تبیان، دستیار زندگی
امی در نشست پرسش و پاسخ فیلم "مینای شهر خاموش" عنوان شد به گزارش روابط عمومی جشنواره فیلم فجر ، امیر شهاب رضویان در رابطه با استفاده از عزت اله انتظامی در فیملش گفت: «من همیشه آرزو داشتم با دو نفر کار کنم یکی آقای اسما...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

آرزوی همکاری با انتظامی

در نشست پرسش و پاسخ فیلم "مینای شهر خاموش" عنوان شد


به گزارش روابط عمومی جشنواره فیلم فجر ، امیر شهاب رضویان در رابطه با استفاده از عزت اله انتظامی در فیملش گفت: «من همیشه آرزو داشتم با دو نفر کار کنم یکی آقای اسماعیل محمدی و دیگری آقای عزت‌اله انتظامی که در این کار قسمت شد در خدمت ایشان باشم».

رضویان درباره دلایل تعویض فیلمبردار را این فیلم توضیح داد :«فیلمبرداری با بخش بم آغاز شد و بخاطر مشکلات شخصی، آقای محمود کلاری که نتوانست کار را ادامه دهد،‌آقای سکوت فیلمبرداری بخش تهران را به عهده گرفتند، در بخش آلمان هم به خاطر مشکلات ویزا از یک تیم فیلمبرداری آلمانی کمک گرفته شد.

وی علت ساختار مستندگونه در فیلم داستانی مینای شهر خاموش را تجارب گذشته‌اش در مستندسازی عنوان کرد و افزود:«دوست دارم فیلم‌هایم نشان دهنده شرایط روز جامعه باشند و چون رایج‌ترین خبر روز، خبر انرژی هسته‌ای بود به آن ارجاع دادم. از نظر ایشان قصه دکتر پارسا ریشه در عقده ادیپی (پدرکشی) دارد و او در آخر به قنات به عنوان پدر می‌نگرد.

رضویان در پاسخ به شباهت فیلم "مینای شهر خاموش" به فیلم خیلی دور خیلی نزدیک ساخته رضا میرکریمی و فیلم خانه روی آب ساخته بهمن فرمان‌آرا گفت : شاید فیلم من به این دو فیلم شبیه باشد، به نظر من هیچ عیبی ندارد چون من از آقای میرکریمی در کارم مشاوره زیادی گرفته‌ام و برای ایشان و آقای فرمان‌آرا احترام بسیاری قائلم. به نظر من در دنیا بیشتر از 2 یا 3 قصه وجود ندارد.

محمدرضا سکوت فیلمبردار این فیلم نیز در ادامه نشست گفت : خوشبختانه من از جای خوبی وارد کار شدم چون آقای کلاری کار قسمت بم را به پایان رسانده بود و از جغرافیایی وارد محیط متفاوتی می‌شدم کار من لطمه زیادی به کار ایشان نمی‌زد و ریتم کند بم در کنار ریتم تند تهران به نطر من خوش نشست، از آنجا که هنر زبان مشترکی است نگرانی من از بابت تصاویر آلمان هم بی‌دلیل بود و کار خیلی خوب انجام شده بود.

مهرداد زاهدیان طراح صحنه و لباس این فیلم نیز در توضیح طراحی خانه پدری دکتر پارسا گفت: «خانه پدری دکتر پارسا در واقع یکی از خانه های ویران شده بعد از زلزله بود و ابتدا صحنه‌های ویرانی آن فیلمبرداری شد و سپس بازسازی شده و صحنه‌ها اولیه را گرفتیم».

وی افزود: صحنه‌های قنات بخاطر مشکل تنفسی آقای انتظامی در قنات واقعی، در جای دیگری که به صورت دکور ساخته شده بود ، فیلمبرداری شد»

داریوش تقی‌پور آهنگساز این فیلم نیز تصریح کرد: موسیقی از ابتدای نگارش فیملنامه چندین بار عوض شده است .

صابر ابر بازیگرفیلم نیز خاطر نشان کرد : بازی در برابر آقای بازیگر (عزت‌اله انتظامی) ترسی همراه با لذت بود و شهباز نوشیر (بازیگر نقش دکتر پارسا) نیز گفت : من بازیگری را از ایران نزد آقای مصطفی اسکویی یاد گرفتم و اکنون در تئاتر آلمان بازی می‌کنم.