تبیان، دستیار زندگی
تهیه‌کننده فیلم سینمایی آلزایمر معتقد است این فیلم با دیگر کارهای احمدرضا معتمدی متفاوت است، امضای وی را دارد و مخاطب عام و خاص سینما را جذب می‌کند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

"آلزایمر" برای مخاطب عام و خاص جذاب است


تهیه‌کننده فیلم سینمایی "آلزایمر" معتقد است این فیلم با دیگر کارهای احمدرضا معتمدی متفاوت است، امضای وی را دارد و مخاطب عام و خاص سینما را جذب می‌کند


آلزایمر برای مخاطب عام و خاص جذاب است

سعید سعدی تهیه‌کننده فیلم سینمایی "آلزایمر" درباره شرایط اکران این فیلم گفت: زمان اکران فیلم خوب است. عمدتا اکران عید فطر و یا نوروز زمان مناسبی برای نمایش هر فیلم است. تجربه ثابت کرده چنین زمانی بیشترین مخاطبین را دارد. البته "آلزایمر" یک هفته زودتر راهی اکران می‌شود اما قرار است این هفته در کف فروش مقایسه نشود.  وی ادامه داد: این فیلم با دیگر آثار معتمدی متفاوت است و به اعتقاد من مخاطب عام و خاص سینما را در برمی‌گیرد. از طرفی با توجه به مضمونی که "آلزیمر" دارد، حضور بازیگران و توجه به باورهای دینی که با فرهنگ ما آمیخته است، می‌تواند به جذب مخاطب کمک کند.

سعدی درباره تبلیغات این فیلم افزود: ما تبلیغات مطبوعاتی را مدتی است آغاز کرده‌ایم و همزمان با اکران کار نصب بیلبوردها را در نقاط مختلف شهر شروع خواهیم کرد. پخش تیزرهای تلویزیونی پس از شب‌های قدر آغاز خواهد شد.

این تهیه‌کننده درباره پروسه شکل گیری "آلزایمر" عنوان کرد: با کارهای معتمدی از قبل آشنایی داشتم. حسین طاهری دیگر سرمایه‌گذار فیلم فیلمنامه را به من پیشنهاد کرد. پس از خواندن متن علقه‌ای در من ایجاد کرد. به همین دلیل احساس کردم می‌توانم با ایشان همکاری کنم که با پیگیری‌هایی که انجام دادیم بنیاد سینمایی فارابی با ما مشارکت کرد. وی ادامه داد: آثار معتمدی امضای خاص خود را دارد. قطعا به همین دلیل مخاطب بیشتر به دیدن این فیلم می‌رود که ذهنیت خاص این کارگردان را بشناسد. فیلم "آلزایمر" با آثار قبلی کارگردان متفاوت است. ساختار روان تری دارد و برای عموم بیشتر قابل فهم است. به همین دلیل با مخاطب بیشتری روبرو می‌شود.

تهیه کننده "تردید" درباره زمان پیش‌تولید و ساخت این فیلم گفت: در ابتدا برای زمان ساخت فیلم به یک جمع بندی رسیدیم. خوشبختانه همه چیز طبق توافق ما جلو رفت. برای پیدا کردن لوکیشینی که مدنظر کارگردان بود ما به شهرهای مختلفی سفر کردیم. اما در نهایت در خیابان ری این لوکیشن را پیدا کردیم. که با فعالیت شبانه روزی گروه به فضای مورد نظر معتمدی نزدیک شدیم. وی درباره عوامل تولید "آلزایمر" عنوان کرد: با عواملی که کارگردان معرفی می‌کرد مشکلی نداشتیم و از همکاری آنها استقبال کردیم. با سعید ملکان طرح و چهره‌پرداز فیلم از قدیم دوست هستیم و از سال‌ها قبل با یکدیگر همکاری داشتیم. ایشان به عنوان دوست، مشاور در ترکیب بازیگران با ما همکاری داشت.  سعدی ادامه داد: با خانم کرامتی پیش از این همکاری داشتیم. درباره نقش آقای قریبیان باید بگویم که قرار بود ابتدا شخص دیگری نقش نعیم را بازی کند که نشد . اما بعد خدا را شکر کردیم که ایشان به گروه پیوستند. توانمندی که ایشان در بروز این نقش داشتند فکر می‌کنم که گزینه قبلی نداشت و ایشان یکی از بهترین انتخاب‌های فیلم بودند.

این فیلم با دیگر آثار معتمدی متفاوت است و به اعتقاد من مخاطب عام و خاص سینما را در برمی‌گیرد. از طرفی با توجه به مضمونی که "آلزیمر" دارد، حضور بازیگران و توجه به باورهای دینی که با فرهنگ ما آمیخته است، می‌تواند به جذب مخاطب کمک کند.

وی همچنین درباره حضور مهدی هاشمی گفت: آقای معتمدی بر اساس شناختی که از مهدی هاشمی داشت نقش را از همان ابتدا برای وی نوشته بود. از نقطه نظرات ایشان هم درباره این نقش استفاده کردیم. سعدی در ارتباط با سرمایه گذاری این پروزه عنوان کرد: خوشبختانه فارابی به خوبی به تعهدات خود عمل کرد و ما با مشکلاتی در این زمینه برخورد نکردیم.  وی در پایان تاکید کرد: زمانی که عنوان فیلم "آلزایمر" انتخاب شد، استفاده از عناوین فارسی برای آثار از سوی ارشاد مطرح شد و ما عنوان "نسیان" را انتخاب کردیم. اما پس از صحبت‌هایی که معتمدی با آقای شمقدری داشت قرار شد از همان عنوان "آلزایمر" استفاده کنیم.

سعدی که تهیه‌کنندگی و پخش "اینجا بدون من"  را هم برعهده داشت، در این‌باره عنوان کرد: "اینجا بدون من" در اکران موفق عمل کرد. در ابتدا با تبلیغاتی که برای این فیلم در نظر گرفتیم توانستیم به فروش معقولی دست یابیم. البته موضوع فیلم و حس همذات‌پنداری خوبی با فیلم داشتند. امیدوارم برای "آلزایمر" همین اتفاق بیفتد.

فیلم سینمایی "آلزایمر" به کارگردانی احمدرضا معتمدی و بازی فرامرز قریبیان، مهدی هاشمی، مهتاب کرامتی، مهران احمدی و... داستان زنی است که همسرش گم شده و پس از سال‌ها مردی را می‌بیند که گمان می‌کند همسرش است.

بخش سینما و تلویزیون تبیان


منبع:مهر