تبیان، دستیار زندگی
وقتی در میدان خالی ، شمشیر بازی کنید و کسی مقابلتان نباشد ؛ به راحتی ضربه می زنید و مانور می دهید اما گاهى در مقابل شما حریفى وجود دارد ؛ او نه تنها ضربه ى شما را خنثى می کند بلکه متقابلا به شما ضربه می زند. این رسم زندگی کنونی ماست.
عکس نویسنده
عکس نویسنده
نویسنده : آزاده مرنی
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

ما از پاپ کاتولیک تر شده ایم!

وقتی در میدان خالی ، شمشیر بازی کنید و کسی مقابلتان نباشد ؛ به راحتی ضربه می زنید و مانور می دهید اما گاهى در مقابل شما حریفى وجود دارد ؛ او نه تنها ضربه ى شما را خنثى می کند بلکه متقابلا به شما ضربه می زند. این رسم زندگی کنونی ماست.

آزاده مرنی - بخش سیاست تبیان
رهبری و معلمان

وقتی در میدان خالی ، شمشیر بازی کنید و کسی مقابلتان نباشد ؛ به راحتی ضربه می زنید و مانور می دهید اما زمانی که در مقابل شما حریفى وجود داشته باشد ؛ او نه تنها ضربه ى شما را خنثى می کند بلکه متقابلا به شما ضربه می زند. این رسم زندگی کنونی ماست و ما اکنون با یک چنین حریفى مواجهیم. به بیان دیگر ، نظام سلطه ى بین المللى که مظهرش حکومت آمریکا و صهیونیست ها هستند ، معتقدند تمام بشریت باید طبق شاکله ای فکری آنها ، تربیت و فرهنگ سازی شوند تا در راستای اهداف آنها حرکت کنند ولاغیر.
از این رو افرادی که امروز در حال علم آموزی هستند ؛ در آینده سیاستمداران ، محققان و گردانندگان چرخ های اقتصادی و حکومتی یک کشور خواهند شد پس آنها در میدان شمشیربازی تنها نیستند و با حریفی قَدَر روبرو می باشند که دائم درحال ضربه زنی است تا میدان را به دست گیرد. بنابراین کاربردی ترین روش برای دستیابی و نفوذ به یک کشور یا حکومت ؛ "استعمار فرهنگی" یا همان القای فرهنگ بیگانه به درون مایه ی فرهنگ بومی یک ملت است زیرا با جامه ی عمل پوشاندن به چنین طرح نافذی ، صاحب نظران و سیاستمداران آن کشور مطابق فرهنگ کشور استعمارگر می اندیشند و در نتیجه همانگونه نیز عمل می خواهند نمود. این جریان سازی ، روندی است که شاید بدون نفوذ فرهنگی ده ها سال و چه بسا بیشتر به طول انجامد اما با این روش این زمان بسیار کوتاه و عمیق تر انجام خواهد گرفت.

فرار مغزها بدون مهاجرت

فرار مغزها تنها با مهاجرت افراد و خروج از کشورشان صورت نمی پذیرد بلکه در هر مکان و زمانی که فرد از فرهنگ اصیل خود مهجور مانده و طبق فرهنگی دیگر عمل کند و بدانجا رسد که افکار ، رفتار  و فرهنگِ وی تغییری ژرف را در خود پذیرفته و جایگزین فرهنگ و نوع تفکر پیشین نماید فرار مغزها صورت گرفته است

تحلیل گران و نظریه پردازان  سیاسی غرب به کررات گفته و می گویند که امروز دیگر زمان کشورگشایی و اِعمال رادیکالیسم سیاسی توسط ابزار نظامی و لشکر کِشی با هزینه های گزاف نیست ؛ بنابر واکاوی ها و تحقیقات گسترده ، باید نخبگان و زبدگان علمی را در کشورهای مورد هدف شناسایی کرده و اندیشه و فرهنگ مَدِنظر را بدان تزریق نماییم. در چنین شرایطی این قشر ، سربازان ما در میدان جنگ خود می باشند که بی هیچ هزینه ای باعث اِشراف و سلطه ی ما به بهترین حالت ممکنه بر کشورشان خواهند شد.
حائز اهمیت است که این روش نوین ، زیرمجموعه ای از فرار مغزها یا همان Brain Drain می باشد. به واقع فرار مغزها تنها با مهاجرت افراد و خروج از کشورشان صورت نمی پذیرد بلکه در هر مکان و زمانی که فرد از فرهنگ اصیل خود مهجور مانده و طبق فرهنگی دیگر عمل کند و بدانجا رسد که افکار ، رفتار  و فرهنگِ وی تغییری ژرف را در خود پذیرفته و جایگزین فرهنگ و نوع تفکر پیشین نماید فرار مغزها صورت گرفته است. زیرا دیگر این فرد در راستای پیشرفت ، توسعه و پیشبرد اهداف کشورش عمل نمی کند. 
از آن جایی که پیشرفت و توسعه همه جانبه ی یک کشور مرهون پیشرفت فناوری بومی و نخبه پروریست ؛ پس باید بر اصل تخصص نیروی انسانی و دانش فنی مطابق فرهنگ بومی هم گام با پیشرفت روزافزون جهانی و نه متاثرِ صِرف از آن ، بیش از پیش تاکید داشت و این مهم تنها از کانال تعلیم و تربیت افراد امکان پذیر می باشد.

ما از پاپ کاتولیک تر شده ایم!

رهبر معظم انقلاب اخیرا طی سخنانی با اشاره به حفظ همه جانبه ی فرهنگ اصیل ایرانی و پرورش نخبگان کشوری بر مبنای این فرهنگ فرمودند : "اصرار بر ترویج زبان انگلیسى در کشور ما یک کار ناسالم است. بله، زبان خارجى را باید بلد بود امّا زبان خارجى که فقط انگلیسى نیست، زبان علم که فقط انگلیسى نیست. چرا زبانهاى دیگر را در مدارس به عنوان درس زبان معیّن نمی کنند؟ این میراث دوران پهلوى است. امروز کسانى که به زبان اسپانیولى حرف می زنند کمتر از کسانى نیستند که به زبان انگلیسى حرف می زنند؛ چرا زبان فرانسه یا زبان آلمانى تعلیم داده نمیشود؟ زبان هاى کشورهاى پیشرفته ى شرقى هم زبان بیگانه است، اینها هم زبان علم است. در کشورهاى دیگر به این مسئله توجّه می کنند و جلوى نفوذ و دخالت و توسعه ى زبان بیگانه را می گیرند. ما حالا از پاپ کاتولیک تر شده ایم! آمده ایم میدان را باز کرده ایم و این زبان را کرده ایم زبانِ خارجىِ انحصارىِ مدارسمان."

"اصرار بر ترویج زبان انگلیسى در کشور ما یک کار ناسالم است. بله، زبان خارجى را باید بلد بود امّا زبان خارجى که فقط انگلیسى نیست، زبان علم که فقط انگلیسى نیست. چرا زبانهاى دیگر را در مدارس به عنوان درس زبان معیّن نمی کنند؟ این میراث دوران پهلوى است

مقصود رهبر انقلاب این نیست که از فردا در مدارس زبان انگلیسی را تعطیل کنیم ؛ هدف ایشان از این سخنان درک عمق فاجعه و اصل نفوذ است زیرا اگر این طرح عظیم جهانی در نطفه از بین نرود به زودی تمام کشورهای جهان سوم تحت سیطره ی آمریکا و همدستانش قرار می گیرند و تمام فرهنگ ها تابع فرهنگ و نوع تفکر آمریکا و انگلیس می شوند. پس باید چاره ای اندیشید و بدعتی را که رژیم طاغوت بنیان نهاده از بین بُرد تا نسلی با اندیشه نوین و اسلامی در مسیر پیشرفت کشورمان پرورش دهیم.

نکات طلایی

با توجه بدانچه گفته شد ؛ برای جلوگیری از نفوذ فرهنگ بیگانه و استعمار ملی ، باید با بررسی و استخراج ضعف های نظام آموزشی کشور به تعلیم و تربیت نوینی دست یابیم و بدعت های گذشته را شکسته و روش جدید و کارآمدی را جایگزین آنها کنیم ؛ تا نه تنها فرهنگ بومی و ملی را دچار خلل نکرده بلکه همزمان با پیشرفت های جهانی آن را ارتقاء بخشیده و هدفمندش نماییم و این نقطه ی عطف همان دیوار مستحکمی است که در برابر اِعمال قدرت سخت و نرم جهانخواران غربی و شرقی نفوذناپذیر می باشد.