تبیان، دستیار زندگی
تجلی وحدت حوزه و دانشگاه در کنفرانس الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

تجلی وحدت حوزه و دانشگاه در کنفرانس الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت

وحدت حوزه و دانشگاه

تبیان به نقل از خبرنگار معارف ایرنا، هادی اکبرزاده روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه پنجمین کنفرانس الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت در نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت: فرآیند طراحی الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت طلیعه تحقق یکی از آرمان های امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب در همراهی و همفکری دو قشر اثر گذار حوزه و دانشگاه در جهت رفع معضلات اساسی جامعه را آشکار کرده است.
وی این دستاورد ارزنده را به اندازه سند الگوی پیشرفت حائز اهمیت دانست و گفت: این کنفرانس با استقبال چشم گیر اندیشمندان و پژوهشگران حوزه و دانشگاه روبرو بوده است.
وی از ارسال 456 مقاله علمی به دبیرخانه کنفرانس خبر داد و گفت: 25 شخصیت علمی حوزوی و دانشگاهی این مقالات را داوری کرده و در نهایت 310 مقاله پذیرفته شد که با توجه به محدودیت ها 121 مقاله بصورت شفاهی و 188 مقاله به صورت پوستر ارائه می شود.
وی همچنین گفت: این کنفرانس را که موضوع الگوی پایه پیشرفت است می توان نقطه عطفی در مجموع کنفرانس های سالانه مرکز دانست و اولین مرحله در فرآیند طراحی الگوی پایه تعیین ساختار و سرفصل های اصلی آن است.
وی با ارائه گزارشی از عملکرد مرکز الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت گفت: پیش نویس هایی برای این سند تهیه شده که محصول هزاران نفر ساعت کار عملی فشرده از سوی شخصیت های حوزوی و دانشگاهی و شامل هزاران صفحه اسناد پشتیبان است.
وی افزود: اکنون زمان آن فرا رسیده که این متون در بوته نقد و ارتقا قرار گیرد و یکی از اهداف اصلی این کنفرانس تبیین، نقد، اصلاح و تکمیل متون الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت است.

** الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت نقشه راه ساخت تمدن اسلامی است
حجت الاسلام سید حسین میر معزی رییس اندیشکده عدالت مرکز الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت در این همایش اسناد این الگو را نقشه راه ساخت تمدن اسلامی دانست و گفت: نظام آرمان های اجتماعی برای نهادینه سازی و گسترش آرمان های انسان در جامعه است.
وی همچنین گفت: الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت نقشه راه جامع و کلان فراعرصه ای فرآیند حرکت تکاملی جامعه از وضعیت موجود به سوی وضعیت آرمانی مبتنی بر مبانی اسلامی و در چارچوب اصول و ارزش های اسلامی منطبق با ویژگی های تاریخی، اقلیمی و فرهنگی ایران است.
میرمعزی با بیان اینکه الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت از بخش های مبانی، آرمان ها، رسالت، افق و تدبیر تشکیل شده، گفت: مبانی عبارتست از پیش فرض ها و زیرساخت های نظری و بنیادی نیز است که الگوی پایه اسلامی پیشرفت بر آن مبتنی است و این الگو بر ویژگی های فرهنگی، اقلیمی، جغرافیایی و سایر ویژگی های ایران با انطباق به الگوی پایه اسلامی - ایرانی پیشرفت تبدیل می شود.
در این کنفرانس کارشناسان و صاحب نظران حوزه و دانشگاه در چهار سالن به ارائه مقالات خود می پردازند و پژوهشگران با ارائه نظرات خود در تکمیل این مقالات همکاری می کنند.
پنجمین کنفرانس الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت از امروز در کتابخانه ملی آغاز به کار کرد و این همایش تا فردا با برگزاری نشست های تخصصی ادامه خواهد داشت.
فراهنگ ** 1003 ** 9314 ** 1569


www.irna.ir

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .