تبیان، دستیار زندگی
فعالیت های تجاوزکارانه آمریکا و اسرائیل در قطعات صنعتی و نرم افزارهای کنترل در صنایع هسته ای صلح آمیز ایران امکان دارد منجر به فاجعه ای شود که در نوع خود باید با فاجعه اتمی هیروشیما و ناکازاکی مورد مقایسه قرار گیرد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

فاز جدید جنگ از خرداد ماه!


فعالیت های تجاوزکارانه آمریکا و اسرائیل در قطعات صنعتی و نرم افزارهای کنترل در صنایع هسته ای صلح آمیز ایران امکان دارد منجر به فاجعه ای شود که در نوع خود باید با فاجعه اتمی هیروشیما و ناکازاکی مورد مقایسه قرار گیرد.


جنگ نرم

امروزه روند جنگ نرم آمریکا بر علیه ایران بر همگان آشکار گشته و ایران نیز سعی بر مقابله ی با این تهدید نوین را دارد. جالب آن که، یکی دو سالی از شدت گرفتن موضوع حمله های سایبری "سیا" و "موساد" (سازمان اطلاعات اسراییل) به تاسیاسات هسته ای ایران نمی گذرد و وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی چند صباحی بیشتر نیست که از کشف تجهیزات و خراب کاری های رژیم اشغالگر قدس و امریکا و برخی کشورهای اروپایی در تجهیزات هسته ای و صنعت نفت و گاز و مخابرات و وزارتخانه های ایران خبر می دهد. چند وقتی بیشتر نیست که شهدای هسته ای ما به جهان معرفی شده اند و چند گاهی بیشتر نیست که خبر داریم از اینکه فعالیت های تجاوزکارانه آمریکا و اسرائیل در قطعات صنعتی و نرم افزارهای کنترل در صنایع هسته ای صلح آمیز ایران امکان دارد منجر به فاجعه ای شود که در نوع خود باید با فاجعه اتمی هیروشیما و ناکازاکی مورد مقایسه قرار گیرد و گفتیم آن چیزهایی را که روزی رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار از آن به عنوان افتخارات خود یاد می کردند. افتخاراتی پوشالی که پایه های آن بر اساس ندانم کاری و ناتوانی برخی رسانه های داخلی بنیان گذاری شد و فعایتهای تخریبی دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه ی سایبری را به عنوان یک قدرت فرابشری و انسان دوستانه مطرح کرده بود.

امروزه دیگر، کارشناسان و استراتژیست ‌ها بر این باور می باشند که آمریکا فقط در وضعیت عرض اندام قرار دارد و نمی ‌تواند با ایران رویارویی نظامی داشته باشد؛ به همین دلیل معتقدند که صف آرایی های نظامی در منطقه ی خاورمیانه ماهیت رسانه ای داشته و در دایره جنگ روانی است و به واقع هیچ کاری از پیش نخواهد بُرد

فعایت های در ظاهر انسان دوستانه و بشر دوستانه ای که بعد از انتشار خبری با تیتر "آیا آمریکا با حملات سایبری به تاسیسات هسته ای به دنبال فاجعه اتمی دیگری است: 19 خرداد 91 " و "آمریکا و اسرائیل به دنبال یک فاجعه اتمی در ایران: 30 تیر 91" به کابوسی برای آمریکا و رژیم اشغالگر قدس بدل شد و از آن روز تا به حال شاهد آن هستیم که کشورهای متجاوز به حریم صنعتی ایران سعی دارند تا با حربه های مختلف ایران را قدرتی بس بزرگ در عرصه سایبری نشان دهند و موضوع فعالیت های ضد بشری خود را که تا کنون چندین شهید برای ما به ارمغان آورده و دستکاری های صنعتی و نرم افزاری در تجهیزات هسته ای و کنترل ابزار دقیق ما را به نوعی کم رنگ نمایند.

در واقع آنان تا کنون از عدم آگاهی کشورهای جهان در کار خطرناکی که می کردند بهره برداری های سیاسی می نمودند و به حملات تجاوز کارانه سایبری خود افتخار می کردند و امروز در پی آن هستند تا با روشی کاملا تاکتیکی و از پیش طرح ریزی شده توان سایبری ایران را تا حدی غلو آمیز بالا ببرند و در مورد آن در نزد جهانیان تبلیغ کنند که گویی این ایران است که برای دیگر کشورهای جهان خطر سایبری اصلی است و نرم افزارها و تجهیزات صنعتی جهان را مورد هدف قرار داده است.

حائز اهمیت آن که، هدف نشان دادن ایران به عنوان کشوری توانمند در عرصه ی سایبری نیست، بلکه هدف دشمن کوچک کردن آن کارهایی است که تا کنون انجام داده و در ابهام بردن حملات سایبری و تجاوزهای صنعتی در تجهیزات هسته ای و صنعتی ایران می باشد

در این بین متاسفانه برخی خبرگزاری ها هم بازیچه قرار گرفته و با آب و تاب دادن و احسنت گفتن به اخباری که با هدف، از سوی رسانه های خارجی منتشر می شود شتاب بیشتری به رسیدن دشمنان ایران به هدف غایی که در نظر گرفته اند می دهند و تمامی آنچه که آنها می خواهند الغا کنند را به اذهان عمومی داخلی و خارجی دیکته می کنند. حائز اهمیت آن که، هدف نشان دادن ایران به عنوان کشوری توانمند در عرصه ی سایبری نیست، بلکه هدف دشمن کوچک کردن آن کارهایی است که تا کنون انجام داده و در ابهام بردن حملات سایبری و تجاوزهای صنعتی در تجهیزات هسته ای و صنعتی ایران می باشد.

جنگ نرم

در واقع آمریکا و اسرائیل از این واهمه دارند که خرابکاری های آنها در تجهیزات و صنایع هسته ای ایران روزی به فاجعه ای عظیم مانند فاجعه هیروشیما و ناکازاکی مبدل شده و لکه ننک و سیاهی دیگر را برای سردمداران آمریکایی در تاریخ ملل به یاد گار بگذارد. موضوعی بس مهم که حتی صدای آمریکا در چند روز گذشته به آن می پردازد و آنقدر موضوع در محافل سیاسی بالا گرفته است که حتی BBC و VOAهم برنامه های اختصاصی در رابطه با آن تهیه دیده اند و سعی بر آن دارند تا به دولت های خود بفهمانند که راهی را که در پیش دارند راهی است بس خطرناک که باید از آن دوری گزینند و بهتر است از آن چشم پوشی کنند.

امروزه دیگر، کارشناسان و استراتژیست ‌ها بر این باور می باشند که آمریکا فقط در وضعیت عرض اندام قرار دارد و نمی ‌تواند با ایران رویارویی نظامی داشته باشد؛ به همین دلیل معتقدند که صف آرایی های نظامی در منطقه ی خاورمیانه ماهیت رسانه ای داشته و در دایره جنگ روانی است و به واقع هیچ کاری از پیش نخواهد بُرد.

فرآوری : آزاده مرنی

بخش ارتباطات تبیان


منابع: سیتنا / بولتن