راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 1577
  • دوشنبه 28/5/1387
  • تاريخ :

منطقه ‌البروج

زهرا سادات جلالی

منطقه البروج شامل 12 صورت فلکی (حمل، ثور، جوزأ، سرطان، اسد، سنبله، میزان، عقرب، قوس، جدی، دلو، حوت) است و هر صورت فلکی گروهی از ستارگان است که شکل‌هایی در آسمان شب به‌وجود می‌آورند.

 

 این 12 صورت  فلکی حلقه‌‌ای در گرداگرد آسمان پدید می‌آورند، و سیارات همواره درون این حلقه‌ها جا دارند. اگر ما می‌توانستیم ستارگان را در هنگام روز ببینیم، می‌دیدیم که خورشید به ظاهر در طول سال دور منطقه‌ البروج حرکت می‌کند و کم و بیش یک ماه طول می‌کشد تا از یک صورت  فلکی عبور کند. در مجموع تاکنون 88 صورت فلکی نام‌گذاری شده است.

فروردین = حمل، اردیبهشت = ثور، خرداد = جوزأ، تیر = سرطان، مرداد = اسد، شهریور = سنبله، مهر = میزان، آبان = عقرب، آذر = قوس، دی = جدی،

بهمن = دلو، اسفند = حوت

حدود نیمی از آنها در هر شبی که آسمان صاف باشد دیده می‌شود. بعضی از آنها، مانند دب اکبر بسیار بزرگند. برخی از آنها مانند صلیب، بسیار کوچکند. بسیاری از صورت‌های فلکی، از جمله صورت‌های فلکیمنطقه‌ البروج، در زمان‌های بسیار دور به نام  خدایان و حیوانات و قهرمانان باستان نامگذاری شده‌اند.

 

 گرچه از زمین چنین به‌نظر می‌رسد که ستارگان هر صورت فلکی در یک گروه قرار دارند، ولی ممکن است هر ستاره در هر صورت فلکی از ستارگان دیگر دور باشد.

 

برخی از آنان به زمین بسیار نزدیکتر است تا به ستارگانی که در همان صورت فلکی هستند. جالب است بدانید هر صورت فلکی منطقه‌‌ البروج مخصوص یک ماه است، (فروردین = حمل، اردیبهشت = ثور، خرداد = جوزأ، تیر = سرطان، مرداد = اسد، شهریور = سنبله، مهر = میزان، آبان = عقرب، آذر = قوس، دی = جدی، بهمن = دلو، اسفند = حوت) که با توجه به آنان اقبال هر فرد را می‌گیرند.

 

 

زهرا سادات جلالی

پنجم ابتدایی

دبستان شاهد تجلی

 

آخرین نظرات کاربران
حسین جعفری نسب
بسیار عالی بود دستتون درد نکنه.
پاسخ تبیان :
جمعه 10/7/1388-9:48
مهسا میرمحمدی
جا لب بود دوست دارم مطالب بیشتری بنویسی
پاسخ تبیان :
يکشنبه 17/3/1388-13:28
280657
عالی بود. اطلاعات بسیاری كسب كردم.
پاسخ تبیان :
شنبه 16/3/1388-18:45
280657
عالی بود. اطلاعات بسیاری كسب كردم.
پاسخ تبیان :
شنبه 16/3/1388-18:45
ناشناس
‍جالب بود موفق باشی
پاسخ تبیان :
يکشنبه 18/12/1387-14:49
ناشناس
جالب بود
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 1/12/1387-17:53
ناشناس
عالی بود
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 24/11/1387-17:45
دوستار شما
بسیار عالی و جالب بود ما نوجوانان به این جور مطالب بسیار نیاز داریم. لطفاً از فضا بیشتر صحبت كنید
پاسخ تبیان :
شنبه 23/6/1387-12:54
عبدالله حسینی
عالی بود
پاسخ تبیان :
چهارشنبه 30/5/1387-17:0
280657
خیلی جالب بود كیف كردم
پاسخ تبیان :
دوشنبه 28/5/1387-13:11
ریحانه کلهر
مقاله خوبی است از نویسنده متشکرم
پاسخ تبیان :
دوشنبه 28/5/1387-11:54