تبیان، دستیار زندگی
یکی از مدیران ارشد فیس بوک اعلام کرد که این شبکه اجتماعی بیش از ۴۰ زبان و لهجه را درک می کند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

آخرین آمار کاربران فیس بوک

یکی از مدیران ارشد فیس بوک اعلام کرد که این شبکه اجتماعی بیش از 40 زبان و لهجه را درک می کند.

فرآوری: محسن بابایی - بخش ارتباطات تبیان
فیس بوک

در حال حاضر بیش از 1.6 میلیارد نفر در سراسر جهان کاربر شبکه اجتماعی فیس بوک به شمار می آیند. در این میان تنوع زبان و حتی گویش ها موجب شده تا مهندسان این شبکه اجتماعی به فکر راهکارهای جدی و کاربردی جهت بهره مندی همگان از قابلیتهای فیس بوک باشند. به همین دلیل آنها از الگوریتمهای یادگیری ماشینی پیشرفته ای استفاده می کنند.

اکنون الن پارکر مدیر بخش زبان و مهندسی فیس بوک پرده از این عملکرد حیرت انگیز برداشته و نشان می دهد که این شبکه اجتماعی چگونه با تمام مردم جهان آن هم با زبانها و لهجه های متنوع ارتباط برقرار می کند.

وی که در کنفرانس Emtech Digital دانشگاه MIT در سانفرانسیسکو سخن می گفت به این نکته اشاره کرد که سرویس ترجمه فیس بوک قابلیت درک بیش از 40 زبان و لهجه را دارد.

استراتژی کلی فیس بوک از توسعه این قابلیت بر این اصل استوار است که «زبان» مانعی در راه به هم پیوند زدن سراسر جهان نباشد

از آن گذشته این سرویس نه تنها کلمات را درک می کند بلکه کاربرد آنها را در محیطهای مختلف شناسایی می کند. به عنوان مثال این سیستم با درک این نکته که کاربر درحال بهره مندی از ترجمه نکاتی درباره هتلها در پاریس است به او پیشنهاداتی درباره جستجوهای مشابه را می دهد.

استراتژی کلی فیس بوک از توسعه این قابلیت بر این اصل استوار است که «زبان» مانعی در راه به هم پیوند زدن سراسر جهان نباشد.

آمارها نشان می دهد فیس بوک روزانه 200 خط متن را به طور خودکار برای کاربرانش ترجمه می کند و حدود 800 میلیون کاربر نیز این ترجمه ها را در ماه نظاره گر هستند.

فیس بوک شما بعد از مرگ چه می شود؟

در هشت سال اول پیدایش فیسبوک تخمین زده می شود که 30 میلیون کاربر آن از دنیا رفته باشند. بر اساس یک آمار در هر 24 ساعت، حدود ده هزار کاربر فیسبوک می میرند. اما تکلیف حساب رفتگان چه می شود؟

صفحات کاربران از دنیا رفته، گاهی فعال می ماند. کاربر، چشم از دنیا فروبسته اما حسابش باز است و برخی از آنها که به رسم رفاقت های مجازی این روزگار، دوستی شان به فیسبوک بسته است، برای درگذشته پیام می گذارند و تصویرش را لایک می کنند و در مواردی، تولدش را هم تبریک می گویند.
اگر صفحه فیسبوک کسی که درگذشته، به شکلی عادی و بدون اطلاع نزدیکانش فعال مانده باشد، حساب او حتما هک شده و آنها که برای او چیزی نوشته اند، درخواهند یافت که "او" هکر، یا کسی بوده که از این حساب مجازی، سوءاستفاده می کرده است.
سیاست کمپانی فیسبوک این است که امکان بازنگهداشتن حساب کاربران درگذشته را -البته به شکلی متفاوت از زندگان- فراهم آورد. از این رو برآوردشده است که تا سال 2098، شمار کاربران مرده فیسبوک از کاربران زنده آن بیشتر باشد، و فیسبوک گسترده ترین گورستان مجازی جهان شود.
فیسبوک در پی ابراز تمایل بازماندگانی که می خواهند از این راه به یاد عزیزان درگذشته شان باشند، ادامه زندگی مجازی آنها را ممکن کرده است.


منابع : گرداب، سیتنا