تبیان، دستیار زندگی
جزیره‌ای در سواحل سائوپائولوی برزیل وجود دارد که ایلا دی کوئیمادا گراند نامیده می‌شود و بدترین نقطه‌ای از جهان است که شاید بخواهید به آن سفر کنید، حتی برای چند دقیقه.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

بدترین نقطه برای مسافرت
مار


جزیره‌ای در سواحل سائوپائولوی برزیل وجود دارد که ایلا دی کوئیمادا گراند نامیده می‌شود و بدترین نقطه‌ای از جهان است که شاید بخواهید به آن سفر کنید، حتی برای چند دقیقه.

براساس گزارش فاكس‌نیوز، گفته می شود این جزیره كه به جزیره مارها نیز شهرت دارد، زیستگاه یكی از مرگبارترین مارهای جهان است. برخی معتقدند در هر متر مربع از این جزیره یك افعی سرنیزه‌ای طلایی وجود دارد، به گفته مركز اسمیتسونیان در این جزیره چهارهزار افعی طلایی وجود دارد و عده‌ای دیگر می‌گویند در هر متر مربع از این جزیره پنج افعی طلایی وجود دارد.

جزیره مارها

11 هزار سال پیش به لطف افزایش سطح آب دریاها، این مارها از زیستگاه اصلی خود دورافتاده و به دور از اجداد خود در این جزیره تكامل یافته‌اند. در این شرایط كه نه شكارچی وجود دارد و نه شكاری، جمعیت این جانداران افزایش چشمگیری یافته‌است و پرندگان مهاجر به منبع غذایی آنها تبدیل شده‌اند.

شایعات می‌گویند آخرین فانوس‌بان این جزیره به همراه همسر و سه فرزندش در دهه بیست در این جزیره توسط مارها كشته شده‌اند. براساس این داستان، این خانواده از خانه خود گریخته‌اند تا با قایق از جزیره فرار كنند، اما توسط مارهایی كه روی شاخه‌های درختان چمبره زده بودند مورد هجوم قرار می‌گیرند

جزیره مارها

سم افعی‌های این جزیره پنج برابر قوی‌تر از افعی‌هایی است كه در زیستگاه اصلی در بدنه قاره آمریكا زندگی می‌كنند، تا به‌ این شكل بتوانند مانع از پرواز دوباره پرندگانی شوند كه گزیده و شكار كرده‌اند.

این سم به‌اندازه‌ای قوی است كه می‌تواند اندام‌های بدن انسان را درخود ذوب كند و كمتر از یك‌ساعت جان انسان را بگیرد. شانس مرگ ناشی از گزیدگی این افعی‌ها هفت درصد اعلام شده‌است. امروز در این جزیره انسانی زندگی نمی‌كند، تنها افرادی كه به این جزیره قدم می‌گذارند، ماموران نیروی دریایی هستند كه به صورت سالانه فانوس‌دریایی خودكاری را در این جزیره تعمیر می‌كنند.

جزیره مارها

افعی طلایی

شایعات می‌گویند آخرین فانوس‌بان این جزیره به همراه همسر و سه فرزندش در دهه بیست در این جزیره توسط مارها كشته شده‌اند. براساس این داستان، این خانواده از خانه خود گریخته‌اند تا با قایق از جزیره فرار كنند، اما توسط مارهایی كه روی شاخه‌های درختان چمبره زده بودند مورد هجوم قرار می‌گیرند.

امروزه تنها با دریافت مجوز از دولت برزیل و به شرط همراهی پزشك می‌توان به این جزیره قدم گذاشت. برزیل همچنین زیستگاه عنكبوت سرگردان برزیلی است. این حشره نیز سمی‌ترین عنكبوتی است كه تاكنون در جهان شناسایی شده است.

بخش گردشگری تبیان

برگرفته از: همشهری آنلاین