تبیان، دستیار زندگی
این روزها عده ای به بهانه فراهم آوردن اوقات شاد و مفرح اقدام به برگزاری برنامه های زیر زمینی و غیر مجازی می کنند که نه تنها با قوانین کشور منافات داشته بلکه تنها مسیری برای ترویج بی بند و باری و فحشا در میان جوانان ایرانی به ویژه بانوان است.
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

اردوهای شاد شیطانی برای بانوان

این روزها عده‌ای به بهانه فراهم آوردن اوقات شاد و مفرح اقدام به برگزاری برنامه‌های زیر زمینی و غیر مجازی می‌کنند که نه تنها با قوانین کشور منافات داشته بلکه تنها مسیری برای ترویج بی‌بند و باری و فحشا در میان جوانان ایرانی به ویژه بانوان است.

محدثه امیری-بخش اجتماعی تبیان
پارتی

جشن شادی یا اردوهای شاد برای بانوان عنوان جدیدی است که این روزها مطرح و حتی عکس‌هایی از آن در شبکه‌های مجازی منتشر شده است. اردوهایی که بدون هیچ مجوز قانونی و رعایت استانداردهای جمهوری اسلامی با عنوان پر کردن اوقات فراغت بانوان برگزار می‌شود.اما تنها چیزی که در این اردوها که عموما در باغ‌های اطراف شهر مشهد مشاهده می‌شود به ویژه در منطقه تفریحی و شناخته شده شاندیز و طرقبه، رقص و پایکوبی و بی بند و باری و پشت پا زدن به لزوم رعایت حجاب و عفاف در محیط‌های عمومی و ترویج بی عفتی است.
اینکه چگونه ممکن است این برنامه‌ها بدون دریافت هیچ مجوزی از مراجع قانونی به صورت قارچ وار رشد کرده و به سرعت در محافل مختلف طرح و کاملا سازماندهی شده و در مکان‌های مختلف به اجرا در بیاید جای سوال دارد. همچنین نکته مهم دیگری که باید در نظر گرفته شود این است که اگر جلوی این روند از همین ابتدای کار گرفته نشود معلوم نیست در آینده دامنه گستره آن تا به کجا خواهد رسید؟ در این صورت چیز عجیبی نیست که اردوهای شادی بانوان به اردوهای مختلط شادی تبدیل شوند.
قاضی جواد شاکری دادستان طرقبه و شاندیز درباره برگزاری این مجالس لهو و لعب و رقص و پایکوبی با پوشش زننده، در برخی باغ تالارها و هتل‌ها هشدار داده و می‌گوید: عاملان برگزاری این گونه مجالس که زمینه فساد را فراهم می کنند طبق قانون به مجازات های سنگین محکوم خواهند شد.

تبلیغ گسترده برگزاری اردوهای شادی بانوان زیر گوش مسئولین

جسارت برگزار کنندگان این اردوها به حدی است که در هر جایی و به هر طریقی از ارسال پیامک و پیام‌های تلگرامی و واتس‌آپی گرفته تا پخش تراکت و در شبکه های ماهواره آن را تبلیغ می‌کنند.

متاسفانه این وقایع در حالی جریان دارد که بسیاری از خانواده‌ها و حتی خود افرادی که در آن شرکت می‌کنند از پشت پرده این اردوها خبر ندارند. بسیاری از دختران به این گمان که قرار است چند ساعتی را بدون دغدغه به تفریح و شادی بگذرانند بی‌آنکه از پشت پرده آن خبر داشته باشند در این مراسم‌ها شرکت می‌کنند

دادستان طرقبه و شاندیز می‌گوید: مدتی است که این افراد سودجو و یا عاملان اشاعه فساد و فحشا با تبلیغات گسترده در فضاهای مجازی و یا ارسال پیامک برای شهروندان، آنان را به مهمانی و جشن هایی دعوت می کنند که در باغ تالارهای دارای مجوز و یا برخی مراکز غیرمجاز برگزار می شود.
قاضی جواد شاکری ادامه می‌دهد: این گونه افراد در تبلیغات خود که با حمایت شبکه های ماهواره‌ای معاند نظام نیز همراه است چنین وانمود می کنند که فعالیت های آنان کاملا قانونی است و مجوزهای لازم را نیز از مراکز ذی صلاح دریافت کرده اند، اما در پس همین ماجرای ساده، به گسترش فساد در جامعه دامن می زنند.

شادی با کمترین قیمت ،دام افراد سودجو

در حالی که این مقام مسئول از دست‌های پشت پرده برگزاری این اردوها خبر می‌دهد می‌بینیم که بسیاری از دختران این مرز و بوم بی آنکه از حقیقت امور در جریان باشند تنها برای چند ساعت شادی فریب این تبلیغات گسترده را خورده و در دام آن می‌افتند.
گذران اوقات به شادی با کمترین قیمت بهانه خوبی برای به دام انداختن این دختران است همانگونه که دادستان طرقبه و شاندیز می‌گوید: افراد برای شرکت در مجالس و پارتی های عمومی مبالغ اندکی را پیشنهاد می کنند و بدین ترتیب زنان و دختران را به جمع افرادی می کشانند که اهدافی را برای آشنایی های بیشتر و ارتباطات خیابانی بعد از برگزاری این گونه مجالس طرح ریزی کرده اند.

بازداشت افراد خاطی پس از شناسایی

خوشبختانه با اقدامات سریع مسئولین استان پیش از آنکه پای چنین محافلی به سایر شهرها و نقاط کشور باز شود با آن‌ها برخورد شد.
قاضی شاکری در این رابطه با اشاره به این که با این گونه «اردوهای شیطانی» به شدت برخورد خواهیم کرد و اجازه نمی دهیم عده ای با دورزدن قانون زمینه فساد و فحشا را در جامعه فراهم کنند، می‌افزاید: طی روزهای اخیر با 2 مورد از این گونه مجالس که در طرقبه برگزار شده بود برخورد شد و روز یکشنبه گذشته نیز زنی که با ارسال پیامک به شهروندان، چنین مجلسی را در یکی از باغ تالارها برپا کرده بود بازداشت شد.
 این مقام قضایی همچنین می‌گوید: اماکنی که این گونه مجالس با عناوین مختلف در آن جا برگزار شود با دستور قضایی پلمب می شوند بنابراین متصدیان هتل ها و باغ تالارها باید مراقب باشند در چنین فضایی قرار نگیرند و سودجویان از مجوزهای قانونی آنان برای ارتکاب جرم استفاده نکنند.
دادستان طرقبه و شاندیز تصریح می‌کند: اگرچه برگزارکنندگان اردوهای شیطانی عنوان می کنند که این گونه مجالس فقط زنانه است و به صورت مختلط برگزار نمی شود اما در پس پرده این مجالس جرایمی انجام می گیرد که به ظاهر یک نوع رقص و پایکوبی و شادی است.
عده‌ای برخورد با این افراد سودجو را مقابله با شادی عنوان می‌کنند و با آن مخالفت می‌کنند اما قاضی شاکری تاکید می‌کند: هیچکس با شادی و شادمانی مخالف نیست و دستگاه قضایی هم از هر نوع شادی که مطابق موازین قانونی باشد و موجب ایجاد مزاحمت برای دیگران نشود، حمایت می کند اما نمی توان به بهانه «شاد بودن» فساد را در جامعه گسترش داد.

بی اطلاعی خانواده‌ها از پشت پرده اردوهای شادی بانوان

جسارت برگزار کنندگان این اردوها به حدی است که در هرجایی و به هر طریقی از ارسال پیامک و پیام‌های تلگرامی و واتس‌آپی گرفته تا پخش تراکت و در شبکات ماهواره آن را تبلیغ می‌کنند

متاسفانه این وقایع در حالی جریان دارد که بسیاری از خانواده‌ها و حتی خود افرادی که در آن شرکت می‌کنند از پشت پرده این اردوها خبر ندارند. بسیاری از دختران به این گمان که قرار است چند ساعتی را بدون دغدغه به تفریح و شادی بگذرانند بی‌آنکه از پشت پرده آن خبر داشته باشند در این مراسم‌ها شرکت می‌کنند.
قاضی شاکری نیز در این رابطه اظهار می‌کند: در برگزاری مجالسی تحت عنوان «اردوهای شادی» از رقاصه‌های حرفه ای استفاده می‌شود که آنان در حاشیه این جشن ها به دنبال تبلیغ و جذب مشتری برای کلاس های رقص هستند و از سوی دیگر نیز سودجویان ممکن است به طور پنهانی و کاملا مخفیانه از صحنه های رقص و یا وضعیت زنان بدون پوشش مناسب فیلم و عکس تهیه کرده و آن را در فضاهای مجازی منتشر کنند بنابراین باز هم توصیه می کنیم ابتدا خانواده ها باید وارد این ماجرا شده و از حضور دختران جوان خود در این گونه مجالس جلوگیری کنند.
 وی تاکید می‌کند: یکی از وظایف دستگاه قضایی پیشگیری از وقوع جرم است و ما اگرچه از هر نوع تفریح سالم و شادی مردم حمایت می کنیم و کنار آن ها قرار می گیریم ولی اجازه نخواهیم داد افرادی در این پوشش به ارتکاب جرم اقدام کنند.

10 سال زندان برای مجرمان

دادستان طرقبه و شاندیز با اشاره به موادی از قانون مجازات اسلامی می‌گوید: فراهم کردن موجبات فساد در جامعه، مجازات سنگینی در پی دارد و در صورت اثبات جرم، عامل یا عاملان این فعل مجرمانه تا 10سال زندان محکوم خواهند شد و نیروهای انتظامی نیز با توجه به وظایف خود با هرگونه جرم مشهودی برخورد می کنند بنابراین خانواده ها بسیار مراقب باشند تا فرزندانشان در چنین دام‌هایی گرفتار نشوند و مسئولان نیز هوشیار باشند که سودجویان و خلافکاران، قانون را دور نزنند و با عناوینی مانند «مجوزهای قانونی» فرزندان این مرز و بوم را به مراکز لهو و لعب و فساد نکشانند.