفند 94 در مبارزه با تروریست های تکفیری داعش در شهر حلب، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
شهید حسنعلی شمس آبادی در سال 1347 دریکی از محروم ترین روستاهایی خراسان آن زمان در روستای شمس آباد جوین دیده به دنیا گشود.
پس از اتمام سال سوم راهنمایی به دلیل فقر و محرومیت خانواده با تحصیل خداحافظی کرد و پس از چند ماهی فعالیت در یک لوازم فروشی اتومبیل در شهر نقاب وارد جهاد سازندگی وقت شهرستان شد و بیش از 2 سال به عنوان امور تعمیراتی تراکتور و ادوات کشاورزی با شعار «همه باهم جهاد سازندگی» به صورت افتخاری و رایگان خدمت نمود و در سن 18 سالگی و در تابستان سال 1365 برای اولین بار عازم جبهه های حق علیه باطل در منطقه عملیاتی مهران شد.

وی در این سفر رزمی و جهادی خود در منطقه عملیاتی مهران شاهد شهادت دو تن از دوستان و هم رزمان و هم روستایی هایش به نام های حسین علی شمس آبادی و محمد قدر آبادی بود.
و در همان جا به صورت پاسدار افتخاری به ادامه نبرد علیه متجاوزان بعثی عراق پرداخت و این گونه مرحله جدیدی از زندگی و حیات دوباره اش به عنوان پاسدار انقلاب اسلامی در سال 1365 شکل گرفت.
حسن در اوایل زندگی جدیدش بود که با دختردایی خود ازدواج کرد.
جوان 18 یا نوزده ساله ای که هنوز صورت معصومش به ریش جوانی مزین نشده بود با مراسمی ساده و معنوی عروسی خویش را برگزار کرد.
حسن در ادامه خدمت خود با عنوان مسئول تسلیحات گردان عبد ا 6. در منطقه عملیاتی جنوب با انتظاری و محمد حصاری آشنا می شود و این آشنایی با آن ها در قالب سه یار دبستانی تا پایان دوران دفاع مقدس با عنوان پاسدار توپخانه و نیز مأموریت مستشاری دیده بانی اخیر در حلب سوریه ادامه می یابد  6.

سال 67 با پایان یافتن جنگ تحمیلی دیده بان شمس آبادی از دیده بانی میدان های رزم و شهادت فارغ می شود و به عبارتی از عرصه جهاد اصغر به عرصه جهاد اکبر قدم می گذارد و حدود 28 سال عمار گونه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سپاه امام رضا (ع) مشهد و سپاه نیشابور، هرمزگان، اصفهان در مأموریت های خود از حریم انقلاب و نظام اسلامی پاسداری می کند.

آری امثال سردار شمس آبادی عمارهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران هستند تا برای جلوگیری از نفوذ طلحه ها و زبیرهای زمان مقابله و روشنگری کنند و در روزگار حساسی که استکبار طرح 30 ساله مبارزه اسلام علیه اسلام را در سطح جهان اسلام شروع کرده است اسلام راستین را به جهان معرفی کنند

برای اشاره گذرا بر این دوره از مسئولیت وی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همان اصطلاح «أین عمار» دقیق ترین تعبیر برای معرفی شغل و رسالت خطیر این دیده بان تیزبین و با بصیر انقلاب اسلامی ایران است.
آری امثال سردار شمس آبادی عمارهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران هستند تا برای جلوگیری از نفوذ طلحه ها و زبیرهای زمان مقابله و روشنگری کنند و در روزگار حساسی که استکبار طرح 30 ساله مبارزه اسلام علیه اسلام را در سطح جهان اسلام شروع کرده است اسلام راستین را به جهان معرفی کنند.
آری دیده بان دوران دفاع سردار شهید شمس آبادی سوم اسفند سال 94 عازم سوریه می شود و پس از توفیق اولین زیارت خود در بارگاه حضرت زینب و حضرت رقیه (علیهماالسلام) با هواپیما به همراه دوست دوران دفاع مقدس محمد حصاری به سوی حلب پرواز می کند.
و پس از 12 روز دیده بانی و نبرد با تکفیری ها در منطقه سوق الجیشی شهرک العیس حومه حلب و با به هلاکت رساندن بیش از 200 نفر از خوارج تکفیری با هدایت دقیق گلوله های توپخانه با درجه سردار دیده بان به درجه رفیع شهادت می رسد.

پایان قصه دیده بان

آن گونه که هم رزم و دوست این شهید محمد حصاری می گوید: این سردار شهید پس از حدود 4 ساعت نبرد «رودررو» و آتشباری شدید موفق به دفع حمله خوارج النصره می شود و متأسفانه در غروب همان روز 17 اسفند 94 بانفوذ یکی از عوامل خوارج النصره به سنگر وی باهدف گرفتن «دیده راست» او و شلیک رگبار گلوله بر پیکر شهیدش قصه «دیده بان» به پایان می رسد.


منابع: خبرگزاری حیات، سایت آل نور