تبیان، دستیار زندگی
در کتاب روش های درمانی با بادکش شما با انواع روش های بادکش آشنا خواهید شد. این کتاب با توضیح مفصل و تصاویری در همین زمینه همراه است...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

کتاب روش های درمانی با بادکش


در کتاب "روش های درمانی با بادکش" شما با انواع روش های بادکش آشنا خواهید شد. این کتاب با توضیح مفصل و تصاویری در همین زمینه همراه است تا شما را به طور کامل با این روش درمانی موثر آشنا سازد. امیدواریم از این کتاب بهره ببرید.

کتاب روش های درمانی با بادکش

یکی از روش های درمانی طب سنتی، درمان بوسیله بادکش هست که با استفاده از ابزار مخصوصی این کار را انجام می دهند.

همچنین این نوع از درمان در کشور های ایران، چین و هند کاربرد بسیاری دارد و روزانه صدها نفر به مراکز مربوطه مراجعه می کنند.

اگر احساس خستگی و کوفتگی دارید، اگر از خستگی زودرس رنج می برید، اگر کمردردهای بی سابقه ای به سراغتان می آیند، حتما روش درمانی بادکش را تجربه کنید.

در کتاب "روش های درمانی با بادکش" ، شما با انواع روش های بادکش آشنا خواهید شد. این کتاب با توضیح مفصل و تصاویری در همین زمینه همراه است تا شما را به طور کامل با این روش درمانی موثر آشنا سازد. امیدواریم از این کتاب بهره ببرید.

نویسنده این کتاب، نیما نیک نژاد می باشد.

بادکش (dry cuping) یا همان حجامت خشک، یعنی ایجاد کِشش و مکش در پوست بدن به وسیله ظرفی توخالی. این اتفاق باعث جمع شدن پوست در داخل لیوان و ایجاد انبساط در آن ناحیه می شود.

البته باید متذکر شویم که این روش باید توسط افراد متخصص در این کار انجام شود، نه هر فردی.

به دلیل خون رسانی زیاد، بادکش در رفع خستگی و کسالت قابل استفاده است، به خصوص در بعضی مزاج ها، مثل بادکش گرم در فردی با مزاج سرد و تر

می توان از بادکش در موارد زیر استفاده نمود:

1- خون رسانی بیشتر: به دلیل افزایش جریان خون مویرگی با انجام بادکش، خون رسانی بیشتر خواهد شد. لذا می توان از این روش برای افزایش بافت ماهیچه ای استفاده نمود، مثلا برای رفع لاغری های موضعی. همچنین می توان چربی موضعی را مقداری برطرف نمود، چون مزاج خون گرم است.

2- افزایش دفاع: افزایش خون رسانی موضعی با فراخوانی سلول های دفاعی و فاکتورهای ضد التهاب خونی به موضع، باعث تسریع ترمیم آسیب های بافتی و عفونت های موضعی می شود، مثلا با بادکش کردن اطراف زخم های بستر می توان به ترمیم و بهبود این زخم ها کمک شایانی کرد و یا در در درمان بیماری برص و … از این روش می توان کمک گرفت.

3- ایجاد انبساط: بادکش باعث رفع اسپاسم و گرفتگی های عضلانی و ایجاد انبساط در عضلات و اعضا می گردد.

4- انتقال مواد: بادکش باعث انتقال مواد از مواضع مجاور موضع بادکش می گردد و از این خاصیت برای انتقال مواد از عضوی به عضوی دیگر استفاده می گردد، مثل انتقال مواد سوداوی از مغز به سمت اسافل.

5- تحریک فعالیت موضعی: بادکش باعث حرکت در عضوها می شود، مثل افزایش حرکت دودی روده ها با بادکش سبک روی شکم.

6- رفع خستگی: به دلیل خون رسانی زیاد و سایر خواص، بادکش در رفع خستگی و کسالت قابل استفاده است، به خصوص در بعضی مزاج ها، مثل بادکش گرم در فردی با مزاج سرد و تر.

7- تمرکز قوا بر عضوی خاص: بادکش باعث توجه قوه مدبره و تمرکز قوای بدن به موضع تحت بادکش می گردد، مثلا در سردردها می توانیم برای تسکین، قوای بدن را به سمت ساق پا بکشیم و یا مثلا برای برخی بیماری ها که علت آنها ضعف عضو است، به خوبی می توانیم از بادکش برای تقویت آن عضو کمک بگیریم. البته واضح است که در مورد اول، هدف تسکین و در مورد دوم هدف درمان است.

8- خروج مواد مضر از بدن: برای کمک به خروج مواد مضر و سموم از بدن می توان از بادکش استفاده کرد، مثل خروج نیش حشرات یا عفونت آبسه ای که باز شده است.

9- رفع نفخ اعضا: بادکش باعث از بین رفتن نفخ اعضا می شود و بادکش گرم در این مورد، اثرش بیشتر است.

فرآوری: نیره ولدخانی

بخش سلامت تبیان


منابع:

سایت مهر سل

مجله پزشکی دکتر سلام

مطالب مرتبط:

بادکش درمانی برای رفع درد و خستگی

بادكش درمانى

بادكش درمانى در روایات

انواع بادكش گذارى

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.