تبیان، دستیار زندگی
یک مطالعه جدید نشان داده است که اگر کودکان مبتلا به آسم در معرض دود سیگار در خانه یا وسیله نقلیه قرار بگیرند، به احتمال زیاد طی یک سال مجددا در بیمارستان بستری می شوند...
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

دود سیگار کودکان آسمی را بستری می‌کند


یک مطالعه جدید نشان داده است که اگر کودکان مبتلا به آسم در خانه یا وسیله نقلیه، در معرض دود سیگار قرار بگیرند، به احتمال زیاد طی یک سال مجددا در بیمارستان بستری می شوند.


دود سیگار

محققان این مطالعه می گویند یافته های آن ها می تواند باعث شود شرکت های بیمه، والدین را تشویق کنند که سیگار کشیدن را کنار بگذارند.

این مطالعه در مجله بیماری های کودکان (journal Pediatrics) منتشر شده است.

سرپرست این تحقیق دکتر رابرت کان (Robert Kahn) به همراه گروه خود، بیش از 600 کودک بین سنین 1 تا 16 سال را بررسی کردند که بین آگوست 2010 و اکتبر 2011 به دلیل بیماری آسم در بیمارستان بستری شده بودند.

محققان با سنجش میزان کوتینین (ماده ای که در اثر تجزیه نیکوتین در بدن تولید می شود) در خون و بزاق این  کودکان، به طور علمی میزان تماس با تنباکو را در این افراد بررسی کردند، هر چند که قبلا هم در مورد میزان تماس این کودکان با دود سیگار از والدین آن ها سوال کرده بودند.

همانطور که می دانید نیکوتین از اجزای اصلی موجود در سیگار است.

این بررسی معلوم کرد کودکان آسمی که در معرض دود سیگار والدین و اطرافیان قرار می گیرند، دو برابر همسالان خود که در معرض دود سیگار نبوده اند، طی یک سال مجددا در بیمارستان بستری می شوند

این کودکان حداقل 12 ماه تحت بررسی بودند تا ببیند آیا مجددا در طی این مدت در بیمارستان بستری می شوند یا خیر.

محققان می گویند روش سنجش کوتی‌نین می تواند برای توقف سیگار کشیدن مفید واقع شود و همچنین احتمال بستری شدن مجدد کودکان آسمی را در بیمارستان کم کند.

بیماری آسم در کودکان

کودکان آسمی در معرض دود سیگار، دو برابر بستری می شوند

محققان می گویند 17 درصد کودکان مورد بررسی در این تحقیق طی یک سال مجددا بستری شدند.

اگرچه میزان تماس با تنباکو در کودکان توسط والدین و مراقبین آن ها 1/35 درصد بیان شده بود، ولی محققان دریافتند که سنجش خون و بزاق دهان به ترتیب 1/56 درصد و 6/79 درصد تماس را نشان دادند.

این بررسی معلوم کرد کودکان آسمی که در معرض دود سیگار والدین و اطرافیان قرار می گیرند، دو برابر همسالان خود که در معرض دود سیگار نبوده اند، طی یک سال مجددا در بیمارستان بستری می شوند.

دکتر کان می گویند: «این روش برای تعیین میزان تماس با دود سیگار می تواند در اقدامات مداخله ای خاص در والدین این کودکان قبل از مرخصی آن ها از بیمارستان مورد استفاده قرار بگیرد.

مداخلات متعدد شامل مشاوره با والدین و تماس با پزشک اولیه می تواند در این بررسی بالینی استفاده شود».

این گروه تحقیقاتی همچنین در حال بررسی رابطه آلودگی هوای ناشی از دود خودروها با بستری شدن بیماران آسمی در بیمارستان می باشند.

آیلار آرزوگران

بخش سلامت تبیان


مطالب مرتبط:

سیگار والدین و بیش فعالی کودک

اثر دود سیگار در غیر سیگاری ها

تخریب بدن با دود سیگار

دود سیگار شما به چشم من هم می ‌رود

دود سیگار روی سن بلوغ موثر است

از هر3 کودک، یکی آسم دارد

ورزش در کودکان مبتلا به آسم

آسم، گلوی کودکان را می‌فشارد

چرا آسم کودکان، در بزرگسالی دوباره عود می‌کند

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.