تبیان، دستیار زندگی
سید با دیدن جمعیت زیاد زائران امام(ره) شروع به گریستن كرد و گفت:«خدمت كردن به این مردمی كه با عشق به این مراسم آمدند، لذت بخش است.»
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

فعال ترین عضو ستاد ارتحال امام

دوست شهید صنیع خانی می گوید: اتوبوس ها از مناطق مختلف كشور به حرم مطهر می آمدند. شهید صنیع خانی چندین نفر را مامور كرده بود تا به زوار امام (ره) آب بدهند.سید با دیدن جمعیت زیاد زائران امام(ره) شروع به گریستن كرد و گفت:«خدمت كردن به این مردمی كه با عشق به این مراسم آمدند، لذت بخش است.»

اولین گنبد حرم امام خمینی

«محمد علی سبحانی» در سال 1360 از لانه جاسوسی كه در آن روزها، مركز اعزام رزمندگان به جبهه ها بود، با شهید صنیع خانی آشنا شد.او می گوید:

«شهید صنیع خانی، مسئول اعزام نیرو به جبهه بود.او كار اعزامم به جبهه را انجام داد.به مرور زمان،ارتباطم با او بیشتر شد.» ادامه می دهد : «سید محمد سال 1368 در ستاد ارتحال امام خمینی(ره)در بهشت زهرا(س)،فعالیت داشت.او علاوه بر مدیریت خاكبرداری مكان حرم امام (ره)، در آب رسانی به زائران هم كوشا بود.من هم در این ستاد با او همكاری داشتم

وی به فعالیت های شهید صنیع خانی در ستاد ارتحال امام (ره) اشاره می كند و ادامه می دهد:

« او یكی از اعضای فعال این ستاد بود. سید محمد چندین تانكرآب در قسمت های مختلف بهشت زهرا(س) گذاشته بود تا زائران موقع تشنگی از آن استفاده كنند.علاوه بر این،چندین ایستگاه صلواتی در دور تا دور حرم،راه اندازی كرد.او همه این كارها را خالصانه انجام داد.»

سبحانی درباره كار دشوار تامین آب بهشت زهرا(س) می گوید:

« در آن سال،تامین آب یكی از نیازهای اصولی ما در این مكان بود.اطرف حرم امام (ره)هنوز لوله كشی نشده بود و مشكل آب سرویس بهداشتی و آشامیدنی وجود داشت.شهید صنیع خانی مدیریت تامین آب را پذیرفت و كار شایسته ای برای هزاران زائر انجام داد.او تا فاصله ده ها كیلومتر از حرم،این كار را به خوبی انجام داد؛ در حالی كه این كار یكی از سخت ترین كارهای ستاد ما بود

او می افزاید:

«او لباس خاكی جبهه را به تن كرده بود و گفت كه كار در ستاد، او را به یاد روزهای دفاع مقدس می اندازد.او با موتور مدام در اطراف حرم حال تردد می كرد تا كمبودها را رفع كند.»

محمد علی درباره شهید صنیع خانی می گوید:

شهید صنیع خانی

«سید محمد یك انسان خالص و بی ریا بود. یك روز به او دوربین عكاسی دادم تا از فعالیت هایش عكس بگیرد اما علاقه به این كار نشان نداد. دوست نداشت كه خودش را در معرض دید دیگران قرار دهد. این رفتارش نشان از تواضع و فروتنی اش داشت. به همین خاطر هم از چهره های محبوب و دوست داشتنی در ستاد بود.»

دوست شهید صنیع خانی ادامه می دهد:

« اتوبوس هایی كه از استان های كشور به حرم می آمدند،در جای مخصوصی متوقف می شدند.شهید صنیع خانی در این مكان، چندین نفر را مامور كرده بود تا كار آب رسانی به زائران را انجام دهند.او وقتی با جمعیت زیاد زائران امام(ره) روبرو شد،شروع به گریستن كرد و گفت:«خدمت كردن به این مردمی كه با عشق به این مراسم آمدند، لذت بخش است

از شدت گرفتن عارضه شیمیایی شهید می گوید:

« زمانی كه بیماری اش شروع شد،برای درمان به انگلستان رفت. بعد از برگشتنش،در مراسم سالگرد امام (ره) شركت كرد. حضورش برای اعضای ستاد،خیلی دلگرم كننده بود.»

دوست شهید صنیع خانی در پایان می گوید:

« حالا كه چند سال از شهادتش می گذرد، زمانی كه از روی پلی كه به نام آن شهید است عبور می كنم، حس و حال عجیبی پیدا می كنم. دوباره یادش در دلم زنده می شود. او یكی از فعال ترین عضو ستاد ارتحال امام(ره)بود.»

برای شادی روح امام و شهدا صلوات

قربانیان سلاح های شیمیایی

بخش هنر مردان خدا - سیفی