تبیان، دستیار زندگی
بخش ارتباطات سایت تبیان مقاله اینترنتی «قتل، خیانت، تجاوز با لایک شما» را منتشر کرد
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

لایک های مرگبار در تبیان

بخش ارتباطات سایت تبیان مقاله اینترنتی «قتل، خیانت، تجاوز با لایک شما» را منتشر کرد

هومن بهلولی- روابط عمومی

لایک مرگبار

به گزارش روابط عمومی، آیا شما هم  "شریک قافله و رفیق دزد" هستید! تعجب نکنید؛ شاید این جمله را بی احترامی به خود تلقی کنید اما کمی که برخی رفتارها و سبک زندگی هایمان را از دور نظاره گر باشیم خیلی ناخواسته ردپای آنها در رشد ناهنجاری ها،بی اخلاقی ها و حتی جرائم آشکار است.

رضوانی در بخشی از متن این مقاله آورده است: «آیا تا به حال فکر کرده اید انتشار هر مطلب از ما چه تاثیری بر باورها و رفتارهای دیگران دارد. با انتشار یک ژس یا نوشته، شما تنها افکار و زندگی خصوصی خود را در معرض دید دیگران قرار نمی دهید بلکه در جهت دهی به رفتار و حتی نگرش آنها نیز دخیل هستید. هر چه  اعتبار، محبوبیت یا ضریب نفوذ شما و صفحه تان بیشتر باشد میزان تاثیری که می توانید بر دیگران بگذارید نیز بیشتر است. این اولین خیانتی است که شما می توانید در استفاده از رسانه ها مرتکب شوید، اینکه با عدم دقت در انتشار پیام های نامناسب آنطور که شایسته نیست در شکل گیری ذهن و رفتار دیگران سهیم شوید.
پیج بچه پولدارها در اینستاگرام که چندی پیش حواشی بسیاری را به دنبال داشت مثال روشنی از این تاثیر است، فرض کنید ژسی از زندگی آنچنانی و خصوصی قشری از جامعه  در معرض دید همه ای قرار می گیرد که زیاد قرابتی با آن فضا ندارند و نمی توانند داشته باشند، تاثیر این فضا برای یک نوجوان قشر متوسط یا پایین جامعه چه خواهد بود؟ چیزی جز ارزش تلقی کردن پول، معیار خوشبختی دانستن آن و بعد، حسرت و ناامیدی حاصل از عدم دستیابی به قدرت مالی و شاید هم بدتر، دریغ نکردن از هر کاری برای رسیدن به پول و جانماندن از رقابت تجمل و مصرف گرایی جامعه. ترویج نوکیسگی، مصرف گرایی یا حتی افسردگی ناشی از عدم قدرت مالی، خیانتی است که در این زمینه می شود.
 اما همیشه به اشتراک گذاری ، بستری برای خیانت به دیگران نیست بلکه  نوع بازخورد به  مطالب و پست های دیگران نیز پتانسیل چنین موضوعی را دارد. تا به حال فکر کرده اید که لایک های شما چه تاثیری در رفتار مجازی  و حتی حقیقی یک کاربر دارد. افشای ژس های خصوصی دیگران و خود! در فضای مجازی که متاسفانه رشد هم داشته است نه تنها با واکنش منفی کاربران  و جلوگیری از انتشار بیشتر اینگونه مطالب روبرو نمی شود بلکه کاملا بالژس با کنجکاوی و لایک بیشتر و کمک به  داغ کردن هشتگ های مربوطه همراه می شود. در واقع به جای نهی از ترویج یک بد اخلاقی خودمان به اشاعه هر چه بیشتر آن کمک می کنیم؛ وقتی فردی ژسی ضد اخلاقی از خود را منتشر می کند لایک شما ضمن تایید و ترغیب او به تکرار چنین کاری، باعث می شود او نسبت به به نگرش و رفتار اشتباه خود تشویق و مصمم شود.»

علاقمندان می توانند مقاله اینترنتی «قتل، خیانت، تجاوز با لایک شما» را در بخش ارتباطات سایت تبیان مطالعه کنند.