راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

نرم افزارهای مرتبط
  • Avg 9 Free Edition
    Avg 9 Free Edition
    در نسخه جديد سرعت اسكن تا 50 درصد و سرعت بالا آمدن سيستم تا 15 درصد افزايش پيدا كرده...
  • Avira Antivir Premium 9 FULL
    Avira Antivir Premium 9 FULL
    آخرين نسخه از نرم افزار امنيتي برتر اويرا که به نوعي مي توان آن را سرلوحه ي نرم افزارهاي امنيتي محسوب...
  • Mcafee 8.7
    Mcafee 8.7
    با توجه به مشکل به روزرساني و نرم افراهاي امنيتي که اغلب بايد کرک شوند در ايران از آنتي ويروس ويژه ي...
مطالب مرتبط
  • اضافه شدن سرویس دانلود به نسخه موبایل سایت تبیان
    مژده به علاقه مندان بخش دانلود سایت تبیان
    کاربران می توانند به راحتی فایل های بخش دانلود را مستقیماً روی تلفن همراه خود دانلود و سپس آن را نصب کنند و دیگر نگران انتقال فایل ها از کامپیوتر به تلفن همراه خود نباشند.
    لینک این بخش در انتهای تمام صفحات نسخه موبایل موجود است و می توان از آن برای وارد شدن به این بخش استفاده نمود.
  • انجمن دانلود سایت تبیان
    انجمن دانلود سایت تبیان
    این انجمن با هدف بهره گیری از تجارب کاربران در زمینه استفاده از نرم افزار های مختلف و همکاری در جهت ایجاد و محیطی پر بارتر و فعال تر با استفاده از توانمندیهای کاربران عزیز، راه اندازی شده است.
Bitdefender Free Last Version
تعداد دريافت :3508
حجم فايل :59.12 MB
1388/9/3
وجود آنتي ويروس در يک سيستم يک امر ويژه به حساب مي آيد.بر اساس آخرين گزارشي که توسط سايت AV OMPRATIVES ارايه شده است نرم افزار بيت ديفندر با قدرت خود جايزه ي ADVANCED+ را دريافت کرد و در جايگاه پنجم قرار گرفت.اين برنامه داراي جوايز معتبري شده است به طوري که مي توان گفت يکي از معتبرترين و در عين حال ارزان ترين نرم افزار امنيتي دنيا به حساب مي آيد.سايت TOP TEN REVIEW اين نرم افزار را برترين نرم افزار امنيتي دنيا معرفي کرده است.در آخرين گزارشي که مجله ي معتبر .COM منتشر کرد کاربران را به استفاده از برنامه ي امنيتي مجاب کرد و به آنها اخطار کرد که ا برنامه هاي امنيتي کرک شده به هيچ وجه استفاده نکنند چرا که اکثرا ويروس و يک ريسک براي سيستم محسوب مي شوند و به کساني که توانايي خريد يک برنامه ي امنيتي را ندارند پيشنهاد استفاده از نسخه هاي مجاني را کرده است.طبق اين گزارش اين مجله ي آلماني توصيه به استفاده از اويراي 9 کرده است و در ادامه به علت اخطارهاي اشتباه اين نرم افزار نام بيت ديفندر نسخه ي مجاني را به عنوان برنامه ي منتخب خود معرفي کرد.شما مي توانيد به راحتي و به دور از هر گونه نگراني از اين نرم افزار استفاده کنيد و کامپيوتر خود را امن نگاه داريد و هميشه آنتي ويروس خود را بدون دردسربروز نماييد.
    
ارسال به
نظرات کاربران :
zhixman
به چه امیدی دانلود کنم؟؟

ویروس به چشم دیده میشود و آنتی ویروس(ویروسهای autorun و exe. و ...) قدرت پاکسازی ندارند.نحوه آپدیت آفلاین nod32 هم که نگفتید


ممنون میشم اگه آموزش بدین


با تشکر
پاسخ تبیان : مشکل خود را در بخش انجمن دانلود در مبحث مربوطه بیان نمایید.
سه شنبه 3/9/1388 - 13:35
masoud_ml
نحوه ی آپدیت آفلاین نود 32 ورژن 4:
دوستانی که تو کپی کردن فایل های آپدیت مشکل دارن باید ویندوز رو در حالت ساف مد بالا بیارن و بعد از بالا اومدن ویندوز به محل نصب آنتی ویروس برن و بعد فایلهای آپدیت دانلود شده رو کپی کنند.بعد از ریست کردن سیستم نود 32 شما به روز شده است.
نکته:به علت وجود سیستم امنیتی جدید در نسخه ی 4 این انتی ویروس محبوب باید از روش فوق استفاده کنید.
با تشکر
پاسخ تبیان :
سه شنبه 3/9/1388 - 22:44
ناشناس
به نام خدا
سلام علیکم
با عرض خسته نباشید به همه ی کارکنان تبیان با ارزش ، خدمت برادر گرامی zhixman عرض کنم که اگر به نظرات دیگران در بخش مربوط به نود 32 و آپدیتهایش دقّت کنید بعضی کاربران مطالبی را برای راهنمایی نوشته اند .
یاعلی
پاسخ تبیان :
چهارشنبه 4/9/1388 - 3:42
mehdi478
با سلام و عرض خسته نباشید

دوستان نود32 یک سری کی ژن و کرک رو هم به عنوان تروجان پاک میکنه و اصلا دیگه خوب عمل نمیکنه.پس الکی دان لود و آپدیت نکیند.

من الان یه ویروس دارم به نام 6YYP.exe که اثرات مخربی هم داره مثلا فولذر اوپشن عمل نمیکنه و....

پاسخ تبیان :
چهارشنبه 4/9/1388 - 20:43
mahdi_dj
لطفا بگویید كه این نرم افزار مال نسخه 2009 است یا 2010 من میخواهم دانلود كنم .
راستی اگه این مال 2009 بود لطفا برای 2010 هم تهیه كنید و در سایتتان قرار دهید + چیزهای دیگه كه مربوط به BitDefender Total Security 2010 میشه را قرار دهید لطفا آزمایشی قرار ندهید حتما باید اصل باشه .
باز هم با تشكر .
پاسخ تبیان : این برنامه در نسخه ی آخر از این نرم افزار در سال 2009 تهیه شده است که عملا نام 2010 بر روی آن می خورد.
پنج شنبه 5/9/1388 - 13:47
zhixman
با تشکر از دوست عزیزم masoud_ml

امیدوارم که جواب بده.ممنون
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 5/9/1388 - 14:25
mohsenkhosro
Bitdefender
آپدیت این آنتی ویروس چه جوریه ؟؟؟
چه جوری می تونم از شر ویروس خلاص بشم !!!؟؟؟
پاسخ تبیان : با اتصال به اینترنت و کلیک بر روی update به روزرسانی صورت می گیرد و یا اینکه می توانید فایل به روزرسان را از سایت شرکت دریافت نمایید.در ضمن تبیان هر از گاهی این فایل های به روزرسانی را بر روی سایت قرار می دهد.
يکشنبه 8/9/1388 - 4:0
ناشناس
سلام و خسته نباشید
خدمت دوست عزیزی كه می خواد نود یا ایست 4 را آپدیت كنه باید بگم كافیه به قسمت advance setup بری (كافیه كلید f5 رو بزنی) بعد تو پنجره ای كه باز می شه قسمت update server برو توی edit و آدرس پوشه آپدیت رو تو قسمت edit ، add كن.
حالا پنجره را با ok ببند حالا برو صفحه اصلی برنامه برو و از اونجا آپدیت كن مثل زمانی كه كانكت هستی.
امیدوارم راین چند خطی كه نوشتم بدردتون بخوره
پاسخ تبیان :
يکشنبه 8/9/1388 - 6:4
mosahoseny
لطفا آنتی ویروسهایی كه جایگاه آنها در این سایت از یك تا چهارم است را به ترتیب نام ببرید
پاسخ تبیان : تبیان حق اظهار نظر در مورد این موضوع را ندارد می توانید به قسمت انجمن دانلود مراجعه کنید و در قسمتی که به طور خصوصی به این مورد اشاره دارد راهنمایی بگیرید.
دوشنبه 9/9/1388 - 23:9
reza2014
این آنتی ویروس ازبهترین آنتی ویروس ها است وامسال اولین آنتی ویروس جهان مطرح شده است
پاسخ تبیان :
سه شنبه 1/10/1388 - 18:48
ناشناس
با سلام من تازه دانلود کردم امیدوارم روی دستگاه من خوب کارکنه
پاسخ تبیان :
شنبه 12/10/1388 - 12:26
royayahmad
ok
پاسخ تبیان :
يکشنبه 13/10/1388 - 12:22
mosahoseny
لطفا آنتی ویروسهایی كه جایگاه آنها در سایت av ompratives از یك تا چهارم است را به ترتیب نام ببرید.
پاسخ تبیان :
سه شنبه 15/10/1388 - 18:6
mbg955
تبیان جان نوشته 50 روزه مگه نگفتی رایگانه پس تا 50 روز دیگه چه کنیم؟
پاسخ تبیان :
چهارشنبه 16/10/1388 - 11:45
ali_omidi2000
آیا نورتون نسخه رایگان ندارد.اگر دارد لطفا برای دانلود قرار دهید.
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 6/12/1388 - 20:14
koochikekhoda
سلام
خدمت داداشمونali_omidi2000 عارضم که نورتون در سی دی همراه بعضی کامپیوترها وجود داره مثلا خود من این نرم افزار رو دارم و خیلی مؤثر واقع شده
پاسخ تبیان :
سه شنبه 25/12/1388 - 19:54
hoaliba128110
یک سوال مگه آنتی ویروس کرکی چه مشکلی داره
تازه این نسخه مجانی با توتال سکوریتی چه فرقی داره
ممنون
پاسخ تبیان :
چهارشنبه 18/1/1389 - 9:34
AKHM1374
رمز بازکردن فایل چیه
پاسخ تبیان :
دوشنبه 30/1/1389 - 11:6
night1
راستمیگه منم رمزش رو نمیدونم...
پاسخ تبیان :
سه شنبه 7/2/1389 - 11:24
usef1358
سلام بازم ممنونم ..یاعلی
پاسخ تبیان :
دوشنبه 7/4/1389 - 2:43