تبیان، دستیار زندگی
انتخاباتی تا تاریخ 26/2/1384 روزنامه شرق دانشجویان كمك كنند ایسنا: مصطفى معین داوطلب انتخابات نهم ریاست جمهورى اظهار داشت: انتخابات وسیله اى براى رسیدن به فرآیند دموكراتیك در جامعه است و تنها جایگزین دموكراسى، استبداد و ...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

آخرین اخبار انتخاباتی تا تاریخ 26/2/1384


روزنامه شرق

دانشجویان كمك كنند

ایسنا: مصطفى معین داوطلب انتخابات نهم ریاست جمهورى اظهار داشت: انتخابات وسیله اى براى رسیدن به فرآیند دموكراتیك در جامعه است و تنها جایگزین دموكراسى، استبداد و دیكتاتورى است ولاغیر. وى طى سخنانى در جمع دانشجویان دانشكده فنى دانشگاه تهران با تاكید بر ضرورت تفسیر دموكراتیك و بشردوستانه از قانون اساسى به جاى تفسیر به راى و آن چه قرائت هاى جزمانه نامید، اظهار داشت: دموكراسى با هیچ پسوند و پیشوندى قابل جمع نیست و صرفاً با عینك سیاسى نیز نمى توان آن را در بعد سیاسى ترجمه كرد، بلكه دموكراسى به همه ابعاد زندگى اجتماعى افراد و جامعه برمى گردد و همانند عدالت یك مفهوم چندجانبه است. معین با اشاره به اینكه دموكراسى سیاسى، اجتماعى و اقتصادى اضلاع یك مثلث هستند كه با برداشتن هریك دموكراسى مخدوش خواهد شد، تصریح كرد: در دموكراسى سیاسى همه افكار و اندیشه ها حق دارند تلاش كنند و خود را در معرض انتخاب شدن و انتخاب كردن قرار دهند. انتخابات نتیجه فرآیند دموكراسى سیاسى است و طى زمان شكل خواهد گرفت. معین دموكراسى سیاسى را داراى سه جزء لاینفك برشمرد و ادامه داد: آزادى اندیشه، بیان و قلم، آزادى احزاب و اجتماعات و همچنین انتخابات این سه جزء هستند و در انتخابات عیار آزادى و حقوق شهروندى افزایش مى یابد و سایر ابعاد آزادى، قدرت نقش آفرینى پیدا مى كنند. وى همچنین پیش نیاز دموكراسى اجتماعى را وجود آزادى و امنیت كامل در حریم خصوصى افراد برشمرد و ادامه داد: دموكراسى اجتماعى مستلزم پذیرفتن تكثر فرهنگى و اجتماعى و حاكمیت قوانین، آزادى عمومى و نهادمند شدن حق مشاركت مردم در همه عرصه هاست و شهروندان به عنوان شهروند توانمند باید حضور خود را از حاكمیت طلب كنند. ویگفت: باید پذیرفت كه ایران ملك مشاع تمام ایرانیان است و هیچ شخص و گروهى ایرانى تر از سایرین نیست. معین همچنین با اعتقاد به این كه ساختار اقتصادى كشورمان به دلیل وابستگى به نفت بیمار است، تصریح كرد: حتى صندوق ذخیره ارزى بى رویه صرف امور جارى مى شود و این نحو برخورد با این ثروت طبیعى باعث شده منابع نفت مانعى براى پیشبرد دموكراسى شود و دولت به جاى گرفتن مالیات از مردم كه در قبال آن باید پاسخگو باشد به دلیل برخوردارى از این ثروت ملى خود را موظف به پاسخگویى نمى داند و این نفى حقوق شهروندى است. وى با بیان اینكه انتخابات نهم چهره اى از دموكراسى است و نه خود آن، تصریح كرد: به عنوان یك دانشگاهى و بر اساس مسئولیت اجتماعى پا به این عرصه گذاشتم و آماده پذیرش همه هزینه هاى آن هستم. وى از دانشجویان خواست كه مانند همیشه راهنما، كمك و همراه او باشند و گفت: براى نجات كشور از تهدیدات جدى در سطح ملى و بین المللى و فعلیت بخشیدن به همه فرصت هایى كه در سه عرصه دموكراسى وجود دارد، به عرصه قدم گذاشتم و سه راه براى تحقق آن مى شناسم «دموكراسى، دموكراسى و فقط دموكراسى».

سایت معین:www.moeen.ir


تدبیر در پرونده هسته اى

ایسنا: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با جمعى از مردم همدان و همچنین تعدادى از نوجوانان راى اولى جداگانه دیدار كرد.هاشمى در دیدار جمعى از مردم همدان ایجاد رونق اقتصادى در كشور را از نیازهاى مهم شرایط جارى عنوان كرد و گفت: حل مشكلاتى مانند بیكارى، مسائل كارگران و فشارهاى اقتصادى كه بر مردم وارد مى شود، نیازمند رفع ركود حاكم بر اقتصاد كشور و ایجاد رونق اقتصادى، همراه با عدالت اجتماعى و حفظ آرمان هاى انقلاب است.هاشمى رفسنجانى تعامل سازنده با دنیاى خارج را از دیگر برنامه هاى خود عنوان كرد و گفت: باید تدابیرى اندیشیده شود تا برخى از كشورهاى دنیا به فكر زورگویى به كشور ما نباشند و ما محكم و قاطعانه از حقوق مردم خود دفاع خواهیم كرد.هاشمى رفسنجانى تحول خواهى جوانان را از ویژگى این نسل عنوان كرد و گفت: بررسى خواست هاى كنونى جوانان جامعه ایران نشان از عقلانیت موجود در آن دارد و این براى تصمیم گیران بسیار مهم است. وى با اشاره به پرونده هسته اى گفت: هیچ مقامى نمى تواند از حق مردم ایران در این زمینه چشم پوشى كند زیرا این امر، به مانند گذشتن از حقوق سرزمینى كشور است. حق خود را با تدبیر و بدون اینكه كشور آسیب ببیند، به دست خواهیم آورد.هاشمى رفسنجانى با اشاره به بحث انتخابات ریاست جمهورى اعلام حضور خود در صحنه را وظیفه اى ملى، اسلامى عنوان كرد و گفت: تصمیم نهایى با ملت ایران است. معتقدم مجموعه افكار عمومى اشتباهش كمتر از افراد است و آراى مردم هرگونه باشد، براى من قابل احترام است.


• حمایت تشكل هاى زیست محیطى از هاشمى

شبكه زیست محیطى ایران از كاندیداتورى هاشمى رفسنجانى حمایت كرد. افشین ابوطالبى نایب رئیس این انجمن اعلام كرد: در سال هاى اخیر فعالان زیست محیطى كشور در عرصه هاى مختلف تصمیم سازى و تصمیم گیرى نقشى فعال داشته و خواهان بهبود هرچه بیشتر فضاى مشاركت هاى مردمى به ویژهNGOها هستند تا در راستاى تحقق توسعه پایدار شاهد سلامت عمومى جامعه باشیم.براى تحقق محوریت توسعه پایدار و نقش آفرینى تشكل هاى مردمى و ایجاد فرصت هایى برابر براى همه لایه هاى اجتماعى و گروه هاى كارى، اعضاى تشكل هاى زیست محیطى كشور مى توانند به صورت حقیقى به فعالیت انتخاباتى بپردازند و از كاندیداى مورد حمایت لایه هاى مختلف اجتماعى حمایت نمایند تا دیدگاه و تفكر سیستمى و هماهنگى هاى بین بخشى و بین دستگاهى در كشور نهادینه شود و گامى مناسب در جهت اعتلاى ایران عزیز برداریم.


سعى كرده ام صراحت داشته باشم

ایسنا: مهدى كروبى داوطلب انتخابات نهم ریاست جمهورى گفت: به یارى خداوند متعال و با حضور شما، مردم همیشه در صحنه كه صاحبان واقعى انقلاب هستید و همیشه براى تمامیت ارضى، استقلال و آزادى كشور سربلند و سرافراز ایستاده اید، ایران اسلامى راه خود را ادامه خواهد داد. وى در سفر به استان چهارمحال و بختیارى پیش از ورود به شهر لردگان مورد استقبال مردم این شهر قرار گرفت و طى سخنانى در جمع آنان با اشاره به تاریخ غنى اقوام در ایران این كشور را متعلق به همه مردم آن دانست و گفت: تاریخ ایران سرشار از افتخار و مایه سربلندى ما و نسل هاى بعدى این كشور است. دبیركل مجمع روحانیون مبارز با اشاره به این كه مردمان لر همواره براى حمایت از امام (ره)، انقلاب و مبارزه با رژیم ستمشاهى پیشقدم بوده اند، گفت: افتخارآفرینى این مردم دلاور همواره در جبهه هاى نبرد حق علیه باطل، زبانزد خاص و عام بوده است. وى خود را فردى برخاسته از میان همین مردم خواند و به آن افتخار كرد. كروبى لر بودن را صداقت، صراحت، شفافیت و بى پرده بودن عنوان كرد و گفت كه همواره سعى كرده است حرف هایش را به همین صورت بگوید. وى اضافه كرد: این براى همگان جا افتاده است كه هر وقت فردى بخواهد از شهامت خود تعریف كند، خود را لر مى خواند. مهدى كروبى، شركت مردم در انتخابات را آزمایشى دانست كه باید با سعى همگان از آن سربلند بیرون بیاییم. وى به مردم توصیه كرد كه با حضور خود در پاى صندوق هاى راى كه مانند صف مقدم مبارزه است حماسه اى دیگر بیافرینند. كروبى با اشاره به این كه از مشكلات، معضلات و گرفتارى هاى مردم باخبر است، گفت: سعى من و همه مسئولان نظام بر این است كه گرفتارى هاى مردم حل شود. وى افزود: من هر كجا كه باشم و تا زنده ام تلاش خود را براى خدمت به مردم به كار خواهم گرفت.


• كروبى از پیشروترین اصلاح طلبان است

فارس: جانشین ستاد انتخاباتى مهدى كروبى گفت: روحیه اصلاح طلبى آقاى كروبى موضوع امروز و دیروز نیست و در ساختار اندیشه و تفكرات ایشان ریشه دارد. ابراهیم امینى كه در جمع كمیته دانشجویى ستاد استان گیلان كروبى سخن مى گفت، با اشاره به انشعاب مجمع روحانیون مبارز از جامعه روحانیت مبارز، گفت: كروبى زمانى كه دید جریان فكرى جامعه روحانیت مبارز با اندیشه مصلحانه ایشان در تقابل است، با اجازه حضرت امام (ره) و به همراه یاران و همفكرانش از جامعه روحانیت مبارز انشعاب كردند و مجمع روحانیون مبارز را به عنوان تشكلى در راستاى اندیشه مصلحانه حضرت امام (ره) تأسیس كردند. آقاى كروبى از پیشروترین اصلاح طلبان هستند و تاكنون زحمات و هزینه هاى بسیارى براى این جریان متحمل شده اند.

سایت كروبى:www.vefagh.com


هاشمى و نهضت آزادى

آفتاب، اسماعیل آزادى: آقاى هاشمى رفسنجانى صحبت هایى در مورد نهضت آزادى كرده بودند در این باب كه نهضت آزادى اسمش را عوض كند و وارد فعالیت شود. نظر شما راجع به این صحبت ها چیست؟

ابراهیم یزدى: در دوره اول ریاست جمهورى آقاى خاتمى كه آقاى عبدالله نورى وزیر كشور بود، ما در دیدارى كه با آقاى عبدالله نورى كردیم، ایشان هم همین حرف ها را زدند و ما هم همین جواب را دادیم كه اگر وزارت كشور كتباً به ما بنویسد كه «اگر نهضت آزادى اسمش را عوض كند، ما به او مجوز مى دهیم» ما موضوع را بررسى مى كنیم ولى در شرایط كنونى نه. من یك مثال مى زنم. وقتى روزنامه جامعه را توقیف كردند، روزنامه دیگرى با امتیاز دیگرى با نام نشاط چاپ شد. رئیس قوه قضائیه وقت در نماز جمعه گفت كه ایهاالناس این همان گروه منحرف كننده جامعه است در حالى كه اسمش را عوض كرده و امتیازش هم متفاوت بود. به چه دلیل، من ریش سفید بعد از ۵۰ سال مبارزه اسم سازمان را عوض كنم و این آقایان با تمام امكانات و بوق و كرنایى كه دارند در تلویزیون داد بزنند كه اینها همان ورشكسته هایى هستند كه حالا با یك اسم دیگر یك گروه دیگر درست كرده اند! چه تضمینى وجود دارد؟ مگر اینكه وزیر كشور كه مسئول اجرایى قانون احزاب است، كتباً به من بنویسد. آن وقت من آن نوشته را به شوراى مركزى مى برم و مى گویم به این دلایل مى پذیرم. ولى در شرایط كنونى من به چه دلیل بپذیرم؟ آقاى هاشمى جریان این نامه را خوب مى داند. اگر خواستید من آدرس مى دهم كه كجا ایشان گفته اند كه این نامه فاقد اصالت است و مى گویند چرا به آن استناد مى كنید و ما را دچار دردسر مى كنید!


• آیا آقاى هاشمى نسبت به نهضت آزادى موضع مثبتى دارند؟

از خود ایشان بپرسید چه موضعى دارند. اگر ایشان مى خواهد بیاید، باید برنامه جدید خودش را بدهد. آقاى هاشمى باید به تناسب وضعیت كنونى برنامه بدهد. اگر برنامه دادند، فارغ از اینكه موضع ایشان نسبت به نهضت آزادى چیست ما اظهار نظر مى كنیم. مهم موضع ایشان نسبت به نهضت آزادى نیست مهم این است كه ایشان نسبت به دموكراسى و حقوق ملت و اقتدار رئیس جمهورى چه فكر مى كند. اینها را باید روشن كنند. ایشان باید بیایند و با صراحت بگویند كه نسبت به سانسور مطبوعات، چه موضعى دارند. نه من و نه هیچ كس دیگرى نباید كلى گویى كنیم. باید با صراحت بگوییم اینهایى كه به زندان افتاده اند خلاف قانون است. چنانچه پس از آن هم دادگاه ها و دادستان ها، آقاى آقاجرى را تبرئه كرده چه كسى مسئول آن است؟ این دانشجویان جوان ما را چرا دائماً مى برند و مى آورند؟ یا به چه جرمى این بلاها را سر وبلاگ نویس ها مى آورند؟

www.nehzateazadi.org


دغدغه من سه مشكل زنان است

على لاریجانى گفت: در زمان قبل از انقلاب نوعى تحجرگرایى و افراط و تفریط در كشور وجود داشت كه بعد از انقلاب به حالت متعادل رسید. انقلاب اسلامى مدل زیست جدیدى را براى بانوان تعریف كرد.داوطلب نهمین دوره ریاست جمهورى افزود: امروز دیگر زمینه براى حضور جدى تر در عرصه هاى اجرایى براى بانوان فراهم شده است. دیگر زمانه كارهاى نمادین یا نگاه ترحم آمیز به زنان سپرى شده است. زنان از توانمندى هاى خوبى بهره مند هستند و ما باید در همه سطوح بهره مند شویم. وى به سه مشكل زنان كه از دغدغه هاى اصلى دولت آینده اش است، اشاره كرد و افزود : اولین مشكل بسترسازى براى حضور زنان در فعالیت هاى مختلف و دوم برداشتن اجحاف ها، رفتارهاى غیرمنطقى و غیراسلامى زنان در حوزه هاى مختلف متناسب با شرایط روز و زندگى معاصر و بخش سوم شامل ورزش زنان مى شود كه با توجه به امكانات بیشتر مردان نسبت به زنان، تا حدودى نسبت به این موضوع بى مهرى شده است. سلامت روحى و جسمى دختران و زنان ما یكى از ضروریات جامعه است. لاریجانى در خصوص ارتقاى وضعیت زنان در دانشگاه ها گفت: در حال حاضر، زنان در دانشگاه ها از وضعیت خوبى برخوردار هستند. از نظر علمى مشكلى ندارند و تنها مسئله مهم در این میان، شغل و كاریابى آنان بعد از تحصیلات است كه سنت گذشته تأثیرگذار بوده  است. وى در پاسخ به این سئوال كه پرداختن به امور زنان تا چه حد در توان رئیس جمهورى است، گفت: این مسائل به شخص رئیس جمهور مربوط نمى شود بلكه رئیس جمهور باید بسترساز پرداختن به مسائل زنان باشد. مشكلات باید خوب و درست مطرح شود تا صاحب نظران روى آن فكر كنند و راه حل مبارزه با آن را پیدا كنند.این كاندیدا در پاسخ به این سئوال كه با پدیده بدحجابى چه برخوردى خواهید داشت، گفت: جامعه باید از پوشش مناسب برخوردار باشد، حجاب هم براى زن و هم براى مرد یك امر ضرورى و لازم است و نباید آن را یك محدودیت فرض كرد. طرز تفكر افراد و ظرفیت زیباشناسى در انتخاب نوع حجاب نقش اساسى دارد. حجاب یك معناى عقلانى و صیانت از سطح فكرى جامعه دارد و اضلاع مختلفى هم دارد. اگر دولت ها با مردم صادق باشند و از یك گفت وگوى سازنده برخوردار باشند مى توانند روى این مسئله به تفاهم برسند.وى پتانسیل مربوط به زنان را در دولت احتمالى خود، به نسبت توانایى و قدرت افراد ارزیابى كرد و افزود: زنان حتى مى توانند وزیر هم باشند.

سایت لاریجانى:www.larijani.ir


خودم را فردى واقعگرا مى دانم

محمد باقر قالیباف گفت: هیچ وابستگى حزبى ندارم اما حمایت هر حزب قانونى را مى پذیرم ولى به واسطه این حمایت حتماً سهمى به آن حزب نمى دهم چون نمى خواهم دولتم شركت سهامى  باشد. براى انتخاب مدیران درست نیز به بانك اطلاعاتى ویژه مدیران مراجعه خواهم كرد.وى گفت: گاه مدیریت میانى به این نكته توجه نمى كنند كه باید صرفاً براساس قانون و بدون توجه به سلائق فعالیت كنند و به همین دلیل مشكلات عدید ه اى پیش آمده كه مى تواند منجر به عقب ماندگى و عدم توسعه شود.این كاندیداى نوگراى اصولگرا در جمع دانشجویان دانشگاه لرستان تصریح كرد: مشكل اصلى در این میان تعاریف بسته اى است كه ما از واژه هایى چون اصولگرایى و اصلاح طلبى مطرح مى كنیم به عنوان مثال ما اصرار داریم اصولگرایى را در حد اسم و گروه تقلیل داده و نشان دهیم كه واژه تنها مال ما است و كسى حق استفاده از آن را ندارد، با وجود این نگاه امكان تحول و حركت از بین مى رود.وى در پاسخ به سئوال «تحولات گسترده ناجا و توانایى ادامه آن و ترك آن براى انتخابات» گفت: البته برخلاف بسیارى از شما من خودم اعتقاد دارم هنوز پلیس به كارآمدى نرسیده و فاصله بسیار زیادى با شرایط مطلوب داریم. البته همین وضعیت موجود را هم مدیون دو گروه هستیم: اول نیروهاى نخبه دانشگاهى كه بیش از ۵۰۰ نفر از آنها زمینه بروز تفكرات جدید را در ناجا پدید آورده و فرصت را به ما دادند كه بتوانیم در حوزه اى انسانى و تكنولوژیك از تخصص آنها استفاده نماییم. گروه دوم نیز نیروهاى خوش فكر و منعطفى بودند كه تغییرات و سازماندهى را قبول كردند و اجازه دادند ما به این نقطه برسیم. اما در خصوص تحولات ناجا و اینكه بعد از رفتن ما آیا این روند متوقف خواهد شد باید بگویم این امكان پذیر نیست و بسترهاى ایجاد شده در ناجا آنچنان است كه امروز سیر جامعه محورى و توجه به خواسته ها و نیاز مردم امكان از بین رفتن ندارد. امروز پلیس در مسیرى قرار دارد كه رشد خواهد كرد. اما در مورد انتخابات باید بگویم بنابر سابقه كارى ام در حوزه هاى اجتماعى، اقتصادى، عمرانى و امنیتى گمان مى كردم اگر مردم صلاح بدانند زمینه چرخش نخبگان پدید مى آید و نسل جوان اجازه خواهند داد تا مدیریتى جوان با دركى جدیدتر وارد عرصه شود.وى همچنین در پاسخ به سئوال «زندانیان سیاسى و مظلومیت آنها» گفت: على(ع) مى گوید اگر ظلمى  را ببینم و به آن اعتراض نكنم خودم ظالم هستم. در این خصوص هم كه ممكن است اشتباهى صورت گرفته باشد حرفى ندارم و مى گویم احتمال اشتباه هست اما دانشجویان عزیز اینكه بگوییم هر كس خلاف نكرده بود حتماً مصداق ظلم است درست نیست.

سایت قالیباف:www.ghalibaf.ir


جلوگیرى از فقر باید جدى گرفته شود

محسن مهرعلیزاده داوطلب نهمین دوره انتخابات ریاست جمهورى گفت: حراست از كرامت انسانى و ضرورت اجراى قانون اساسى در راستاى توسعه عدالت اجتماعى ایجاب مى كند جلوگیرى از گسترش فقر و حمایت اجتماعى از اقشار آسیب پذیر جامعه در اولویت خط مشى اجتماعى دولت رفاه قرار گیرد. مهندس مهرعلیزاده در دیدار جمعى از مدیران، فعالان سیاسى و دانشجویان شهرستان آبیك مشكلات اجتماعى از قبیل رشد فساد اجتماعى و ادارى، بیكارى و فقر، شكل گیرى رفتارهاى اقتصادى، قضایى، سیاسى و اطلاعاتى و دخالت بیش از حد دولت در امور جامعه به ارائه راهكارهایى در قالب دولت رفاه پرداخت. معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنى گفت: تلاش براى ارتقاى توان مهارت هاى فنى در آموزش و پرورش كه همانا جوانان هستند و ایجاد فرصت عادلانه براى كار و تلاش و رشد خلاقیت انسان ها و خدمت به جامعه، متناسب با توانایى هاى هر فرد و گسترش فرهنگ كارآفرینى ضرورى است. وى گفت: توجه جدى به مدیران كارآفرین و ایجاد بسترهاى لازم مادى و معنوى براى كار مفید این مدیران و خلاقیت و ایجاد بستر مناسب براى تأمین آزادى هاى سیاسى و اجتماعى و جلب مشاركت مردم در تعیین سرنوشت سیاسى، اقتصادى، اجتماعى و فرهنگى خویش از جمله برنامه هاى اجتماعى دولت رفاه است. وى افزود: با توجه به اینكه زنان نیمى از جمعیت كشور را تشكیل مى دهند، فعالیت هاى اقتصادى، اجتماعى، فرهنگى و سیاسى زنان در دو دهه اخیر افزایش یافته و علاقه مندى آنها به مشاركت جدى در همه عرصه ها تعمیق پیدا كرده و بنابر این عقلانیت رفتارى خود، برنامه توسعه همه جانبه بدون تبعیض جنسیتى مطالبه مى كنند. وى اظهار داشت: دولت رفاه وظیفه تدوین و اجراى برنامه جامع توسعه كشور، ایجاد بستر مناسب براى توسعه فعالیت ها و خلاقیت جوانان و جلب مشاركت اجتماعى نیروهاى جوان و پرشور جامعه را در فرآیند توسعه پایدار جامعه عهده دار است. وى تصریح كرد: گسترش و تعمیق منزلت اجتماعى فعالان فكرى جامعه و ایجاد بستر مادى، معنوى و اجتماعى متناسب با شأن و نقش آنها در جامعه و براى گسترش فعالیت و خلاقیت آنها وظیفه دولت رفاه است و همچنین با حداكثر شدن رفاه اقتصادى بر اساس توسعه پایدار و كارآمدى مستلزم توسعه انسانى و گسترش سرمایه هاى اجتماعى بر پایه دانایى است. وى تصریح كرد: نیروهاى توسعه دهنده دانایى و سرمایه هاى اجتماعى معلمین، اعضاى هیات علمى دانشگاه ها، روحانیون، دانشجویان، طلاب، تولیدكنندگان فرهنگ و ادبیات ، هنرمندان، ورزشكاران، روزنامه نگاران و اصحاب رسانه هاى جمعى هستند كه در دولت رفاه به آنها اهمیت ویژه داده مى شود.

سایت مهرعلیزاده:www.mehralizadeh.ir


جبهه دنیاطلبى را انتخاب نمى كنند

دكتر محمود احمدى نژاد در جمع مسئولین بخش اجتماعى شوراى هماهنگى سراسر كشور اظهار داشت: دولت آینده، دولت عزت رهبرى و انقلاب خواهد بود.وى گفت: ما یك ماموریت داریم كه در این كشور یك دولت اسلامى مقتدر، پیشرفته و نمونه برپا كنیم و در همین راستا، چشم انداز بیست ساله تابلوى راهنماى ما به سمت تحقق این دولت اسلامى محسوب مى گردد. تشكیل این دولت به اندازه خود انقلاب اسلامى اهمیت و اثر دارد. یكى از آثار تشكیل دولت اسلامى پیدایش مخالفان بسیارى و خاصیت دشمن برانگیز بودن چنین واقعه اى است. در ضمن مدیریت دولت اسلامى هم به اندازه خود انقلاب و حتى بیشتر از آن پیچیده است. وى در بیان اهمیت تشكیل دولت اسلامى در اظهارنظرى گفت: این هدف آنقدر عزیز است كه هزاران احمدى نژاد فداى تحقق آن دولت! نامزد احتمالى اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهورى با تاكید بر وظیفه شناسى همگانى اصولگرایان براى تشكیل دولت اسلامى افزود: ما براى تحقق چنین دولتى باید دو كار انجام دهیم؛ اول اینكه باید دولت هاى شانزده سال گذشته را منصفانه نقد كرده و اشكالات اساسى آنها را بررسى كنیم. ما باید در طول زمان انتخابات به مردم عزیز بفهمانیم كه مشكلات، ضعف و انحرافات، ربطى به رهبرى، انقلاب و نظام ندارد بلكه همه این ضعف ها به خاطر مدیریت هاى منحرف از انقلاب است. اگر این مسئله در میان مردم جا افتاد مى توانیم آماده اجراى مقدمه دوم شویم. وى در ادامه با بیان زمینه سازى مناسب جهت تشكیل دولت اسلامى تصریح كرد: ما باید در گام بعدى ویژگى هاى دولت اسلامى را براى مردم بیان كنیم چرا كه مردم تشنه یك دولت حقیقى اسلامى هستند. این دو كار موجب آماده شدن ذهن مردم براى رأى دادن به آن كسى كه شما مى خواهید خواهد شد. اما اگر در ایجاد این دو زمینه موفق عمل نكنیم به مطلوب واقعى خود نمى رسیم. احمدى نژاد در ادامه سخنان با اشاره به وجود نواقص بسیارى در بدنه اجرایى دولت و لزوم پاسخگویى مسئولین به مردم اظهار داشت: تشكیل دولت اسلامى مبتنى بر یك تفكیك درون نظام است كه باید مشخص و تعریف شود. در یك دولت اسلامى فردى كه در زد و بندهاى عظیم اقتصادى شركت دارد نمى تواند به عنوان مسئول و یا مدیر در عرصه اجرایى كشور و یا دولت حضور داشته باشد. شهردار تهران با اشاره به سخنان مهم رهبر معظم انقلاب در جمع اساتید و دانشجویان كرمان پیرامون جناح بندى ها و بازى هاى سیاسى تصریح كرد: عده اى عادت دارند كه عبارات را خراب كنند. مثلاً وقتى جناح چپ دید نمى تواند با اسم چپ رأى بیاورد آن را تبدیل به اصلاح طلب كرد واژه اصولگرایى نیز بدون تبیین مشى و روش معناى واقعى خود را پیدا نمى كند.

سایت احمدى نژاد:www.mardomyar.com


اقتصاد نباید در انحصار كسى باشد

فارس: محسن رضایى گفت: اقتصاد چه به اسم نظام، چه به اسم دین و چه به اسم كارآفرینى نباید در انحصار كسى باشد. این كار لازمه اش این است كه دولت باید ظرفیت سازى كند. ما در اشتغال مى گوییم كه باید هم فرصت شغلى ایجاد كنیم، هم ظرفیت شغلى یعنى افراد بیكار را آموزش فنى و حرفه اى بدهیم و در آنها براى انجام كار انگیزه ایجاد كنیم. ما كارآفرینان بالقوه اى در جامعه داریم، باید آنها را به صحنه آورد و بالفعل كرد، اما اینها اطلاعات و آموزش ندارند و تنها با نوشتن قانون ضدانحصار كافى نیست، بلكه با فرصت برابر دادن به همه مردم و توانمند ساختن آنها باید اقتصاد را مردمى كنیم. ما باید قوانین ضدانحصار را خیلى جدى در كشور داشته باشیم كه بخش دولتى و خصوصى جرات انحصار نداشته باشد اما ما باید آن روى سكه را هم ببینیم. كاندیداى نهمین دوره  انتخابات ریاست جمهورى افزود: بنابراین در بحث مسئله  آزادسازى اقتصاد، دو كار باید كرد، یكى اینكه قانون ضد انحصار را جدى بگیریم چه نسبت به دولت چه نسبت به بخش خصوصى یعنى دولت و بخش خصوصى هیچكدام حق انحصار نداشته باشند. از طرف دیگر دولت كمك كند به كارآفرینان بالقوه كه بالفعل شوند و بتوانند تشكیل سرمایه را در ایران گسترش دهند. كارآفرینان را موتور اقتصادى مى دانم اما قبول ندارم كه كارآفرینان محدود به افراد خاصى هستند، من معتقدم كه ما فرصت هاى برابر را باید به همه آحاد مردم بدهیم هركس كه مى تواند باید كارآفرین شود. در حقیقت من مخالف سرمایه گذارى هاى بزرگ نیستم، ولى به یك اقتصاد مولكولى فكر مى كنم كه این اقتصاد مولكولى بتواند سرمایه  ملى را شكل دهد، بازار سرمایه را در همه جاى ایران توسعه دهد، از روستاها گرفته تا شهرهاى بزرگ در سطح ملى بازار سرمایه در حقیقت شكل بگیرد، من سرمایه و سرمایه گذارى را چشمه جوشان یك اقتصاد مى دانم.


• تعویق سفر به استان هاى زنجان و قزوین

فارس: سفر محسن رضایى كاندیداى نهمین دوره انتخابات ریاست جمهورى به استان هاى زنجان و قزوین كه قرار بود طى امروز و فردا انجام شود به تعویق افتاد. دفتر رضایى با صدور اطلاعیه اى درباره علت تعویق این سفرها اعلام كرد: در پى صدور اطلاعیه روز گذشته وزارت كشور مبنى بر ممنوعیت هر گونه فعالیت  تبلیغاتى نامزدهاى انتخاباتى ریاست جمهورى از زمان ثبت نام تا پایان بررسى صلاحیت  نامزدها، سفرهاى محسن رضایى در هفته جارى به بعد از اتمام محدودیت  قانونى موكول شد. این ستاد ضمن قدردانى از كلیه كسانى كه زمینه انجام سفر به استان هاى قزوین و زنجان را فراهم كرده بودند و همچنین عذرخواهى از تعویق برنامه سفرها، اظهار امیدوارى كرد كه این سفرها در اولین فرصت ممكن انجام شود.

سایت رضایى:www.Rezaee.ir


امنیت ملى براساس ترتیبات جدید

ابراهیم اصغرزاده كاندیداى نهمین دوره انتخابات ریاست جمهورى از ساختار دستگاه دیپلماسى خارجى جمهورى اسلامى انتقاد كرد. وى نصب شعار «نه شرقى نه غربى» در سردر وزارت خارجه را نادرست دانست و گفت: شاید طرح این شعار در ابتداى انقلاب موجه بود اما در جهانى كه دیگر دو قطب ابرقدرت ندارد، تداوم طرح این گونه شعارها خلاف منافع ملى است.اصغرزاده ساختار وزارت امور خارجه را ساختارى ناقص دانست و گفت: در ماجراى بحران هسته اى، در حالى كه اروپا با سه وزیر خارجه خود به تهران آمده بود، وزیر امور خارجه دولت اصلاحات تنها نظاره گر بود. چرا باید دولت، فرد دیگرى را به جاى وزیر امور خارجه كه مسئول دیپلماسى خارجى دولت است،  وارد عرصه مذاكرات كند؟وى ادامه داد: ما در جامعه جهانى به علت در معرض تهدید قرار گرفتن و تبدیل شدن به یكى از محورهاى شرارت، هزینه هاى زیادى را پرداخته و مى پردازیم.

اصغرزاده تاكید كرد: واقعیت این است كه دنیا عوض شده، نظام بین الملل تغییر كرده، موازنه ها تغییر كرده و متاسفانه هنوز بر سردر وزارت امور خارجه ما شعار «نه شرقى و نه غربى» وجود دارد.این كاندیداى نهمین دوره ریاست جمهورى افزود: امنیت ملى باید براساس ترتیبات جدیدى در منطقه طراحى و بازنویسى شود. ما محتاج بازخوانى آنچه پیش از این به نام امنیت ملى ترویجش كرده ایم هستیم.وى در انتقاد از دیپلماسى سال هاى اخیر دولت گفت:  متاسفانه در دولت خاتمى اراده اى براى فرصت سازى نبود، هنوز دولتمردان ما در فضاى جنگ سرد به سر مى برند، هنوز فكر مى كنند دنیا،  دنیاى دوقطبى است.اصغرزاده راه عبور از بحران هاى بین المللى را تقویت پایه هاى دموكراتیك نظام دانست و افزود: تن دادن به اصلاحات و خواست هاى بحق ملت و تمكین به اراده عمومى و بالا بردن ظرفیت تحمل حكومت مى تواند عاملى براى افزایش مشروعیت نظام در عرصه داخلى و خارجى باشد و بحران ها را به فرصت تبدیل كند.

وى اصلاحات بنیادین و مبارزه با تبعیض در همه عرصه ها را از جمله راهكارهاى مفید براى عبور از گردنه تهدیدات فزاینده ارزیابى كرد و افزود: مطالبات مردم در دوم خرداد ۷۶ امروز به كف مطالبات تبدیل شده است و ما امروز با فربه شدن خواست هایى مواجهیم كه به هر دلیلى مغفول مانده است.

اصغرزاده تقویت اعتماد ملى به دولت و بالا رفتن اعتماد جهانى را لازمه پایدارى نظام دانست و افزود: ما بیش از آنكه محتاج بازدارندگى هسته اى یا نظامى باشیم محتاج بازدارندگى سیاسى هستیم و این بازدارندگى جز با تقویت سرمایه هاى اجتماعى و پر كردن شكاف رو به تزاید دولت _ ملت میسر نخواهد شد.

سایت اصغرزاده:www.asgharzade.com


درآمدهاى نفتى انفال است

اكبر اعلمى كاندیداى نهمین دوره انتخابات ریاست جمهورى پس از سخنرانى در دانشگاه تبریز، وارد دانشگاه تربیت معلم آذربایجان شده و در میان دانشجویان به ایراد سخنرانى پرداخت.نماینده مردم تبریز با بیان بخشى از مشكلات و نابسامانى هاى كشور و معرفى كسانى كه عامل اصلى ایجاد چنین وضعیتى شده اند، گفت: قانون اساسى جمهورى اسلامى ایران سلطنت را برنمى تابد، از این رو كسانى كه در طول ۲۷ سال گذشته تحت عناوین مختلف و به صورت آشكار و نهان و گاهى در پشت پرده سیاست به عنوان شخص دوم كشور، قدرت را در اختیار خود داشته و یا ریاست  دولت در سایه را عهده دار بوده اند با تداوم حضورشان در صحنه انتخابات ریاست جمهورى، شائبه داشتن اشتیاق براى استمرار سلطنت را در اذهان تداعى مى كنند.عضو هیات عالى نظارت بر عملكرد نمایندگان ناظر در دستگاه هاى اجرایى در مجلس شوراى اسلامى در بخش دیگرى از سخنان خود گفت: ملت ایران ثابت كرده اند كه مردمى صبور و قانع هستند و چنانچه درآمدهاى نفتى كه در حكم انفال است به صورت عادلانه توزیع شود، كمبودها را تحمل خواهند كرد، اما هرگز زیر بار تبعیض نمى روند، از این رو رئیس جمهور آینده باید با اقتدار لازم در برابر هرگونه فساد و رانت خوارى و پدیده آقازادگى و هزارفامیلى ایستادگى كرده و حق مردم را از حلقوم كسانى كه تاكنون حق ملت را تضییع كرده و به حرام خوارى اشتغال داشته اند، خارج سازد.اعلمى مهمترین مشكل اقتصاد ایران را اتلاف منابع ذكر كرد و گفت: رئیس جمهورى كه قادر به جلوگیرى از فساد در سطوح مختلف باشد، مى تواند در جامعه دوباره ایجاد انگیزش كرده و با بسیج ملى تحولات اساسى را در عرصه هاى مختلف به وجود آورد.عضو كمیسیون امنیت ملى و سیاست خارجى مجلس افزود: چنانچه ما با ساز و كارهاى مناسب، ترتیبى اتخاذ نماییم كه درآمد ملى فارغ از جنسیت، قومیت، زبان و وابستگى هاى عاطفى و سیاسى و  جناحى، به صورت عادلانه میان همه مردم توزیع شود، مثلاً براساس شاخص هایى نظیر جمعیت یا وسعت سرزمینى، این كار صورت گیرد، حق به حقدار رسیده و اشخاص متناسب با استحقاق خود در درآمدهاى ملى سهیم شده و در این صورت بخش قابل توجهى از مشكل بیكارى مرتفع خواهد شد. اعلمى تاكید كرد هر سال در بودجه سالانه كشور اعتبارات قابل توجهى تحت عنوان تسهیلات تكلیفى و وام خود اشتغالى در اختیار دستگاه هاى مختلف قرار مى گیرد، لیكن قبل از آنكه اعتبارات مصوب به افرادى كه استحقاق دریافت آن را دارند، برسد میان خویشاوندان سببى و نسبى و دوستان و افراد ذى نفوذ توزیع مى شود. لذا اگر رئیس جمهورى در حوزه اقتدار خود با اعمال نظارت عالى خود، مانع از انجام فساد، سوءاستفاده و رانت خوارى شود، در این صورت مطمئناً در زندگى روزمره مردم، گشایش جدى رخ خواهد داد.وى با اشاره به جایگاه والاى معلم و شأن آن در جامعه افزود: قشر معلم، از اقشار زحمتكش و شریف جامعه است كه تاكنون اهمیت چندانى به آن داده نشده و باید در این مورد دقت كافى و به دور از مسائل جناحى شود. عده اى در ایام انتخابات به یاد معلم و زحماتش افتاده و او را گرامى مى دارند، در صورتى كه معلم همیشه عزیز و گرامى بوده و باید فرصت بیان مطالبات این قشر فرهیخته و زحمتكش جامعه فراهم شود.


كاندیداى راهبردى

مهر: سعید یارى دبیر كل سازمان دفاع از منافع ملى ایران خود را كاندیداى راهبردى و باطنى جبهه تحكیم دموكراسى خواند. یارى گفت: ما براى آسیب ندیدن هزینه هاى شاخه اقلیت تا زمان برگزارى همایش دوم این گروه انشعاب خود را اعلام نكردیم اما بعد از آن چون ما نیز فعال سیاسى هستیم مجموعاً طبق مصوبات پنج گانه جلسه اسفند ماه پارسال مبنى بر عدم انتشار تعهدات كتبى كواكبیان عدم حمایت از كاندیدایى خاص تا بعد از تاییدصلاحیت ها و تایید صلاحیت اینجانب، تفكیك جبهه تحكیم دموكراسى را به دو شاخه اكثریت و اقلیت اعلام كنیم. وى در خصوص واكنش احتمالى شاخه اقلیت جبهه تحكیم دموكراسى گفت: طبیعتاً ما ۸ حزب در برابر واكنش آنها محكم مى ایستیم و از هویت خودمان دفاع مى كنیم چون نمى توانیم اظهارنظر هاى مغایر با موازین نظام را تحمل كنیم. دبیركل سازمان دفاع از منافع ملى ایران افزود: پیشتر نیز تاكید كرده بودم نباید كارى كرد كه جبهه تحكیم دموكراسى به جبهه تحكم دموكراسى بدل شود. یارى درخصوص فعالیت هاى انتخاباتى خود گفت: این فعالیت ها با جدیت ادامه دارد و در این راستا روز سه شنبه یك همایش بزرگ انتخاباتى با شركت شعب داخل و خارج از كشور برگزار خواهد شد. وى با بیان اینكه انتخابات پروژه اى ملى است و مولفه هایى دارد كه باید رضایتشان جلب شود به شوراى نگهبان به عنوان یكى از این مولفه ها اشاره كرد و گفت: روى اعتمادسازى براى شوراى نگهبان قوى كار مى كنیم و در حكومت و حاكمیت اعتمادسازى مى كنیم و در این راستا از رایزنى و نفوذ استفاده مى كنیم تا صلاحیتم در سه زاویه از جمله اولاً توانمندى و كار در پست هاى سیاسى و امنیتى و اجرایى و اقتصادى و دوم كلان بینى مسائل مربوط به اداره كشور و سوم مقبولیت مردمى  احراز شود.


روزنامه کیهان

عضو فراكسیون اصولگرایان عنوان كرد:


راستگویی و مرد عمل بودن توقع 81درصد مردم از رئیس جمهور آینده

81درصد سؤال شوندگان در جامعه آماری راستگویی و مرد عمل بودن را از ویژگی های رئیس جمهور آینده برشمرده اند.

محمدحسین فرهنگی نماینده مردم تبریز در گفت وگو با بخش ویژه خبری شبكه دو سیما با تاكید بر این مطلب افزود: این جامعه آماری همچنین بر تعیین مدیران كارآمد در مسئولیت های مختلف از سوی رئیس جمهور تاكید داشتند.

این عضو فراكسیون اصولگرایان با اشاره به تفكیك قوا در حاكمیت گفت: جامعه حاكمیت را به بخش های مختلف تفكیك و تقسیم نمی كند بنابراین رئیس جمهور باید با تدبیر و انتخاب افراد شایسته توسعه همه جانبه ای را پی گیری كند.

حسین مظفر دیگر نماینده مجلس نیز در گفت وگو با این برنامه تلویزیونی سیاست گریزی را نتیجه سیاست زدگی دانست و گفت: رئیس جمهور باید بدون فرافكنی، دلسوزانه، حكیمانه و ژرف اندیشانه فضای روانی مناسبی برای جامعه فراهم كند.

وی درباره انتظارات مردم از رئیس جمهور آینده گفت: انتظارات مردم از رئیس جمهور آینده متفاوت است و این انتظارات در مقاطع زمانی مختلف تفاوت دارد.

وی ایجاد فاصله میان انتظارات و مطالبات را بسیار خطرناك دانست و یادآور شد: این مطالبات را باید برای هرچه بهتر پاسخ گفتن اولویت بندی كرد.

مظفر با بیان اینكه رئیس جمهور باید در قبال پاسخگویی به مطالبات مردم ژر ف اندیش باشد، اضافه كرد: رئیس جمهور باید همزمان با دید حكیمانه به مشكلات موجود نگاهی عمیق به آینده داشته باشد.

رضایی: رئیس جمهور باید ژرف اندیش باشد

امیدوار رضایی نماینده مسجدسلیمان نیز در این گفت وگو با اشاره به آگاهی و شعور سیاسی بالای مردم ایران تصریح كرد: كارآمدی و عدالت باید دو بازوی مهم رئیس جمهور آینده باشد.

رضایی با اشاره به تغییر دید مردم به انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید نسل سوم را با فراهم كردن زمینه مشاركت وارد عرصه انتخابات كرد.

وی مسئولیت ریاست جمهوری را امانتی مردمی دانست و افزود: رئیس جمهور امانتدار مردم است و به این ترتیب خود را وقف مردم كرده و وارد بحث هایی مانند تبعیض، آقازاده ها و محافل حزبی و گروهی نمی شود.

این نماینده مجلس با تاكید بر لزوم دوری از سیاسی عمل كردن رئیس جمهور در انتصاب مدیران خاطرنشان كرد: توجه رئیس جمهور بر شایسته سالاری در انتصاب ها الزامی است.

رضایی تصریح كرد: باید با استفاده از پتانسیل عظیم جوانان عقب ماندگیها را جبران و قدم در مسیر توسعه كشور گذاشت.


عضو كمیسیون امنیت ملی: قانون انتخابات ریاست جمهوری اصلاح می شود

عضو كمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود 10نقص عمده در قانون انتخابات ریاست جمهوری گفت: این قانون به زودی اصلاح می شود.

به گزارش خبرگزاری «مهر»، رضا طلایی نیك كه برای بازدید از ستاد انتخابات كشور به محل ثبت نام از كاندیداهای ریاست جمهوری رفته بود در جمع خبرنگاران با انتقاد از ازدحام و تعدد داوطلبان گفت: در تابستان گذشته نمایندگان فراكسیون وفاق و كارآمدی مجلس پیش نویس اصلاح قانون انتخابات را تهیه كردند كه به علت عدم استقبال جناح اكثریت مجلس بی نتیجه ماند.

نماینده مردم بهار و كبودرآهنگ با بیان اینكه مصمم هستیم تا پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری طرح اصلاح قانون انتخابات را به مجلس ارائه دهیم تعیین شرایط نامزدها در قوانین عادی و چگونگی اجرای آن، جهت گیری انتخابات، نوع تبلیغات و شرایط آن، چگونگی تشكیل هیئت های اجرایی و نظارت و كیفیت و چگونگی اعمال آن، چگونگی شمارش رایانه ای آرا برای حمایت از حقوق مردم و محدودیت های فراوانی كه از سوی شورای نگهبان اعمال می شود را از جمله مواردی خواند كه در طرح جدید قانون انتخابات اصلاح خواهد شد.

سخنگوی فراكسیون وفاق و كارآمدی مجلس افزود: شرایطی چون رجال سیاسی و مذهبی، مدیر و مدبر بودن، مومن و معتقد بودن به نظام و مذهب رسمی كشور، همچنین حداقل سن برای داوطلبان از مواردی است كه در قانون فعلی به صورت شفاف حد و مرز آن مشخص نشده است.


رسیدگی به صلاحیت نامزدها آغاز شد

رسیدگی به صلاحیت یك هزار و 10 داوطلب نامزدی در نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از روز گذشته از سوی شورای نگهبان آغاز شد.

به گزارش ایرنا براساس برنامه زمان بندی انتخابات ریاست جمهوری، بررسی صلاحیت داوطلبان تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه 29 اردیبهشت ماه جاری انجام خواهد شد.

براساس این جدول پنج روز دیگر نیز از تاریخ 30 اردیبهشت ماه تا سوم خرداد ماه زمان تمدید مهلت رسیدگی به صلاحیت داوطلبان توسط شورای نگهبان در نظر گرفته شده است.

برطبق آخرین آمار تعداد ثبت نام كنندگان در نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان مهلت تعیین شده به 1010 نفر (921 مرد و 89 زن) رسید.


میرحسین موسوی: سرباز كوچك امام و انقلابم

میرحسین موسوی با صدور بیانیه ای با اشاره به امتناعش از نامزدی انتخابات، تصریح كرد سرباز كوچك امام و انقلاب است.

در این بیانیه آمده است:

انتخابات ریاست جمهوری به مثابه بزرگترین صحنه حضور و اعلام رأی مردمی، نزدیك شده است و همه می دانند كه بخش مهمی از حساسیت این رویداد به دلیل نقش تعیین كننده و پراهمیت مقام ریاست جمهوری در نظام اسلامی ماست. بدیهی است كه در عرصه این گزینش بزرگ، كسانی باید داوطلب شوند كه علاوه بر شایستگی های فردی، متناسب با این مسئولیت عظیم از ابزارها و امكانات لازم جهت ادای حق این منصب برخوردار باشند. حسن ظن و ابراز لطف اقشار مردم اعم از خانواده معزز شهدا و ایثارگران، روحانیت و طلاب، اساتید، دانشجویان، دانش آموزان، رسانه ها، شخصیت ها، احزاب و گروه های مختلف كه موجب دعوت آنها از اینجانب برای شركت در صحنه رقابت انتخاباتی شد از یك سو مرا منفعل كرد. از خداوند متعال مسالت دارم آن مقدار از كاستی های من كه از دیدگان هنرور و زیبابین آنان دور مانده است ببخشاید و در من جبران كند. از طرف دیگر همین گمان نیك آنان تا واپسین ساعات مرا به تامل و تعمق چندین باره در این موضوع واداشت. هرچه بیشتر در این موضوع غور كردم دخالت خود در این صحنه را درهم تنیده با مشكلات و پیچیدگی هایی یافتم كه نافی مصالح جمهوری اسلامی و ناقض نیت های پاك دعوت كنندگان از اینجانب است.

وی می افزاید: مضمون دعوت های اخیر نشان می دهد كه در میان اقشار گوناگون ملت بزرگمان به ویژه اساتید و دانشجویان، معتقدان به خط اصیل پیر جماران به صورت یك سرمایه گرانقدر و قابل اتكا حضور قدرتمندانه خود را حفظ كرده اند. آنهایی كه بین عدالت و آزادی و بین حمایت مصرانه از آرمان های مردمی انقلاب و توسعه و همچنین بین اسلام و مصالح ملی تناقضی نمی یابند. برخود لازم می دانم، در این فرصت از ابراز لطف هایی كه طی این مدت نسبت به اینجانب شده است، سپاسگزاری كنم و اطمینان دهم كه این سرباز كوچك امام و انقلاب هركجا كه باشد از خیرخواهی برای نظام اسلامی و مردم بزرگوار كوتاهی نخواهد كرد، هیچ فرصتی را برای خدمت به آنان فروگذار نمی كند و در این راه تفاوتی میان تلخ و شیرین و عافیت و مسئولیت نمی بیند.


یكی از یكی دروغ تر ( خبر ویژه )

یك سایت خبری كه خط تخریب اصولگرایان را دنبال می كند، با هدف شبهه افكنی در بی طرفی دكتر حداد عادل در فرایند اجماع اصولگرایان ابتدا خبری كذب مبنی بر فعالیت فرزند وی در ستاد انتخاباتی قالیباف منتشر كرد و سپس در خبر دیگری مدعی شد نامبرده از ستاد مذكور استعفا داد.

در گفت وگوی خبرنگار ما با فرید حداد عادل، وی تاكید كرد اصولا هیچ رابطه ای با این ستاد انتخاباتی نداشته و هر دو خبر «یكی از یكی دروغ تر» بوده است.

به گفته وی این اخبار با هدف تخریب چهره رئیس مجلس به عنوان میانجی نامزدهای اصولگرا طراحی شده است. سایت مذكور در خبر نخست احتمال تلاش حداد عادل برای همواركردن مسیر قالیباف را مطرح كرد و در خبر دوم علت كناره گیری پسر رئیس مجلس را «افزایش فشارها بر رئیس مجلس» دانست.


روزنامه همشهری

حداد عادل :


دشمنان می خواهند حضور مردم در انتخابات كمرنگ شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دشمنان اسلام و ایران سعی دارند به بهانه این كه در ایران آزادی و دموكراسی نیست حضور مردم را در انتخابات كمرنگ كنند.غلامعلی حداد عادل رئیس مجلس شورای اسلامی  روز گذشته همچنین در جمع مردم فراهان در استان مركزی با اشاره به سابقه تاریخی این شهرستان اظهار داشت: شهرستان فراهان حاصلخیز، دانشمند خیز و ادب پرور است كه هم به سیاست و هم به فرهنگ و ادب و كشاورزی بسیار خدمت كرده است.

وی با تجلیل از میرزا تقی خان امیركبیر و قائم مقام فراهانی گفت: این مردان بزرگ به این منطقه تعلق داشتند و من بسیار علاقمند بودم كه فراهان را از نزدیك ببینم و اكنون من حامل پیام و سلام همه نمایندگان به شما مردم خوب فراهان هستم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود با اشاره به انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری اظهار داشت: چشم همه دنیا به این است كه انتخابات چگونه برگزار می شود و دشمنان تبلیغ می كنند آزادی و دموكراسی در ایران نیست. رئیس مجلس شورای اسلامی تأكید كرد: ان شاءالله مردم با حضور در پای صندوق های رای پاسخ كوبنده ای به همه دشمنان اسلام و ایران خواهند داد.غلامعلی حداد عادل رئیس مجلس شورای اسلامی روز گذشته همچنین در جمع مردم شهرستان تفرش و دانش آموزان (رای اولی) در ورزشگاه هفتم تیر این شهر با تاكید بر انتخابات نهم ریاست جمهوری گفت: یكی از میدانهای آزمایش هم اكنون انتخابات ریاست جمهوری است كه مردم ۲۷ خردادماه با شعور و بیداری پای صندوق می روند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح كرد: مردم ایران علیرغم تبلیغات دشمنان ایران از طریق ماهواره و پایگاه های اینترنتی كه می گویند در ایران آزادی و دموكراسی نیست،  ثابت خواهند كرد كه هم آزادی و هم استقلال در ایران وجود دارد.

وی گفت: آنچه كه ایران در آن راحت نیست تسلط بیگانه است و مردم ایران راضی نیستند كه باز آمریكای وحشی به كشور رسول الله باز گردد.