تبیان، دستیار زندگی
اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران اعلام کرد: براساس اطلاعات کسب شده از وزارت امور خارجه و سفارت لهستان در تهران، یک هیات 60 نفره از این کشور به سرپرستی وزیر اقتصاد لهستان سوم مهرماه وارد ایران می شوند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

هیات 60 نفره اقتصادی لهستان در ایران

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران اعلام کرد: براساس اطلاعات کسب شده از وزارت امور خارجه و سفارت لهستان در تهران، یک هیات 60 نفره از این کشور به سرپرستی وزیر اقتصاد لهستان سوم مهرماه وارد ایران می شوند.

بخش اقتصاد تبیان
ایران و لهستان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق ایران، قرار است نشست تجاری شرکتهای ایرانی - لهستانی روز چهارم مهرماه در محل اتاق ایران برگزار شود. اوج حجم مبادلات تجاری تهران - ورشو مربوط به سالهای 92 - 1391 می شود که به رقم حدود 500 میلیون دلار در سال رسید.
رامین مهمانپرست سفیر ایران در لهستان معتقد است: لهستان می تواند در بین شرکای اصلی ایران در آینده جای گیرد و در نخستین گام حجم مبادلات تجاری دو کشور تا سقف یک میلیارد یورو ارتقا یابد.
چندی پیش پیخوچنسکی معاون نخست وزیر و وزیر اقتصاد لهستان که امور صنعت، معدن، تجارت، نیروگاه و انرژی را برعهده دارد، در اظهاراتی توافق ایران و 1+5 در وین را یک توافق خوب برای جهان و کل منطقه دانست و از آن به عنوان یک قدم مثبت برای گسترش همکاری های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی ایران و لهستان نام برد.
وی گفت: یک هیات مهم اقتصادی متشکل از تجار و صاحبان شرکت های معتبر خصوصی و همچنین گروه بزرگی از خبرنگاران رسانه های مختلف در نخستین روزهای پاییز امسال به ایران سفر می کنند تا نسبت به جذابیت های سرمایه گذاری در ایران از نزدیک آشنا شوند.

همکاری در زمینه پروژه های نفت و گاز، معادن، ماشین آلات و فرآورده های کشاورزی و دامپروری، محصولات کشاورزی، صنایع پتروشیمی، صنایع خودروسازی و تولید قطعات یدکی، واگن و لکو موتیوسازی و تجهیرات پزشکی و دارو به عنوان بستر مناسب همکاری تهران - ورشو ارزیابی شده است

این مقام لهستانی مشارکت در نمایشگاه های مهم بین المللی ایران از جمله صنایع مخابرات، محصولات کشاورزی و تاسیسات آب و فاضلاب را برای شرکت های لهستانی با اهمیت دانست.

معاون نخست وزیر و وزیر اقتصاد لهستان برنامه ای تحت عنوان 'بسوی ایران' را طراحی کرده و ضمن اعلام آمادگی جهت سفر به ایران به همراه هیات بزرگ اقتصادی، حضور در نمایشگاه های بین المللی دو کشور، نشست مشترک تجار ایرانی و لهستانی و نیز جلساتی با حضور متخصصان و کارشناسان ارشد اقتصادی دو کشور را طراحی کرده است.
همکاری در زمینه پروژه های نفت و گاز، معادن، ماشین آلات و فرآورده های کشاورزی و دامپروری، محصولات کشاورزی، صنایع پتروشیمی، صنایع خودروسازی و تولید قطعات یدکی، واگن و لکو موتیوسازی و تجهیرات پزشکی و دارو به عنوان بستر مناسب همکاری تهران - ورشو ارزیابی شده است.
پیش از این معاون نخست وزیر لهستان در سفر به ایران، توافقنامه همکاری های جامع اقتصادی بین دو کشور، همکاری های بانکی، راه اندازی خط مستقیم هوایی و همچنین برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی را امضا کرد. قرار است اتاق مشترک بازرگانی ایران و لهستان در آینده نزدیک دایر شود و این اتاق در برقراری ارتباط مستقیم بین تجار دو کشور نقش اساسی ایفا خواهد کرد.
لهستان درصدد است همانند آلمان حجم روابط خود را با ایران افزایش بخشد، هرچند که این کشور فاقد ظرفیت های متنوع آلمان است، اما کیفیت تولیدات و خدمات لهستان می تواند برای ایران جذاب باشد.
انواع خشکبار (پسته و انگور خشک)، خرما پلاستیک و مصنوعات آن، آهن وفولاد، فرش، فولاد آلیاژی، انواع کفپوش، چای، روده حیوانات، اسانس ها و فرآورده های غذایی، سنگ مرمر، انواع سفالینه، موتورهای پیستونی برای تراکتور و برخی قطعات وسایل ترابری به عنوان عمده کالاهای صادراتی ایران به لهستان ثبت شده است.
همچنین انواع ماشین آلات و تجهیزات، وسایل نقلیه به جزء لکوموتیو و تراموا، تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی، شیشه وبلور، مبلمان، سیستم های روشنایی، تجهیزات عکاسی، اپتیکی و پزشکی، فرآورده های لاستیکی، مواد بهداشتی و آرایشی، گوشت گوساله، قطعات خودرو، لوازم کشاورزی از جمله کمباین به عنوان اقلام شاخص وارداتی ایران از لهستان قید شده است.


منبع : فرارو