• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 2570)
سه شنبه 3/12/1389 - 18:6 -0 تشکر 288589
راه اینجاست 2 :.:.: جزو کدام دسته اید؟

 بسم الله الرحمن الرحیم

 

سلام دوستان.

سخنرانی اخیر امام خامنه ای در جمع شرکت کنندگان درکنفرانس وحدت اسلامی نکته ی جالبی رو توی ذهنم اورد که با خودم گفتم بین دوستان مجازی و حقیقیم مطرح کنم و نظراتشون رو بدونم و اگر تحلیلی حرفی به مباحثی که توی این قسمت از بیانات آقا هست بفرماین و یا حتی این تحلیل ها رو جمع کردیم و شد یه مقاله درست درمون .

اگر تحلیل هامون رو یک کاسه کنیم امیدوارم به جایی برسیم.

خیله خب.

... ببینید، صحنه‌ى صدر اسلام براى ما الگوست.

من نمیخواهم ادعا كنم كه همه‌ى حوادث ما عیناً شبیه حوادث صدر اسلام است؛ نه، دنیا تغییر كرده، انگیزه‌ها و شكلها عوض شده؛ لیكن صدر اسلام یك تابلوى بسیار پیچیده و هنرمندانه و مندمجى است كه بخشهاى گوناگون زندگى تاریخى امت اسلام را تا امروز و تا ابد میشود در اجزاى این تابلو مشاهده كرد.

 هركدام از این بخشها را انسان ملاحظه كند و با زمانِ خودش تطبیق كند، میتواند بفهمد.

 ملاحظه كنید؛ دو جور آدم در مقابله‌ى با دشمن وجود دارد:

 «و اذ یقول المنافقون و الّذین فى قلوبهم مرض ما وعدنا اللَّه و رسوله الّا غرورا. و اذ قالت طائفة منهم یا اهل یثرب لا مقام لكم فارجعوا».(1)

این یك نگاه است، یك دید است در مقابله‌ى با این حوادث؛ یك دید دیگر این است كه میگوید:

 «و لمّا رأى المؤمنون الأحزاب قالوا هذا ما وعدنا اللَّه و رسوله و صدق اللَّه و رسوله و ما زادهم الّا ایمانا و تسلیما».(2)

 این هم یك دید است.

هر دو مال یك حادثه است.

 هر دو مال حادثه‌ى احزاب است. یك عده وقتى احزاب را مى‌بینند، میگویند:

«ما وعدنا اللَّه و رسوله الّا غرورا»؛

عده‌اى دیگر وقتى احزاب را مى‌بینند، میگویند:

«هذا ما وعدنا اللَّه و رسوله و صدق اللَّه و رسوله و ما زادهم الّا ایمانا و تسلیما».

 این مهم است. این دارد وضع فعلى ما را به ما نشان میدهد.

 ما دو جور انسان داریم:

 یك عده هستند كه وقتى هیمنه‌ى آمریكا را مى‌بینند، قدرت نظامى او را مى‌بینند، قدرت دیپلماسى او را مى‌بینند، قدرت تبلیغاتى او را مى‌بینند، پول فراوان او را مى‌بینند، مرعوب میشوند؛ میگویند ما كه نمیتوانیم كارى بكنیم، چرا بیخودى نیروهایمان را هدر بدهیم؟

 اینجور افراد الان هستند، در زمان انقلاب ما هم بودند.

ما مواجه بودیم با افرادى از این قبیل كه میگفتند آقا بیخود چرا خودتان را زحمت میدهید؛ به یك حداقلى قانع شوید و قضیه را تمام كنید.

 یك عده اینجور بودند.

 یك عده‌ى دیگر هستند كه نه، قدرت دشمن را با قدرت خداى متعال مقایسه میكنند، عظمت دشمن را در مقابل عظمت پروردگار قرار میدهند؛ آن وقت مى‌بینند كه اینها حقیر محضند، اینها چیزى نیستند.

 وعده‌ى الهى را هم راست میشمرند، حسن ظن به وعده‌ى الهى دارند؛ این مهم است. خداى متعال به ما وعده كرده است:

 «و لینصرنّ اللَّه من ینصره انّ اللَّه لقوىّ عزیز»؛(3)

این وعده‌ى قطعى است، وعده‌ى مؤكد است.

 اگر چنانچه ما به وعده‌ى الهى حسن‌ظن داشته باشیم، یك جور عمل میكنیم، اگر به وعده‌ى الهى سوءظن داشته باشیم، جور دیگرى عمل میكنیم.

 خداى متعال افرادى را كه سوءظن دارند، مشخص كرده است:

 «و یعذّب المنافقین و المنافقات و المشركین و المشركات الظّانّین باللَّه ظنّ السّوء علیهم دائرة السّوء و غضب اللَّه علیهم و لعنهم و اعدّ لهم جهنّم و سائت مصیرا»؛(4)

 این «الظّانّین باللَّه ظنّ السّوء» امروز هم هستند.

 چند آیه بعد میگوید:

 «بل ظننتم ان لن ینقلب الرّسول و المؤمنون الى اهلیهم ابدا و زیّن ذلك فى قلوبكم و ظننتم ظنّ السّوء و كنتم قوما بورا».(5)

 سوءظن به خدا موجب میشود كه انسان بنشیند و از حركت و از كار و تلاش باز بماند. اگر حسن‌ظن به خدا داشتیم، آن وقت میتوانیم پیش برویم.

 ما حسن‌ظن به خدا داریم، و خداى متعال با ما طبق حسن‌ظنمان عمل كرده است.

 در طول این سى و چند سال، خداى متعال طبق همان حسن‌ظنى كه به او داشتیم، با ما عمل كرده.

 ما مشكلات فراوانى داشتیم. از همه‌ى این مشكلات پیروز بیرون آمدیم.

 محاصره‌ى اقتصادى چیز كوچكى نبوده و نیست.

 ما محاصره را زیر پا گذاشتیم. در همین اواخر به ما گفتند كه بنزین به شما نمیفروشیم. ما یك كشورى هستیم تولیدكننده‌ى نفت، اما واردكننده‌ى بنزین؛ گفتند به شما بنزین نمیفروشیم.

 این یك نمونه‌ى خیلى كوچكى است؛ صدها نمونه از این قبیل هست.

 نیروهاى ما با امید به خدا تلاش كردند و ما در ظرف كمتر از یك سال خود را از واردات بنزین بى‌نیاز كردیم. هشت سال بر ما جنگ تحمیل كردند.

 ما را در مقابل دشمنِ عنودِ بدِ بسیار خبیثى مثل صدام حسین قرار دادند و با همه‌ى نیروها هم از او دفاع و حمایت كردند. ما الحمدللَّه توانستیم بر این حادثه فائق بیائیم.

1) احزاب: 12 و 13
2) احزاب: 22
3) حج: 40
4) فتح: 6
5) فتح: 12

منبع مطالب : khamenei.ir


خب.
انجمن سیاسی ظرفیت این جور فعالیت ها رو داره.

یا علی

اگر فونت نوشته خوب نیست تا شب انشالله درستش می کنم

سه شنبه 3/12/1389 - 19:25 - 0 تشکر 288681

خب
نظر خودم
با توجه که اتفاقاتی خوبی در منطقه در پی بیداری اسلامی که رخ داده و شرایط حساسی که وحدت مسلمین بسیار کار ساز هست مقابله با فتنه های امریکایی صهیونیستی ... عجیب نیست که رهبر عزیز برای کسانی که در زمینه ی وحدت مردم کشورشون دور مشترکات اسلامی و اصول اسلامی تلاش می کنند مثالی مثل جنگ احزاب رو بزنن.

امروز که مردم به دور توحید و عدالت خواهی و در یک کلام اسلام خواهی جمع شده اند این امر بدیهی هست که امت کفر و ستم برای این تحولات جنگ احزابی براه خواهد انداخت ... در یکجا حمام خون راه می اندازد به وسیله ی ایادی خونریزش در یکجا که زورش نمی رسد محاصره و تحریم.

اما نکته بسیار ظریفی که امام خامنه ای اشاره کردند در این قسمتی قرار داده شده اینه که افرادی که باعث شدند در احزاب اسلام پیروز بشود چه انسان هایی بودند

انسان هایی که مصداق این ایه اند «و لمّا رأى المؤمنون الأحزاب قالوا هذا ما وعدنا اللَّه و رسوله و صدق اللَّه و رسوله و ما زادهم الّا ایمانا و تسلیما».(2)

به نوعی اشاره به این مطلب می تواند داشته باشد که مردمی که اراده هایشان را با این ایه تنظیم کنند توانایی انقلاب و مواجه جدی برای احقاق حق را دارند.

چهارشنبه 4/12/1389 - 18:7 - 0 تشکر 289346

سلام

طرح خوبیه...امیدوارم استقبال شه...البته این بحث قابل استقبال هست ولی كو استقبال كننده..!

در ترجمه المیزان این طور تفسیر میشه این آیه كه :**برخورد منافقان و بیماردلانِ سست ایمان در رویارویى با دشمن این گونه بود . امّا مؤمنانِ راستین هنگامى كه لشكر احزاب را مشاهده كردند و مدینه را در محاصره آنان دیدند ، گفتند : این همان است كه خدا به ما وعده داد و او راست گفت و این است وعده اى كه رسول خدا به ما داد و او راست گفت . و مشاهده لشكر احزاب سبب نشد كه آنان گمانى ناروا برند و یا سخنى ناشایسته گویند ، بلكه آنان را جز ایمان و تسلیم در برابر خدا نیفزود **

خب، در شرایط فعلی كه اكثر ملت ها به عدل و اسلام دارند روی میارند مطمئنا از طرف ملتهای به اصطلاح قدرتمند مورد حمله قرار میگیرند..اینكه رهبر عزیزمون توی این نشست كه نماینده ی همون عدالتخواهان حضور داشتند از همچین موضوعی بحث صحبت میكنند بخاطر یادآوری و هشدار بود بهشون كه مبادا از این كارها بخوان بترسند و عقب نشینی كنند و از خواستشون دست بكشند...همون طور كه خودشون هم همیشه می فرمایند اینكه ملت ما و كشور ما تونست برسه به اینجا و در راس بقیه ی كشورها باشه بخاطر شجاعت و ایمان بود و اتكا به خدا و نترسیدن از دشمن.

راستی، این آیه، آیه 22 سوره احزابه، نه 24

موفق باشین

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

چهارشنبه 4/12/1389 - 22:52 - 0 تشکر 289492

به نام خدا - سلام .
در طول تاریخ اسلام ثابت شده است که هر جا گروهی با خدا بودند پیروز شده اند . از غزوات پیامبر گرفته تا منبرد امام حسین و به دنباله ی آن  قیام مختار تا مبارزات امام دیگر تا پیروزی جنگ تحمیلی .
خدا به کار ما ناظر است و از نیت ما اگاه است و انچه را انجام می دهیم می داند و اگاه است .
در عصر کنونی ما ، دنیای غرب با این که به ظاهر پیشرفته است و در آسایش غرق شده است اما به دلیل افکار امانیسمیشوم دارای مشکلاتی هستند که زندگیشان را تحت شعاع قرار داده است .
ما از اول انقلاب بر داشتن حکمت اسلامی پافشاری کرده ایم و خواهیم کرد . اکنون که که دنیا از جدایی دین از حکومت دم می زند و ادعای موفقیت می کند وقتی می بیند که ما پیشرفت کرده ایم برایش قابل هضم نیست به جای این که از ما یاد بگیرند با ما مقابله می کنند تا مبادا افکار ما در مردم انها رسوخ کند .
مانند کاری که بنی پیروان مذاهب گذشته با پیامبر ما کردند . حق را دیدند اما نپذیرفتند .
اما اینکه رهبری می گوید گروهی از آمریکا می ترسند هم همان چیزی است که بنی اسرائیل به موسی گفتن که تو به میدان مبارزه برو و ما تو از پشت حمایت می کنیم .
در واقع این گروه هنوز خدا را قبول ندارند و خدا را تا زمانی می شناسند که نیاز ها و دعایشان را بر اورده کنند . مانند افرادی که در جامعه ی کنونی می بینیم که به محض رسیدن مشکلی با خدا قهر می کنند و به مخالفت با خدا می پردازند . در واقع این جهل از نشناختن خدا و بزرگیش است . بعد نیست اینو بگم که خدا در سوره ی توبه با چنین مضمونی می فرمایند :" بعضی موقع حوادثی برای شما اتفاق می افتد که شما ناراحت می شوید ولی بدانید که صلاح شما در ان بوده " پس بنا به گفته ی رهبری هر کس خدا را قبول داشته باشد و به آیه ی  «و لینصرنّ اللَّه من ینصره انّ اللَّه لقوىّ عزیز» اعتماد داشته باشند همیشه به خدا حسن ظن خواهند داشت و موفق بوده اند .
اینجا از گویای خاموش یه تقلبی می کنم : " اِن یَمسَسكَ الله بِضُرٍ فَلا كاشِفَ لَه الا هو و اِن یُرِدكَ بِخَیر فَلا رادَّ لِفَضلِهِ" (ترجمه: اگر خداوند تورا با ضرری تماس دهد، پس هیچ كس برطرف كننده آن نخواهد بود جز خود او و اگر اراده خیری نسبت به تو داشته باشد، پس هیچ رد كننده ای برای فضل او نخواهد بود-سوره یونس آیه 107) " در راستای حرف های رهبری با توجه به آیه ی بالا باید بگویم که برای حل مشکل باید سراغ کسی بریم که حلال مشکلات است و چه کسی برتر از خدا . همان کاری که ما کردیم و تا الان خدا رو شکر نتیجه گرفتیم و امیدوارم همچنان درست انجامش بدیم تا همیشه موفق باشیم .
دوستان ببخشید که طولانی شد .

 برای امام زمان صلوات فرستادی ؟      

خدایا شکرت که هر چه دادی بهترین بود . 


 

پنج شنبه 5/12/1389 - 13:28 - 0 تشکر 289794

سلام.
از دهکده ی عزیز ممنونم.
راه خوبی رو در پیش گرفتید ... تفسیر ایاتی امام خامنه ای اشاره کردن بسیار موثر هست واسه نظرات دیگه ای که می تونه به ذهن برسه.
و حامد گرامی که ایاتی با همون مضامین رو اشاره دادید و این هم می تونه کمک کنه.
اگر بتونیم یه سری از مطالب از همین دو جور ادمی که در بیانات اقا اشاره شده رو در دوران پر از عبرت حضرت امیر پیدا کنیم فکر کنم بیشتر مسئله روشن تر خواهد شد...

پنج شنبه 5/12/1389 - 19:47 - 0 تشکر 289969

سلام
قراره حرف بزنم انشالله که اگر بر خلاف حق هست دوستانی که بیشتر می دونن اصلاح کنن و منم هدایت شم.
راستش یه خار رفته توی انگشتم همین انگشت اشاره که نمی ذاره خوب تایپ کنم ... پس غلط های املایی تقصیر انگشتمه.

خب.

قرار شد از نهج البلاغه اون مواردی که احساس می کنیم با مطلبمون مرتبط هست رو بذاریمک و بعد باهم بررسی کنیم که ایا واقعا مرتبط هست یا نه و اون وقت دنبال رابطه هاش با ایات اشاره شد در بیانات اقا بگردیم.

من خطبه 121 امام علی (ع) رو انتخاب کردم که به نظرم وصف انسان هایی رو داشته که در اون ایه اولی که دوستمون دهکده تفسیرش رو قرار دادن.
که مربوط به جریانات بعد از پذرفتن حکمیت هست که امام مظلوم ما در قسمت اول از عللی که کوفیان شکست خوردند و حکمیت رو قبول کردند رو عدم اطاعت از ولایت بر حق مولا امیرالمومنین هست ... و شاید پیروزی مسلمین در احزاب هم به دلیل ولایت پذیری بی نظیر مولا علی (ع) باشه و به تبع ایشون بقیه اصحاب حضرت محمد پیامبر رحمت باشه.

حضرت امیرالمومنین (ع) در قسمت اول می فرمایند :

« این سزای کسی هست که بیعت با امام خود را ترک گوید و پیمان بشکند. به خدا سوگند هنگامی که شما را به جنگک با معاویه فراخواندم،خوشایندتان نبود، ولی خداوند خیر شما را در ان قرار داده بود ، اگر مقاومت می کردید، شما را راهنمایی می کردم و اگر به انحراف می رفتید شما را به راه راست بر میگرداندم، اگر سرباز می زدید،دوباره شما را برای مبارزه اماده می کردم در ان صورت وضعیتی مطمئن داشتم ...»

اما در قسمت بعدی ایشان در وصف یاران شهید و وفادارشان ، انها را انسان هایی که دعوت اسلام را پذیرفته و تلاوت کننده گان قرانی تلقی می کند که معانی را می شناسند و انسان هایی که ترس از خدا در ظاهرشان معلوم هست البته با ان وصفی که خود امام می فرمایند که در ادامه خواهم اورد.

امام می فرمایند:

« ... کجا هستند مردمی که به اسلام دعوت شده و پذیرفتند، قران تلاوت می کردند و معانی ایات را شناختند، به سوی جهاد برانگیخته شده و چونان شتری که که به سوی بچه خود روی می اورد شیفته ی جهاد گردیدند،شمشیرها از نیام براوردند ، گرداگرد زمین را گروه گروه ،صف به صف،احاطه کردند،بعضی شهید، و بعضی نجات یافتند. هیچ گاه از زنده ماندن کسی در میدان جنگ شادمان نبودند، و در مرگ شهیدان نیازی به تسلیت نداشتند با گریه های طولانی ترس از خدا ، چشم هایشان ناراحت و از روزه های فراوان ، شکم هایشان لاغر و به پشت چسبیده بود. لب هایشان از فراوانی دعا خشک و رنگ های صورت ها از شب زنده داری ها زرد و بر چهره شان غبار خشوع و فروتنی نشسته بود. ....»

خب شاید بگین ربطش چیه؟

باید عرض کنم که افرادی می توانند وقتی هیمنه ی دشمنان را ببیند و به ایمانشان افزوده شود که اگر این افرادی که امام اوصافشان را فرمودند 100 هستند که بتوانند حداقل 1 باشند.

و به نوعی انسانی که بخواد اگر روزی در احزاب اخرالزمان شرکت کرد با دیدن دشمن ایمانش را کامل کند باید در طول انتظار و مبارزه دایم روح قران را در زندگیش بدمد و یا حتی کلی تر بگویم اگر حکومتی می خواهد پرچم را به بقیه الله الاعظم بدهد باید پی در پی مردمش را با دمیدن روح اسلام ناب محمدی و قران اگاه کند.

همان کاری امام روح ا... انجام داد...

و کاری کرد تا 8 سال جنگ را سربازان گهواره ای امام خمینی (ره) به پایان بردند و هرگز سست نشدند چون در تمام طول مبارزه این سربازان گهواره ای با دعا و زیارت عاشورا و جهاد اکبر خود را برای جهاد اصغر اماده می کردند.

خب اما مولا علی (ع) در پایان این خطبه می فرمایند :

« همانا شیطان راه های خود را برای شما اسان جلوه می دهد ، تا گره های محکم دین شما را یکی پس از دیگری بگشاید، و بجای وحدت و هماهنگی ، بر پراکندگی شما بیافزاید. و در پراکندگی شما را دچار فتنه گرداند. از وسوسه و زمزمه و فریبکاری شیطان روی گردانید، نصیحت ان کس را که خیر خواه شماست گوش کنید و به جان و دل بپذیریرد...»

خب ... این بخش اخر خطبه ی امام کلی نظر به ذهنم اورد که امیدوارم بتونم همش رو بنویسم.


امام به اسان جلوه دادن راه های شیطان اشاره دارن و این هشدار برزگ و پند ماندگاری هست ...

در انقلاب هایی که امروز از سر می گذرونیم ببینید در مورد مصر اول مبارک با دادن اختیاراتی به عمر سلیمان خواستمردم رو ساکت کنه ...

اگر مردم فریب این امتیاز دهی رو می خوردند الان هنوز سایه ی نگین دیکتاتوری مثل مبارک رو سرشون بود ...

اما چون مردم اگاه شده بودند اجازه ندادند تا امریکا که به تعبیر امام روح ا... خود شیطان بزرگ هست نتونه گره های اسلام خواهی مردم که به اندازه ی اراده هاشون محکم هست رو باز کنه و تفرقه و دودسته گی بین مردم ایجاد نشد ...

در ادامه اگر دوستان بیشتر توی بحث شرکت کنند می تونیم به جای خوبی برسیم.
همه تون رو دوست دارم

شنبه 7/12/1389 - 13:20 - 0 تشکر 290861

سلام
__________
عجب خار مزاحمی...حالا اگه غلط تایپی داشتین میشد "من نبودم دستم بود!!" خوبه دیگه...
__________
***جناب سها خان، اصلاح نكردین كه این آیه 22 سوره احزابه نه 24 ، اوكی؟!***
_________

خب، توجه به قرآن و ولی امر خیلی اهمیت داره...یكی از برزگترین مشكلات كشورهای مسلمان اینه كه رهبر ندارن...و تبعاتش رو هم میتونیم توی خیلی از مسایل ببینیم...تبعیت از ولی فقیه هم خیلی اهمیت داره، اگه تو جنگ صفین از امام علی(ع) تبعیت میكردن و به قرآن سر نیزه ها توجهی نمیكردن، اونطور نمیشد...یعنی واسه مغلوب نشدن به شیطان باید نگاه به بالا داشت...

در مورد قرآن هم جالبه، كه امام علی(ع) كسایی رو به قول شما 100 میدونه، كه قرآن تلاوت میكنن و معانی قرآن رو میشناسند...خیلی مهمه ها...من به شخصه اعتقاد دارم كه تلاوت غیر معنایی قرآن هم روی انسان تاثیر میذاره و كم كم اون روحیه ی اسلامی-الهی در انسان ایجاد میشه...

پس یادم باشه به نهج البلاغه هم یه سری بزنم :)...آخی نهج البلاغه هم مثل قرآن مهجوره:(

بحث خیلی شیرینه....دوستش دارم....

حالا راجع به اون موضوع مدنظرتون هم اگه بنویسین ضرری نمیكنین ها....ما هم استفاده میكنیم

یاحق

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

شنبه 7/12/1389 - 14:22 - 0 تشکر 290902

به نام خدا - سلام .
داش سوها چقدر دلت کوچیکه
یه کم طاقت داشته باش دوستان می یاین .
راستش دوستان زیادی از وجود این تایپک اطلاع ندارند

اما من می خوام موضوع رو به سمت منافق برم .
همان کسانی که همان طور رهبری شاره کردند ؛ «و اذ یقول المنافقون و الّذین فى قلوبهم مرض »
بنا به آیه ی 11 سوره ی بقره : " هر گاه به منافقان گفته شد روی زمین فساد نکنید می گویند همانا ما اصلاحگریم . "
و چه زیبا خداوند در آیات 8 تا 18 سوره ی بقره این منافقان را معرفی کرده .
بارز ترین ویژگی این افراد را می توان در آیه ی 18 دید :" آنان از شنیدن حق کر و از گفتن حق گنگ و از دیدن حق کورند ؛ پی به سوی حق باز نمی گردند . "
این منافقین همان افرادی بودند که در جنگ صفین امام علی (ع) را در وسط نبرد با معاویه و صرف این که دشمن قرآن بر نیزه دارد تنها گذاشتند .
کسانی که ادعای مسلمانی داشتن و ادعا بر دانستن حق در حالی که حق را تنها گذاشتن .
در نبرد سالار شهیدان وقتی سپاه دشمن را دیدن عقب کشیدن این در حالی بود که با علم دانستن جنگ سخت آمده بودند .
رخنه ی این افراد در راس کشور اسلامی فاجعه بار می آورد همان طور که می بینیم امروز مردم کشور های عربی امروز برای رفع این فاجعه جان خود را بر کف گذاشته اند و به میدان آمده اند .
اینجا جمله ی تاریخی امام حسین بیشتر از همه جا خود نمایی می کند :" اگر دین ندارید لا قل آزاد مرد باشی " ملت های عربی دانسته یا ندانسته به این جمله پی برده اند و بیدار شدند که اگه حتی آنها را تیر باران کنند و بکشند بهتر از این است که در ذلت باشند .
منم مثا خانم دهکده منتظر ادامه ی بحث هستم .

 برای امام زمان صلوات فرستادی ؟      

خدایا شکرت که هر چه دادی بهترین بود . 


 

شنبه 7/12/1389 - 19:3 - 0 تشکر 291001

به نام خدا
سلام
بحث خوبی بود
وصحبتهای خوبی هم شد
سها گرامی صبور باشید مگه نشنیدی قران میفرماید ان الله مع الصابرین
وقتی ما یک هدف مقدسی رو دنبال میکنیم نباید وسط راه خسته بشیم
یک پیشنهاد دارم برای خوب پیش رفتن بحث

موضوعاتی که قصد دارید روش بحث کنید مشخص کنید
بعد دونه به دونه به شرح انها بپردازید
مثلا بیایید دوجامعه رو باهم مقایسه کنید
جامعه بدون رهبر وبا رهبر ...مشکلات ..افات هر جامعه رو با بیان شیرین خودتون وهمراه با ایات وروایات ونظر سیاسیون قرار بدید

یا همین موضوع منافق در جامعه امروزی یا موضوعات دیگه رو سعی کنید پست ها کوتاه باشه تا برای خواننده لذت بخش باشه بعضی از مطالب طولانی رو درچند پست قرار بدید
همه مردم نیاز به بیداری درتمام زمینه ها دارند وسیاست هم نباید عقب بمونه
پس اگر قدرت دارید ومیتونید شرایط بیداری مردم رو درزمینه سیاست فراهم کنید ..بسم الله
همین رهبر که داری ازش حرف میزنی در سخترین شرایط وبا کمترین نیرو سختیها رو به جان خرید تا امروز این پیشرفتها رو داریم میبینم
پس برادر مومن هدفت رو دریاب توکل کن وجلو برو ان الله مع المومنین
موفق باشید

 

 وبلاگ من ....وبلاگ پيامبران رحمت

 

امام صادق(ع) فرمود:به دنبال مونسى بودم كه در پناه آن, آرامش پيدا كنم, آن را در قرائت قرآن يافتم.

يکشنبه 8/12/1389 - 9:34 - 0 تشکر 291235

به نام خدا
اول عرض کنم که هم بحث قشنگ هم حضور همه خواهر برادرای محترم قشنگ و مغتنم
بنظرم یه تفاوت این دو گروه که رهبر حکیم انقلاب فرمودن اینه که بعضی خودخواهند و تنها خودشون میبینن و به ظاهر خودشون بزرگ میبینن اما در مقابل قدرتهایی که یه خرده از خودشون بزرگتر باشند خودشون میبازن، اما بعضی خودشون اصلا نمیبینن و بنده خدا هستند به ظاهر خودشون رو کوچیک میبینن(در برابر خدا) ولی با خدا پیوند میخورن و بینهایت بزرگ میشن
یا علی

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
يکشنبه 8/12/1389 - 9:36 - 0 تشکر 291236

چه كسانى به خدا سوء ظن دارند؟

" سوء ظن" گاهى نسبت به خویشتن است، گاهى نسبت به دیگران، و گاه نسبت به خدا، همانطور كه" حسن ظن" نیز تقسیم سه‏گانه‏اى دارد.

اما سوء ظن نسبت به خویشتن در صورتى كه به حد افراط نرسد نردبان تكامل است، و سبب مى‏شود كه انسان نسبت به اعمال خود سختگیر و مو شكاف باشد، و جلوى عجب و غرور ناشى از اعمال نیك را مى‏گیرد.

به همین دلیل على ع در خطبه معروف" همام" در توصیف پرهیزكاران مى‏فرماید:

" آنها خویشتن را متهم مى‏كنند، و از اعمال خود بیمناكند، هر گاه یكى از آنها ستوده شود از آنچه در باره او گفته شده ترسان مى‏گردد، و مى‏گوید: من از دیگران نسبت به خویشتن آگاهترم، و پروردگارم نسبت به اعمالم از من آگاهتر است! خداوندا! به آنچه آنها مى‏گویند مرا مؤاخذه مكن، و مرا از آنچه آنها فكر مى‏كنند برتر قرار ده، و آنچه را آنها نمى‏دانند بر من ببخش"! اما اگر این سوء ظن در مورد مردم باشد ممنوع است، مگر در مواقعى كه فساد بر جامعه غلبه كند كه در آنجا خوش‏باورى درست نیست. (شرح این مطلب به خواست خدا در ذیل آیه 12 سوره حجرات خواهد آمد).

و اما" سوء ظن" نسبت به خداوند یعنى نسبت به وعده‏هاى او، نسبت به رحمت و كرم بى پایان او، بسیار زشت و زننده است، و نشانه ضعف ایمان و گاه نشانه عدم ایمان است.

به هر حال مساله حسن ظن به خدا، و وعده رحمت و كرم و لطف و عنایت او از نشانه‏هاى مهم ایمان و از وسائل مؤثر نجات و سعادت است.

تا آنجا كه در حدیثى از رسول خدا (ص) آمده است:

هیچ بنده‏اى گمان نیك به خدا نمى‏برد مگر اینكه خداوند طبق گمانش با او رفتار مى‏كند" «1»!.

و در حدیث دیگرى از امام على ابن موسى الرضا (ع) آمده است:

" گمان خود را به خداوند خوب كن، چرا كه خداوند عز و جل مى‏فرماید: من نزد حسن ظن بنده مؤمنم هستم هر گاه گمان نیكى نسبت به من داشته باشد، به نیكى با او رفتار مى‏كنم و اگر بد باشد به بدى"! «2».

و بالآخره در حدیث دیگرى از پیامبر آمده است:

" حسن ظن به خدا بهاى بهشت است" «3».

چه بهایى از این سهلتر؟ و چه متاعى از آن پرارزشتر؟.

__________________________________________________

(1)" بحار الانوار" جلد 70 صفحه 384.

(2 و 3)" بحار الانوار" جلد 70 صفحه 385.

تفسیر نمونه، ج‏22، ص: 39

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.