تبیان، دستیار زندگی
رسوایی شنود مكالمات در انگلیس تنها متوجه رابرت مرداك به نمایندگی از صهیونیسم جهانی و دولت انگلیس نیست. ضلع سوم این مثلث شاهزاده سعودی است كه در این سال ها اشتیاق قابل ملاحظه ای برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی داشته است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

رسوایی، پاداش خدمت به صهیونیسم


رسوایی شنود مكالمات در انگلیس تنها متوجه رابرت مرداك به نمایندگی از صهیونیسم جهانی و دولت انگلیس نیست. ضلع سوم این مثلث شاهزاده سعودی است كه در این سال ها اشتیاق قابل ملاحظه ای برای عادی سازی روابط با юیم صهیونیستی داشته است. 


مرداک-شاهزاده سعودی-ولید بن طلال

اكنون ولید بن طلال شاهزاده عربستانی با وجود انتقادات شدید جهانی از عملكرد مرداك و موج نگرانی ها در رسانه های عربی درباره سرایت ویروس شنود غیرقانونی و جاسوسی юیم صهیونیستی در كشورهایشان همچنان بر حمایت خود از او اصرار دارد و در قامت سخنگوی امپراتور رسانه ای یهود می گوید: امپراتوری مرداك همچنان پابرجاست و با افتخار می افزاید: سهم من در «نیوز كوсوریشن » (شركت رسانه ای رابرت مرداك) محفوظ است!

بن طلال در مصاحبه ای با «بی بی سی» گفته است «كاملا به شریكش رابرت مرداك و فرزند او جیمز مرداك اعتماد دارم.»

این حمایت شاهزاده سعودی از بازوی رسانه ای صهیونیست ها در حالی است كه تاكنون رییس پلیس لندن و معاون او و همچنین مدیر اجرایی شركت مرداك به دلیل این رسوایی استعفا داده اند و حتی نخست وزیر انگلیس هم به دلیل همكاری مشاور او در رسوایی صهیونیستی تحت انتقادات شدید قرار گرفته و تلاش می كند خود را از این مسئله تبرئه كند.

از سوی دیگر حمایت شاهزاده عربستانی از مرداك در شرایطی صورت می گیرد كه سازمان های طرفدار юیم اسراییل به شدت نسبت به بی اعتباری نماینده رسانه ای خود نگرانند.

روزنامه جروزالم پست چاپ юیم صهیونیستی در گزارشی به این نگرانی سازمان های صهیونیستی پرداخته و می نویسد: «سقوط مرداك دور از انتظار نیست و مشكلات پیش آمده چهره اسراییل را در جهان مخدوش كرده است.»

بر اساس گزارش جروزالم پست «مرداك و رسانه های با قدرت از مواضع اسراییل دفاع می كردند و در همین حال این هژمونی اجازه نمی داد اعراب در سطح رسانه ای صدایی داشته باشند. مرداك هم پیمانی بزرگ برای لابی های یهودی آمریكایی و جهانی بود.»

بن طلال در مصاحبه ای با «بی بی سی» گفته است «كاملا به شریكش رابرت مرداك و فرزند او جیمز مرداك اعتماد دارم.»

**رفیق صهیونیسم و شریك سعودی

مرداك صاحب بیش از 750 موسسه مطبوعاتی در جهان از استرالیا تا آمریكا، بزرگترین خدمتگذار سیاست های رژیم صهیونیستی در جهان رسانه به شمار می رود.

رسانه های عربی می نویسند كه مرداك یك راستگرای افراطی عاشق صهیونیسم است و به «نومحافظه كاران مسیحی تندرو» در آمریكا نیز بسیار نزدیك است. پایگاه آمریكایی «واشنگتن ریپورت» وابسته به وزارت دفاع آمریكا در ژانویه 1995 گزارشی به قلم «كورت هولان» منتشر كرد و در آن ادعا كرد كه مرداك نه یهودی است و نه عضو آیپك، اما او بهترین گزینه برای انتشار مجلات حامی اسراییل است!

مجموعه رسانه ای «نیوزكورب» كه شاهزاده سعودی نیز 7 درصد سهام آن را داراست به اذعان رسانه های آمریكایی یكی از 3 موسسه بزرگ جهانی است كه مورد توجه ویژه «جمعیت دوستی آمریكا و اسراییل»(آیپك) و لابی یهودی آمریكا به دلیل حمایت های بی دریغ رسانه ای و مالی از رژیم اسراییل است.

مرداك 80 ساله جوایز متعددی را از جمعیت های یهودی سرتاسر جهان از آن خود كرده است و «پیتر شرنین» یهودی متعصب افراطی معروف، مرد شماره 2 امپراتوری رسانه ای او و دست راست مرداك به شمار می رود.

تعجب آور نیست كه روزنامه «سوشیالیست وركر» انگستان تحت نظارت او با حمایت شدید از یهودیان روزی نیست كه اقلیت مسلمان انگلیس را مورد حمله قرار ندهد و اتهامات دروغین بی شمار را به آنان نسبت ندهد. در جنگ سال 2003 آمریكا علیه عراق او یكی از موثرترین ابزارهای فشار رسانه ای برای افروختن شعله های این جنگ بود.

روزنامه ایندیپندنت انگلستان به صراحت می نویسد كه مرداك روسای جمهور آمریكا و انگلیس را مانند عروسك های خیمه شب بازی به حركت در می آورد.

بیراه هم نیست كه شاهزاده سعودی اینگونه از مرداك حمایت می كند. اگر آن گونه كه ایندیپندنت می نویسد روسای جمهوری چون بوش و بلر در راس قدرت های غربی عملا عروسكی در دستان مرداك بوده اند تكلیف شاهزادگان سعودی روشن است.

بیراه هم نیست كه شاهزاده سعودی اینگونه از مرداك حمایت می كند. اگر آن گونه كه ایندیپندنت می نویسد روسای جمهوری چون بوش و بلر در راس قدرت های غربی عملا عروسكی در دستان مرداك بوده اند تكلیف شاهزادگان سعودی روشن است.

ایندپندنت می افزاید: بر اساس اسنادی كه به تازگی از سوی دولت انگلستان منتشر شده تونی بلر نخست وزیر وقت انگلستان در سال های اخیر 6 بار با مرداك دیدار داشته كه هر بار شرایط اضطراری و حساس بوده است كه تنها 3 بار آن در طول 9 روز اشغال عراق و یك بار آن یك روز پیش از اشغال عراق انجام شده است.

در كمتر از یك هفته پس از این دیدار روزنامه های مرداك هجوم بی سابقه ای را علیه ژاك شیراك رییس جمهور پیشین فرانسه به دلیل مخالفت او با جنگ عراق آغاز كردند و در همین حال جورج بوش و تونی بلر را شجاع نامیدند.

بخش سیاست تبیان


منبع:ایرنا