• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
ارتباطات و فن آوری اطلاعات (بازدید: 10285)
سه شنبه 30/4/1388 - 18:34 -0 تشکر 134291
اموزش کامل ساخت کتاب موبایل

سلام بچه ها

این کاملترین اموزش ساخت کتاب موبایل بانرم افزار fbook1 هست خیلی ساده و راحت شما کتاب موبایل طراحی خواهید کرد اموزشش روخودم نوشتم گذاشتم داخل وبلاگ حتی کلیک راستو با کد جاوا غیر فعال کردم ولی کارساز نبود اومدن بردند متن رو. خوب حالا گذاشتم برای دوستان تبیانی که لیاقتشون دارند وگل هستند لطفا این متن رو کپی نکنید بعد که کتابو ساختید به تبیان ارسال کنید تا داداش بهنام استفاده کنه مشکلی هم داشتید بفرمایید سریعا جواب میدم خوب قبل از هرچیز این دو نرم افزار رو دانلود کنید که حتما دانلود بشه

الف) دریافت java runtime 6        در سایت    www.ir-tci.org      هست البته تو سرچ گوگل بزنی میاد دیگه این یه موتور جاواست
ب) دریافت نرم افزار
fbook          این هم  که تو شرکت چهار نسل امواج البته سایتش هست        صفحه ی اولش تو سرچ گوگل هم پیدا میکنید

خوب حالا که دانلود کردید اموزشش رو تقدیم شما میکنم

ویژگیهای این نرم افزار:

بهری گیری از قالبی استاندارد در دنیای آموزش مجازی
سرعت بسیار بالا در طراحی کتب
ارائه قالب های بسیار با ویژگی های خاص
تبدیل کتب به فرمتی استاندارد (fBook.*) با قابلیت تبدیل در دیگر نرم افزارهای ارئه شده (نظیر Contact frame)
قابل اجرا در گستره وسیعی از تلفن های همراه
به روز رسانی مناسب نرم افزار در بازه های زمانی خاص
نمایش فارسی، عربی (با اعراب)، انگلیسی، سوئدی و ...
رایگان بودن

نحوه‌ی كار با نرم افزار:

برای ساخت كتاب الكترونیكی به دو نرم افزار زیر نیاز دارید كه می‌توانید آن‌ها را در پایین دانلود فرمایید:

الف) دریافت
java runtime 6

ب) دریافت نرم افزار fbook



توجه: بعد از دانلود فایل fBook آن را از حالت زیپ بیرون بیاورید.
و قبل از هر اقدامی یك كپی از پوشه‌ی fBook pack بگیرید و روی كپی كار كنید تا به پوشه‌ی اصلی لطمه نخورد و برای استفاده مجدد از این نرم افزار در دفعات بعد، با مشكل روبرو نشوید

1-ابتدا نرم افزار java runtime 6 را نصب نمایید.

2-سپس به پوشه‌ی كپی گرفته شده‌ی fBook pack رفته و فایل MagicfBookCreator.jar را به كمك نرم افزار JRE6 كه نام دیگر آن Java (TM) Platform SE binary است، باز كنید. شكل زیر:



3-روی گزینه‌ی Book كلیك فرمایید.



4-نام كتاب را به دلخواه خود در كشوی Label بنویسید و روی دكمه‌ی Ok .كلیك نمایید.



5- چنانچه كتاب مورد نظر شما دارای چند بخش یا چند فصل‌ است، می‌توانید با راست كلیك بر روی نام كتاب و انتخاب كشوی Add و گزینه‌ی Child به دلخواه فصل و بخش و زیرمجموعه بسازید و نام آن‌ها را همانند نام كتاب تغییر دهید و Ok نمایید. با گزینه‌های Up و Down هم می‌توانید جای بخش‌ها را به دلخواه عوض كنید و آن‌ها را بالا یا پایین ببرید. با گزینه‌های Copy و Paste هم می‌توانید هر چند بخش یا زیر مجموعه كه بخواهید، بسازید. با گزینه‌ی Cut هم می‌توانید بخش یا فایل زیر مجموعه را حذف نمایید.



6-كپی متن در نرم‌افزار: پس از انتخاب نام كتاب و تعیین بخش‌های مربوطه، متن مورد نظر را كپی كرده و در كشوی مستطیل افقی پایین(كشوی بزرگ) به وسیله‌ی دكمه‌های Ctrl+v (كنترل+ وی) paste فرمایید و دكمه‌ی Ok را بفشارید.




7- پس از آماده شدن متن، نوبت به ساخت آیكن و ساخت لوگو برای كتاب می‌رسد. برای این كار كافی است به كشوی Edit رفته و روی گزینه‌ی Properties كلیك نمایید.





8- در پنجره‌ی زیر با رفتن به قسمت Book icon شما می‌توانید نام كتاب خود را انتخاب نمایید. برای این كار لازم است در كشوی Book name نام مورد نظر خود را تایپ بفرمایید. اگر این نام انتخاب نكنید، بعدا موبایل شما كتاب را با نام نرم افزار خواهد شناخت و ممكن است وقتی دو كتاب با نام نرم‌افزار در موبایل شود، تلفن همراهتان با مشكل عدم شناخت و یا حذف یكی از آن‌ها روبرو شود. همچنین اگر نام كتاب در این قسمت انتخاب نكنید، هر چند بعد نام كتاب را تغییر بدهید، اما تلفن همراه شما آن را با همان نامی خواهد شناخت كه در این كشو بوده و كتاب با آن ذخیره شده است را فقط می‌پذیرد و می‌شناسد. بنابراین توصیه می‌شود نام مورد نظر خود را در این كشو تایپ نمایید.

در قسمت بعد شما می‌توانید آیكن مورد نظر خود را كه كتاب شما با آن در موبایل شناخته و دیده می‌شود، انتخاب نمایید. برای این كار روی گزینه‌ی change كلیك نمایید و آیكن تصویری مورد نظر خود را انتخاب كنید. تصویر مورد نظر برای آیكن حتما می‌بایست با فرمت PNG باشد و گر نه نرم‌افزار آن را قبول نخواهد كرد. پیشنهاد می‌شود تصویر آیكن در اندازه‌ی 25در21 سانتی‌متر باشد تا در موبایل از جلوه‌ی زیباتری برخوردار باشد.

همچنین شما می‌توانید در قسمت Book logo برای كتاب خود یك لوگو انتخاب فرمایید. برای این كار روی گزینه‌ی change كلیك نمایید و لوگوی مورد نظر خود را انتخاب كنید. فرمت لوگو هم حتما می‌بایست PNG باشد.

در قسمت About book شما هر توضیحی را كه برای معرفی كتابتان لازم می‌دانید و دوست داشته باشید، می‌توانید در كادر خالی نوشته و یا متن مورد نظر را از رایانه به داخل آن كپی فرمایید.

در قسمت About producer هم می‌توانید توضیحاتی به دلخواه پیرامون نویسنده‌ی یا تهیه كننده‌ی كتاب بنویسید و یا مطلب مورد نظر را در آن كپی نمایید.

پس از اطمینان كامل از صحت درج موارد درخواستی خود، دكمه‌ی Ok را كلیك نمایید.



9- در این مرحله نوبت به انتخاب تم (قالب تذهیبی) برای كتاب می‌رسد. برای این كار لازم است از كشوی File به گزینه‌ی Maker بروید و این گزینه را كلیك نمایید.



10- وقتی پنجره‌ی Maker باز شد، شما می‌توانید تم یا قالب‌های دلخواه خود را برای تذهیب كتاب به سلیقه‌ی خود انتخاب فرمایید. شما می‌توانید با انتخاب تم یا قالب تذهیبی از كشوی سمت چپ، قالب اول و از كشوی سمت راست هم قالب دوم كتاب خود را در اختیار داشته باشید. با این كار كتاب شما دو قالب تذهیبی دلخواه دارد. اما توجه داشته باشید كه شما یك قالب همانند و هم نام را نمی‌توانید از هر دو كشو انتخاب نمایید. حتما باید قالب اول با قالب دوم از لحاظ نام تفاوت داشته باشد و گرنه كار ذخیره كردن با خطا مواجه خواهد شد.



11- در این مرحله نوبت به ذخیره‌ی كردن كتاب یا همان Save می‌رسد. برای این كار لازم است در پنجره‌ی Maker بر روی كشوی Emulator path كلیك نموده و نرم افزار MagicfBookCreator.exe را از داخل پوشه‌ی fbook pack انتخاب نمایید و سپس دكمه‌ی Open را كلیك كنید.



12- برای اتمام و تكمیل كار ذخیره‌سازی‌، در همان پنجره‌ی Maker بر روی گزینه‌ی Make fbook mobile كلیك نموده و نرم افزار MagicfBookCreator.jar را از داخل پوشه‌ی fbook pack انتخاب نمایید و سپس دكمه‌ی Open را كلیك كنید.



13- اكنون كتاب شما ذخیره شده است. اما كجا؟؟!! بله، در نرم افزار MagicfBookCreator.jar و اكنون این نرم‌افزار همان كتاب شماست. و دقیقا به همین علت بود كه در شروع كار پیشنهاد شد كه ابتدا از پوشه‌ی fbook pack یك كپی بگیرید و روی كپی آن كار كنید. چون اكنون نرم افزار MagicfBookCreator.jar حاوی كتابی است كه شما طراحی و تهیه كرده‌اید و به هیچ وجه امكان برگشت به آن نرم‌افزار اولیه و خالی از مطلب وجود ندارد. در حقیقت شما هیچ گاه نبایست به پوشه‌ی اصلی دست بزنید و هرگاه لازم داشتید باید از آن كپی بگیرید.

14- اكنون به آخرین مرحله می‌رسیم كه شما باید روی نرم‌افزار MagicfBookCreator.jar راست كلیك كرده و Rename نمایید و نام این فایل را از MagicfBookCreator.jar به نام مورد نظر خود را كه سابقا در قسمت و كشوی نام كتاب در نرم‌افزار انتخاب نموده بودید، تغییر دهید. می‌توانید نام را به فارسی یا لاتین بنویسید اما باید همانند همان گونه كه در قسمت نام نوشتید، باید این جا هم همان طور نوشته شود. مثلا اگر نام كتاب در آن جا لاتین نوشتید، این جا هم باید نام كتاب را با لاتین بنویسید.




15- فایل كتاب(سرگذشت هانری) را نگه داشته و بقیه‌ی فایل‌های موجود كه دیگر كارایی ندارند را حذف نمایید.



یك مزیت عالی نرم‌افزار: نرم افزار یك مزیت عالی و منحصر به فرد دارد و آن این است كه اگر شما وقت چندانی ندارید تا كتابی را به طور كامل آماده كنید، می‌توانید بخشی از آن را آماده كرده و بقیه را در فرصتی دیگر تهیه و آماده نمایید. برای این كار لازم است هنگامی كه بخشی از كتاب را در نرم افزار قرار داده‌اید، به كشوی File رفته و روی گزینه‌ی Save كلیك نمایید و آن را با هر نامی كه دوست دارید، ذخیره نمایید و در هر فرصتی كه تصمیم به ادامه‌ی كار فراهم نمودن كتاب گرفتید، فایل ذخیره شده را فراخوانی نموده و روی آن كار كنید. برای این كار باید نرم‌افزار MagicfBookCreator.jar را به كمك نرم افزار JRE6 (همانند دستورالعمل شماره 2 در بالا) باز كنید. سپس به كشویFile رفته و روی اولین گزینه، یعنی گزینه‌یOpen كلیك نمایید. اكنون فایل شما باز شده و شما می‌توانید هر تغییری را كه دوست داشته باشید روی آن اعمال كنید. البته یادتان باشد این امكان در صورتی قابل انجام است كه شما كتاب را ذخیره‌ی نهایی نكرده باشید و مراحل 11 و 12 در توضیحات بالا را انجام نداده باشید

سوال بود در خدمتم

 

 

                             /کجايند ان مردان بي ادعا/

چهارشنبه 31/4/1388 - 22:41 - 0 تشکر 134669

 آنلاین هم میشه ساخت :

http://78.157.60.86/OnlineMaker

 
وَ العَـقِبَـةُ لِلمُـتَّقِیـن
پنج شنبه 1/5/1388 - 13:6 - 0 تشکر 134758

درود دوست عزیز شاید این تاپیک هم بتونه کمکی کنه!!! http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=17257&threadID=86078&forumID=456 راستش به نظرم یکم در ذخیره ی بازی اضافه کاری وجود داره و اکثر آموزش های نت از جمله در خود سایت نرم افزار این اضافه کاری درج شده! توصیه می کنم آموزشم رو بخونید تا متوجه منظورم بشین!


من و تو همسایه خدا بودیم
ما به دنیا آمدیم و همه چیز تمام شد
ما دیگر نه همسایه هم بودیم و نه همسایه خدا.
  ما گم شدیم و خدا را گم كردیم ... 
یادت میاد جمله آخر خدا رو؟
از قلب كوچك تو تا من یك راه مستقیم است.
اگه گم شدی از این راه بیا
بلند شو . از دلامون شروع كنیم...
تا خدا راه زیادی نیست...

*کتاب موبایل مذهبی* 

جمعه 27/9/1388 - 8:36 - 0 تشکر 170320

سلام

وقت به خیر

می خواستم ببینم روش پیشرفته تری سراغ نداری كه بتونم كتاب هایی مثل اینی كه توی این لینك گذاشته و همراه عكس هست رو درست كنم ؟

http://fatehnet.40sotoon.net/Blog/SingleView/id/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%83%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%BA%D8%AF%D9%8A%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D9%8A-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-1

شنبه 8/5/1390 - 6:41 - 0 تشکر 345394

سلام.من کتاب رو میسازم اما وقتی میخوام بریزم تو گوشیم ارور میده.چیکار باید بکنم؟!

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.