تبیان، دستیار زندگی
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه حضرت معصومه (س) قم گفت: روابط عمومی ها دیده بان امین دستگاه های اجرایی محسوب می شوند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

اهمیت نقش روابط عمومی ها در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه حضرت معصومه (س) قم گفت: روابط عمومی ها دیده بان امین دستگاه های اجرایی محسوب می شوند.

هومن بهلولی- روابط عمومی

حجت الاسلام محمد رضا آخوند زاده

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام محمد رضا آخوند زاده در همایش نقش روابط عمومی ها در تحقق اقتصاد مقاومتی در سالن همایش های دانشگاه حضرت معصومه (س) قم با بیان این مطلب، اظهار داشت: روابط عمومی ها نقش بسزایی در تعیین برنامه ها و خط مشی های یک مجموعه دولتی ایفا می کنند .
وی با اشاره به آسیب های مختلفی که معمولا رسانه ها و بویژه روابط عمومی ها به آن دچار می شوند، خودسانسوری را از مهمترین آنها برشمرد، و اذعان داشت: برخی مواقع روابط عمومی می کوشند تا همه چیز را در دستگاه خود خوب جلوه دهند، و به طور حتم این اقدام زمینه کاهش اعتماد عمومی به آنها و همچنین دستگاه مربوطه را تقویت می کند .
آخوند زاده با اشاره به نقش حائز اهمیت روابط عمومی ها در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در یک دستگاه اجرایی خاص، اضافه کرد: طبق فرموده رهبر معظم انقلاب روابط عمومی ها نمایانگر اوضاع داخلی سازمان ها و نهادهای اجرایی به شمار می روند، از این رو بیان شفاف و موضع گیری های دلسوزانه این مجموعه ها می تواند نهادهای متبوع را به سمت هدف های مدنظر در زمینه اقتصاد مقاومتی سوق دهد .
وی همچنین با تبیین برخی از مهمترین راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی به اقتصادی گفته می شود، که درآمدهای نفتی اساس و مبنای اصلی آن را تشکیل نمی دهد، بلکه ظرفیت های بومی بویژه دانش و خرد جمعی آن را به سمت رشد و پیشرفت هدایت می کند .
وی با تاکید بر نقش تاثیر گذار صنعت و کشاورزی در این زمینه به عنوان دو پشتوانه مهم اقتصاد کشور، گفت: بدون خودکفا شدن دربخش کشاورزی به هیچ وجه نخواهیم توانست، اقتصادی پویا، توانمند و مقاوم را در برابر تحریم ها و تهدیدهای دشمنان بوجود آوریم .
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه حضرت معصومه با تاکید بر فراهم بودن زیر ساخت های لازم برای تحقق اقتصاد مقاومتی در قم، افزود: ظرفیت های اقتصادی در این استان آنقدر زیاد است، که بی شک می توان با بهره گیری از آنها، قم را نسبت به اعتبارات ملی بی نیاز کرد، که این امر نیز بدون تعامل و هم افزایی بین دستگاهی میسر نخواهد شد .
همچنین در این مراسم یکی از استادان دانشگاه روابط عمومی ها را چشم و چراغ سازمان های مختلف اجرایی ذکر کرد، و افزود : این مجموعه های موجود در درون دستگاه های اجرایی می توانند، با اطلاع رسانی مطلوب خود در تصمیم گیری های دقیق و سنجیده مدیران و مسئولان نقش عمده ای را ایفا کنند .
ابوالفضل شاه آبادی با اذعان به وجود یک سری حلقه های مفقوده در دستگاه های اجرایی، آن را مانع بزرگ و مهمی برای تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد، و افزود: روابط عمومی ها می توانند با ارائه راهکارهای موثر این نهادها را در یافتن این حلقه های مفقوده و در نتیجه تحقق شعار سال به بهترین شکل ممکن یاری و مساعدت کنند .
وی همچنین با تاکید بر اینکه موضوع اقتصاد مقاومتی موضوعی نیست، که برنامه ریزی برای آن تنها محدود به امسال باشد، بلکه باید به همواره به عنوان یکی از سیاست ها و برنامه های مهم اقتصادی دولت در دستور کار دولتمردان قرار بگیرد، ضمن برشمردن برخی از پتانسیل های اقتصادی منحصر به فرد کشور یادآور شد: با توجه به تنوع زیست محیطی و جاذبه های تاریخی و قرار گرفتن در ردیف 10 کشور جهان به لحاظ داشتن منابع طبیعی نفت و گاز و همچنین 20 کشور جهان از نظر دارا بودن ذخایر ممتاز معدنی، اقتصاد ایران قابلیت تبدیل شدن به یکی از اقتصادهای برتر جهان با تکیه بر ظرفیت های بومی خویش را دارد .
این مراسم از سری جلسه های هم اندیشی روابط عمومی های سازمان های دولتی قم بود، که به همت روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه حضرت معصومه (س) و استانداری قم ترتیب یافته بود .