تبیان، دستیار زندگی
طراحی فلزی، حافظه قابل افزایش، سخت افزار قدرتمند، همه و همه ام ۹ را روی کاغذ به یک هیولا تبدیل می کنند.البته این گوشی چهارمین گوشی از سری One است، اما نام آن اندکی جلوتر از خودش حرکت کرده است. و با توجه به ساختار قدرمتندی که دارد، در حال حاظر رقیبی در حد
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

هیولایی به نام HTC One M9

طراحی فلزی، حافظه قابل افزایش، سخت افزار قدرتمند، همه و همه، ام ۹ را روی کاغذ به یک هیولا تبدیل می کنند.البته این گوشی چهارمین گوشی از سری One است، اما نام آن اندکی جلوتر از خودش حرکت کرده است. و با توجه به ساختار قدرتمندی که دارد، در حال حاضر رقیبی در حد و اندازه اش در بازار موجود نیست.

ترجمه:محمد امین سعادت-بخش دانش تبیان
  هیولایی به نام htc one m9

طراحی

اچ تی سی بار دیگر به قاب تمام فلزی روی آورده است. بدنه گوشی در لبه ها نازکتر می شود و با حالت منحنی، به راحتی در دست قرار می گیرد. لوگوی اچ تی سی هم طبق معمول در پایین گوشی و بالای اسپیکر Boomsound حک شده است. دکمه های پاور و صدا هم در سمت راست گوشی قرار داده شده اند. البته دکمه کاهش صدا که پایین ترین دکمه میان این سه دکمه است، تقریبا جایی قرار گرفته که در دیگر گوشی های اندرویدی محل قرار گرفتن دکمه پاور است، و حتی با وجود اینکه دکمه پاور در ام ۹ اندکی زبر تر از دکمه های صداست، اما باز هم زمان می برد تا به محل جدیدش عادت کرد.
در سمت راست پایین تر از دکمه ها، جای سیمکارت نانو تعبیه شده است. البته اچ تی سی در دفترچه راهنمای گوشی نوشته است که بهتر است مستقیما از سیمکارت نانو برای این گوشی استفاده کرد، تا از یک سیمکارت میکرو بریده شده. سمت چپ گوشی اما نسبتا خلوت است و تنها محل کارت حافظه MicroSD است؛ که تا حداکثر ۲ترابایت را ساپورت می کند. این مقدار ممکن است برای زمان حال اندکی مضحک باشد، اما به هر حال اگر قصد تعویض زود به زود کارت حافظه را دارید، باید حتما ابزار کوچک مخصوص خارج کردن آن را به همراه داشته باشید. اینچنین جایگاهی به نوعی قربانی طراحی زیبای گوشی شده است.
در بالا، نوار دراز ماوراء قرمز برای تعویض کانال های تلویزیون، و در ادامه آن پورت USB و همچنین جک هدفون قرار دارند. در پایین اسپیکر هم یک LED کوچک زرد رنگ قرار دارد که زمانی که Notification داشته باشید، هر 3 ثانیه یکبار چشمک می زند، و زمانی که گوشی در حال شارژ شدن باشد، به رنگ نارنجی مایل به قرمز روشن می شود.

صفحه نمایش

امروزه برای گوشی های هوشمند، صفحه نمایش 5 اینچی اندازه ای نرمال به نظر می رسد، و از آنجایی که بعضی برند ها تصمیم بر ساخت نمایش 2K گرفته اند، مابقی برای عقب نماندن از رقابت مقدار حداقل 1080p را تولید می کنند؛ و از آنجایی که نمایش 2K شارژ بیشتری مصرف می کند و تفاوت چندانی هم ندارد، M9 به همان 1080p بسنده کرده است. همچنین استفاده از صفحه LCD بجای AMOLED که مشاهده صفحه در زیر نور مستقیم خورشید را آسانتر می سازد. البته LCD نسبت به AMOLED اندکی کنتراست کمتر و غلظت رنگ پایین تری دارد.

  هیولایی به نام htc one m9

دوربین ها

M9 از دوربین پشت 20 مگاپیکسلی با کیفیت خیلی خوب بهره می برد. در برنامه عکاسی گوشی با کشیدن صفحه در عرض، با گزینه های عکاسی همچون دوربین، سلفی، پانوراما، Bokeh و تنظیمات مواجه می شوید.
قابلیت Bokeh اجازه عکاسی در حالتی را می دهد که سوژه نزدیک به دوربین واضح، و پس زمینه تار ثبت شود.
دوربین جلو یا سلفی هم تنها 4 مگاپیکسل و البته از نوع Ultrapixel می باشد که موجب گرفتن سلفی های بهتر می شود. دوربین جلو همچنین امکان فیلمبرداری با کیفیت 1080p و قابلیت هایی همچون Auto Selfie و عکس گرفتن با فرمان صوتی را دارد.

پردازش

پردازش این گوشی را دو سری پردازنده 64x 4 هسته ای، بصورت 1.5 گیگاهرتز پردازنده 4 هسته ای Cortex-A53، و 2 گیگاهرتز پردازنده 4 هسته ای Cortex-A57 به کمک چیپست Snapdragon 810 برعهده دارند. این مجموعه پردازش به همراه 3 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه داخلی، نوید استفاده نسبتا نامحدود از هرگونه بازی و برنامه موجود در بازار، و همچنین Multitasking را می دهد.

باتری

گوشی های پرچمدار معمولا به بهترین سری باتری موجود مجهز نیستند. استفاده از M9 از سبک به متوسط، در انتهای روز 50% شارژ باقی می گذارد، و این در حالی است که دیگر گوشی ها در این بازه مصرف، حدود 20 تا 30% باقی می گذارند. در استفاده زیاد هم در انتهای روز حدود 15% باقی می ماند.
البته با استفاده از Quick Charge 2 می توان در عرض 30 دقیقه، گوشی را به اندازه 60% شارژ کرد.


منبع : makeuseof.com