تبیان، دستیار زندگی
ساخت کارت تبریک دست ساز، یکی از کارهای جالبی است که می توانید برای نشان دادن علاقه و احترام خود به گیرنده کارت انجام دهید. درکارت تبریک های دستی این نوشته ، از طرح های تحصیلی مانند کتاب، برگه دفتر و مداد استفاده شده است ...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

ساخت کارت تبریک با کاغذ و مقوا

ساخت کارت تبریک دست ساز، یکی از کارهای جالبی است که می توانید برای نشان دادن علاقه و احترام خود به گیرنده کارت انجام دهید. درکارت تبریک های دستی این نوشته، از طرح های تحصیلی مانند کتاب، برگه دفتر و مداد استفاده شده است به همین دلیل مناسب روز معلم، روز دانش آموز و جشن الفبا، اول مهر و جشن فارغ التحصیلی دانش آموزان است.

مواد لازم برای ساخت کارت پستال دست ساز:

پاکت نامه

مقوای پس زمینه

کاغذ های رنگی *

چسب مایع

خط کش

قیچی

مداد

* پیشنهاد:

می توانید فقط مقوای پس زمینه را خریداری کنید و برای تکه های کوچک که روی کار چسبانده می شوند؛ از تکه های زیبای جعبه کرن فلکس، جعبه دستمال کاغذی، جعبه عطر، برگه های با نقوش زیبای مجلات و مانند آن استفاده کنید و به این صورت کاردستی کارت تبریک را به صورت بازیافتی و با دور ریختنی ها بسازید!

طرز ساخت کارت تبریک دست ساز: ابتدا با استفاده از خط کش، مقوای زمینه را به اندازه نیم سانتی متر کوچک تر از پاکت با مداد علامت بزنید و قیچی کنید.

بعد اجزای کارت تبریک دستی خود را از پس زمینه به جلو روی هم بچسبانید (تکنیک کلاژ یا تکه چسبانی).

به همین سادگی! خلاق باشید و از لوازم تزیینی در دسترس مانند پاپیون و روبان، دکمه های رنگی، نگین های تزیینی، گل های کوچک پارچه ای و مشابه آن برای زیبا تر کردن کارت تبریک خود استفاده کنید.

اجزای کارت تبریک دستی زیر یک برگه کاغذ دفتر سیمی است که به صورت اریب / کج چسبانده شده و طرح قیچی و صورت و یک نوشته که بر حسب مناسبت مورد نظرتان می تواند انتخاب شود.

ساخت کارت تبریک با کاغذ و مقوا

کارت تبریک دست ساز مناسب روز معلم، روز دانش آموز، جشن الفبا و اول مهر با طرح کتاب:

ساخت کارت تبریک با کاغذ و مقوا

کارت پستال دست ساز مناسب روز معلم، روز دانش آموز، جشن الفبا و اول مهر با طرح مداد:

در این کارت تبریک دستی، از چوب بستنی برای مداد های روی کارت استفاده شده است و فلز زیر پاک کن مداد ها، از پارچه بریده شده و روی کارت چسبانده شده است.

ساخت کارت تبریک با کاغذ و مقوا

منبع: سایت کودک سیتی

بخش پژوهش های دانش آموزی تبیان، تنظیم: نسرین صادقی