تبیان، دستیار زندگی
اره در این نشست مطبوعاتی که پس از نمایش فیلم برگزار شد "امین تارخ" بازیگر فیلم به عنوان با تجربه ترین عضو گروه ، کار را تجربه بسیار لذت بخش دانست. وی استفاده از فکرهای نو و تازه کارگردانان جوان را بسیار ضروری دانست که ب...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

اولین نشست رسانه ای جشنواره


در این نشست مطبوعاتی که پس از نمایش فیلم برگزار شد "امین تارخ" بازیگر فیلم به عنوان با تجربه ترین عضو گروه ، کار را تجربه بسیار لذت بخش دانست.

وی استفاده از فکرهای نو و تازه کارگردانان جوان را بسیار ضروری دانست که باید رخت تازه ای بر قامت حرفه ای بازیگران با تجربه باشد.

بهرام توکلی کارگردان فیلم نیز در این نشست تاکید کرد : که این برای من یک کلاس آموزشی بود تا در محضر افراد با تجربه کار بیاموزم ، پس از طرح ایده کار توسط آقای لشکری پور ( مجری طرح ) به این نتیجه رسیدیم که قدرت تجربه و جای کار در این فیلمنامه زیاد است و بالاخره با کمک و همکاری آقای کاسه ساز و بنیاد سینمایی فارابی کار به مرحله تولید رسید .

در ادامه "حبیب اله کاسه ساز" تهیه کننده فیلم ، کار با کارگردانان اول را از تجارب گذشته خود عنوان کرد و افزود : کار با آقای توکلی برای من یک ریسک بود ولی وقتی فیلمنامه را دیدم برایم جای امیدواری بود تا با کار روبرو شویم و خوشحالم که این کار را به عنوان یک اثر ماندگار در کارنامه خود خواهم داشت .

"پژمان لشکری‌پور" نیز در این نشست گفت: پس از صدور پروانه ساخت، بالغ بر ?? ورسیون از این فیلمنامه بازنویسی شد و طی ?? جلسه کار فیلمبرداری آن به پایان رسید .

وی پاسخ به دلیل همکاری ایشان با آقای توکلی خاطر نشان کرد: سابقه همکاری ما به تجربه های قبلی آقای توکلی در فیلمهای کوتاه باز می گردد، آقای توکلی دلیل استفاده زیاد از نماهای نزدیک را سلیقه کارگردانی دانست که علت آن هم استفاده از ریتم درونی کار در نماهای نزدیک بود. چون معمولا ریتم فضاهای باز بسیار کند می باشد.

کاسه ساز در پاسخ به سؤال خبرنگار در مورد پذیرفتن فیلمنامه کارگردانان اول توضیح داد: « هر فیلمنامه ای که قابلیت کار خوب را داشته باشد از آن استقبال می‌کنیم و بعد در مورد کارگردان مذاکره می کنیم ، اگر ایشان تجربه های قبلی داشته باشند بررسی می کنیم که آیا قدرت انجام کار را دارند یا نه »

توکلی نیز در خصوص نگارش فیلمنامه توضیح داد که ما در هنگام تولید بیشتر ایده کلی را مطرح می کردیم و از آنجا که بنده دیالوگ نویس خوبی نیستم ، آقای تارخ ، سیدی و هاشمی در ساخت دیالوگها کمک بسیاری به من کردند و اگر فیلمنامه خوب است نتیجه تلاش ایشان می باشد ».

دهقانی تدوینگر فیلم نیز در این نشست خاطر نشان کرد :‌ تدوین در دل ساخت و کارگردانی فیلم مستتر است

وی در توضیح پیشبرد داستان به طور موازی افزود: این شکل موازی داستان هم در مرحله فیلمنامه پیش بینی شده بود و هم در مرحله تدوین وجود داشت

توکلی کارگردان فیلم نیز در بحث استفاده از نماهای دوربین سیاه و سفید ایجاد تنوع در فرم را دلیل اصلی دانست و بحث پست مدرنیسم رابرای این فیلم سنگین عنوان کرد.