و ما أرسلناك إلّا رحمة للعالمين
مقصود باغ و لاله و حور و قصور نیست... اهـل بهشت را سـر کوی تو مقصد است... پیش از هبـوط آدم و حـوا بـه خط نور... دست خدا نـوشت: محمّد مؤیـد است... به نام خداي محمد (ص)...خداي يكتاي بي همتا! خدايي كه ارسل رسوله بالهدي و دين الحق... وبلاگ حاضر قدميست در جهت خدمت به خاتم الانبيا، پيامبر روح و رحمت از سوي حقير كه عشق و محبت ايشان را در دلم پرورده ام. قرآن كتاب نور است. كتاب تبيان و هدايت و كلام معشوق ازليست. سعي برآن دارم اين دو رحمت و نعمت بزرگ خلقت (قرآن و رسول) را پا به پاي هم سپاس گويم و شايد اين وبلاگ راهي براي شكرگذاري آن باشد. اميد كه رضايت خدا را دربرگيرد. التماس دعا از همه ي عزيزان بازديدكننده
آخرین مطالب
<-PostTitle->
آرشیو مطالب
هفته اول اسفند 1391
هفته چهارم بهمن 1391
هفته سوم بهمن 1391
هفته اول بهمن 1391
هفته سوم دی 1391
هفته دوم دی 1391
حديث نبوي

 

 

بعلهههههههههه


يه عكس ناز تو ادامه


ادامه مطلب
asemooniii | - شنبه 1391/12/5
+ (1) نظر
عشق بازي جانانه

دولا دولا راه رفتند تا امروز بتوانيم راست راست راه برويم



چندتا عكس باز واسه دل خودم در ادامه


ادامه مطلب
asemooniii | - پنج شنبه 1391/12/3
+ (1) نظر
الا بذكر الله تطمئن القلوب

 

 

چندتا عكس برا دل خودم تو ادامه


ادامه مطلب
asemooniii | - پنج شنبه 1391/12/3
+ (0) نظر
دو دختر

كباب شدم

 

دو نفر بودند . 

دو تا دختر كه توي حوض خالي ميدان شهيد مطهري سنگر گرفته بودند . دور و برشان پر بود از نيرو اما نه خودي .
هيچ كاري نمي شد براي شان كرد . خرمشهر تقريبا افتاده بود دست عراقي ها . حلقه ي محاصره ي ميدان مطهري تنگ تر مي شد .
رفتيم پشت بام يك ساختمان .
دو نفر بودند . دو تا دختر كه راه عراقي ها را آن همه مدت سد كرده بودند . فشنگ هاشان هم تمام شده بود گويا .
خون خونمان را مي خورد بايد براي شان كاري مي كرديم .
عراقي ها ديگر شليك نمي كردند .
مي خواستند بگيرندشان ، زنده !
ديگر رسيده بودند به ميدان كه دو تا صدا آمد .
تق ...
تق...
لوله هاي تفنگ را گرفته بودند سمت هم ديگر . آن ها دو نفر بودند .
دو تا دختر كه توي حوض خالي ميدان مطهري دراز كشيده بودند .گريه
منبع : كتاب پرنيان


 

فكر ميكنم بهترين كاري بود كه ميشد كرد


ادامه مطلب
asemooniii | - پنج شنبه 1391/12/3
+ (1) نظر
حضرت محمد(ص) در تورات و انجيل

ظهور پيامبر اسلام ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ بنا بر آن چه كه در قرآن آمده است در كتب اديان پيشين از جمله در دين مسيح و دين يهود مژده و بشارت داده شده است چنان كه خداوند در قرآن كريم مي فرمايد:

آنان كه پيروي مي كنند از پيامبر نبي امي كه نام و بشارت او را نزد خود در تورات و انجيل مي يابند. ظاهر آيه شريفه دلالت بر اين دارد كه صفات: رسول و نبي امي يعني حضرت محمد ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ در آن كتاب ها مكتوب و مدون است. و در جاي ديگر مي فرمايد: هنگامي كه عيسي بن مريم به بني اسرائيل گفت كه من همانا رسول خدا به سوي شما هستم و حقانيت كتاب تورات را كه در مقابل من است تصديق مي كنم و نيز شما را مژده مي دهم كه بعد از من رسول ديگري مي آيد كه نامش احمد است...........

بقيه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
asemooniii | - شنبه 1391/11/28
+ (1) نظر
امام زمان (عج) از زبان و دل تنگ عليرضا قزوه

اي آنكه در نگاهت حجمي زنور داري
كي از مسير كوچه قصد عبور داري؟


چشم انتظار ماندم، تا بر شبم بتابي
اي آنكه در حجابت درياي نور داري


من غرق در گناهم، كي مي كني نگاهم؟
برعكس چشمهايم چشمي صبور داري


از پرده ها برون شد، سوز نهاني ما
كوك است ساز دلها، كي ميل شور داري؟

 

در خواب ديده بودم، يك شب فروغ رويت
كي در سراي چشمم، قصد ظهور داري؟

 

د

ل

م

ت

ن

گ

ه


 

 

 
asemooniii | - چهارشنبه 1391/11/25
+ (1) نظر
تصوير پيامبر اكرم (ص) در نهج‌البلاغه

پيامبر اكرم (ص) در نزد اميرمومنان حضرت علي (ع) از جايگاهي ويژه اي برخوردار است امام اول شيعيان در فراز آغازين خطابه‌هاي خود ضمن ياد خداوند، به تمجيد و تكريم پيامبر اكرم (ص) نيز پرداخته ‌است.

آن حضرت در فرازهايي از نهج‌البلاغه به فراخور حال به بيان برخي ويژگي‌هاي حضرت محمد (ص) و تبيين شرايط گوناگون رسالت ايشان پرداخته ‌است. تبيين شرايط دوران جاهليت (پيش از بعثت) و عزت مسلمانان پس از آن، بيان شخصيت پيامبر اكرم (ص)، پيامبر اكرم (ص) ميزان حق، بيان رسالت و اهداف آن، دعا براي پيامبر اكرم (ص) و توسل به آن ‌حضرت از جمله اين موارد به شمار مي رود.

 

*‌ شرايط جامعه جاهلي پيش از بعثت:

اميرالمومنين در فرازهايي از نهج‌البلاغه به بيان شرايط دوران جاهليت در زمان دوران پيش از بعثت پرداخته‌اند و از ويژگي‌هاي آن دوران پرده‌برداري كرده‌اند.

ادامه مطلب رو از دست نديد

-------------------------------------------------------------------------------

بنياد نهج البلاغه


ادامه مطلب
asemooniii | - شنبه 1391/11/7
+ (0) نظر
دعوت به تكريم و احترام پيامبر ص

قرآن در آياتي جامعه ي اسلامي را به تكريم و بزرگداشت پيامبر ص دعوت مي كند و مي فرمايد: " إِنَّا أَرْسَلْنَاكَ شَاهِدًا وَ مُبَشِّرًا وَ نَذِيرًا * لِّتُؤْمِنُواْ بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ وَ تُعَزِّرُوهُ وَ تُوَقِّرُوهُ وَ تُسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَ أَصِيلا؛ [اى پيامبر!] ما تو را گواه [بر اعمال آنها] و بشارتگر و هشدار دهنده فرستاديم.* تا به خدا و فرستاده اش ايمان آوريد و او را يارى كنيد و بزرگش داريد و خدا را صبح و شام به پاكى بستاييد." ( فتح / 9- 8 ). 

 

نري ادامه باختييييخندهآرامچشمك



ادامه مطلب
asemooniii | - جمعه 1391/11/6
+ (0) نظر
متانت در سخن گفتن

پيامبر كه داراي روح لطيف و فردي آزاده بود، گرفتار افرادي شده بود كه از بسياري از مزاياي اخلاقي دور بودند و با شخصيتي مانند رسول اكرم ( صل الله عليه و آله وسلم ) طوري سخن مي گفتند كه گويي با يك فرد چوپان سخن مي گويند. در سال نهم هجرت ( صل الله عليه و آله وسلم ) كه آن را عام الوفود مي نامند، هيئت و دسته هاي مختلفي ازقبايل اطراف براي تشرف به اسلام به مدينه مي آمدند، واردين وقت و بي وقت پشت در اطاق پيامبر گرامي (صل الله عليه و آله وسلم) – كه با مسجد چندان فاصله نداشت – مي ايستادند، فرياد مي كشيدند كه  يا محمّد اخرج: اي محّمد بيرون بيا! اين كار علاوه بر اين كه استراحت رسول خدا را بهم مي زد يك نوع بي احترامي به شخصيتي مانند پيامبر گرامي(صل الله عليه و آله وسلم ) بود. 

 

برو ادامهههههههآرام


ادامه مطلب
asemooniii | - پنج شنبه 1391/11/5
+ (0) نظر
برخورد پيامبر با كودكان و نوجوانان و جوانان چگونه بود؟

 از كنار كودكان كه مي گذشت، به آنان سلام مي كرد و مي گفت: تا پايان عمر اين رفتار را ترك نخواهد كرد. بوي بچه ها را بويي بهشتي مي دانست. بيشترين شوخي را با بچه ها مي كرد. به والدين سفارش مي كرد: با فرزندانتان به عدالت رفتار كنيد، همان گونه كه دوست داريد با شما به نيكي و مهرباني و عدالت رفتار شود.

مردي را ديد كه يكي از دو فرزندش را مي بوسد و ديگري را نمي بوسد. فرمود: چرا با آنها به عدالت رفتار نمي كني؟ مي فرمود: زماني كه به خردسالان وعده اي داديد، به آن وفا كنيد. آنان شما را روزي ده خود مي پندارند.

روزي يكي از فرزندانش را روي زانوي خود نشانده بود و مي بوسيد و به او محبت مي كرد. در اين هنگام، مردي از اشراف به خدمت حضرت آمد و با ديدن اين صحنه به حضرت عرض كرد: من ده پسر دارم و تا به حال هنوز هيچ كدامشان را براي يك بار هم نبوسيده ام. پيامبر از اين سخن چنان عصباني شد كه رنگ صورتش برافروخته و سرخ گرديد. آن گاه فرمود: كسي كه به ديگران رحم نكند، خدا نيز به او رحم نخواهد كرد.

به جوانان احترام مي گذاشت و برخلاف نظر برخي از سالمندان آنان را به فرماندهي سپاه مي گماشت. مي فرمود: مرا جوانان ياري كردند. مي فرمود: پروردگار جواني را دوست دارد كه جواني اش را در پيروي خداوندِ والا سپري كرده است. و در جاي ديگر فرمود: دوست ندارم جوانان شما را جز در دو موقعيت ببينم: يا دانشجو يا دانشمند...


حسين سيدي، همنام گل هاي بهاري، نشر نسيم انديشه

asemooniii | - پنج شنبه 1391/11/5
+ (0) نظر
تجليل در خطاب

خداي سبحان، از نظر ادب محاوره، حرمتي خاصّ براي خاتم انبيا قايل است كه براي انبياي پيشين قايل نبوده، انبياي گذشته را با نام مخصوص آنها خطاب ميكند، امّا هرگز نام مبارك پيغمبر اسلام را به عنوان يا محمّد (صلي الله عليه و آله و سلم) نميبرد بلكه هميشه از او با تعبيرات تجليل آميز مانند: "يا أيها النبي"! "يا أيها الرسول"! ياد ميكند و اگر احياناً خطاب "يا أيها المزّمّل" و "يا أيها المدّثّر" هست، ناظر بر نكته ي لطيف تاريخي است.

مثلاً درباره ي آدم ابوالبشر مي فرمايد: " يا ادم اسكن أنت و زوجك الجنّة؛ و گفتيم: اى آدم! تو و همسرت در اين باغ منزل كنيد." سوره ي بقره، آيه ي 35 و درباره ي نوح ميفرمايد: " يا نوح إنّه ليس من أهلك؛ اى نوح! در حقيقت او از كسان تو نيست " سوره ي هود، آيه ي 46 و درباره ي موسي: " يا موسي أقبل و لاتخف؛ اى موسى! پيش آى و مترس " سوره ي قصص، آيه ي 31 و درباره ي حضرت عيسي: " و إذ قال الله يا عيسي ابن مريم؛ و [ياد كن ] آن گاه كه خدا گويد: اى عيسى بن مريم!" سوره ي مائده، آيه ي 116 و در مورد حضرت داود: " يا داود إنّا جعلناك خليفة؛ اى داود! ما تو را در زمين جانشين [و نماينده ى خود] كرديم " سوره ي ص، آيه ي 26، ولي در باره ي رسول اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) علاوه بر خطاب جلالت آميز خود، به بندگان نيز مي آموزد كه: " لا تجعلوا دعاء الرسول بينكم كدعاء بعضكم بعضاً؛ صدا كردن پيامبر را ميان خود مانند صدا كردن [معمولى ] يكديگر قرار ندهيد." سوره ي نور، آيه ي 63: هرگاه خواستيد پيامبر را صدا بزنيد او را مانند مردي عادي صدا نزنيد، بلكه هم نحوه ي صدا زدن و هم اصل آن آميخته با تجليل و تكريم باشد.             

 

تفسير موضوعي آية الله جوادي آملي ج8 ص57

asemooniii | - پنج شنبه 1391/11/5
+ (0) نظر
درود آسمانيان به پيامبر

مقام پيامبر ص آن قدر والا است كه آفريدگار عالم هستى و تمام فرشتگانى كه تدبير اين جهان به فرمان حق بر عهده آنها گذارده شده است بر او درود مى فرستند، اكنون كه چنين است شما نيز با اين پيام جهان هستى هماهنگ شويد: " إِنَّ اللَّهَ وَ مَلَئكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلىَ النَّبىِ ِّ يَأَيهَُّا الَّذِينَ ءَامَنُواْ صَلُّواْ عَلَيْهِ وَ سَلِّمُواْ تَسْلِيمًا؛ بى گمان، خدا و فرشتگان او بر پيامبر درود مى فرستند. اى كسانى كه ايمان آورده ايد! بر او درود فرستيد و سلام گوييد، سلامى [شايسته و تسليم فرمان او باشيد]." سوره ي احزاب آيه ي 56.

 

ادامه رو ببين


ادامه مطلب
asemooniii | - پنج شنبه 1391/11/5
+ (0) نظر
روايات وارده در تكريم پيامبر

در باره تكريم پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) در روايات نيز دستورات و معارف فراواني رسيده است كه به برخي از آنها اشاره ميكنيم:

الف: امام صادق (عليه السلام) فرمودند: "إذا ذكر النبي فاكثروا الصلاة عليه فإنه من صلّي علي النبي صلاة واحدة صلي الله عليه ألف صلاة في ألف صف من الملائكة ولم يبق شيء مما خلق الله إلا صلّي علي ذلك العبد لصلاة الله عليه وصلاة ملائكته ولا يرغب عن هذا إلاّ جاهل مغرور قد بريي الله منه ورسوله"؛ هنگامي كه نام پيامبر برده مي شود، بر آن حضرت زياد صلوات بفرستيد، زيرا اگر كسي بر رسول خدا صلوات فرستد، خداي سبحان با هزار صف از فرشتگان بر او صلوات مي فرستد (تعداد فرشتگان هر صف را خدا مي داند، زيرا سراسر عالم هستي سپاه حقّند: "و لله جنود السموات و الأرض" سوره ي فتح، آيه ي 7 و اگر خداي سبحان و فرشتگان الهي بر بنده اي صلوات بفرستند، تمامي نظام هستي بر او صلوات مي فرستد و اگر كسي از اين فضيلت روي گردان شود، جاهل و فريب خورده است و خداوند و رسولش و اهل بيت او ازوي بيزارن

 

ادامه مطلبو سير كن


ادامه مطلب
asemooniii | - پنج شنبه 1391/11/5
+ (0) نظر
شخصيت پيامبر اعظم (ص) از منظر نهج البلاغه

يه مقاله ي ديگه در اين زمينههه

 قرآن كريم مي فرمايد:

لقد كان لكم في رسول اللّه أسوة حسنة لّمن كان يرجو اللّه واليوم الآخر وذكر اللّه كثيراً[1]

البته براي شما در زندگي رسول خدا سرمشق نيكويي است براي آنها كه اميد به رحمت خداوند و روز رستاخير دارند و خدا را بسيار ياد مي كنند.

از آنجا كه نبي گرامي اسلام (ص) اسوه حسنه و الگوي مناسب براي همه انسانها در همه اعصار است، بايد در پي شناخت آن شخصيت عالي مقام و سيره آن فرستاده الهي باشيم. با توجه به اينكه نزديك ترين انسانها به نبي گرامي اسلام (ص) و آگاه ترين انسانها به شخصيت آن پيامبر اعظم (ص)، امام علي(ع) است، بهترين راه براي شناخت پيامبر اعظم (ص) مراجعه به سخنان گهربار امام علي(ع) مي باشد.

امام علي(ع) در بيان ارتباط خود با نبي گرامي اسلام (ص) مي فرمايد:

و قد علمتم موضعي من رسولالله (ص) بالقرابة القريبة و المنزلة الخصيصة[2] 

 

ادامه داره


ادامه مطلب
asemooniii | - چهارشنبه 1391/11/4
+ (0) نظر
ياد آوري از پيامبر در نهج البلاغه

از خطبه‏هائى است كه امام(ع)ايراد فرموده:

و در آن برترى اسلام،و ياد آورى رسول اكرم(ص)و سپس سرزنش اصحابش آمده عظمت و شكوه آئين اسلام: 


باز برين ادامه



ادامه مطلب
asemooniii | - چهارشنبه 1391/11/4
+ (0) نظر
ويژگي هاي پيامبر صلي الله عليه و اله از زبان امير مومنان ع

ومن خطبة له (عليه السلام)
علّم فيها الناس الصلاة على رسول الله(صلى الله عليه وآله)
[وفيها بيان صفات الله سبحانه وصفة النبي والدعاء له]
[صفات الله]
اللَّهُمَّ دَاحَيَ الْمَدْحُوَّاتِ، وَدَاعِمَ الْمَسْمُوكَاتِ، وَجَابِلَ الْقُلُوب ،عَلَى فِطْرَتِهَ: شَقِيِّهَا وَسَعِيدِهَا. 

 

ادامه رو ببينين

 

 


ادامه مطلب
asemooniii | - چهارشنبه 1391/11/4
+ (0) نظر
تعدد زوجات دردانه ي خدا در قرآن

يَأَيُّهَا النَّبىِ‏ُّ إِنَّا أَحْلَلْنَا لَكَ أَزْوَاجَكَ الَّتىِ ءَاتَيْتَ أُجُورَهُنَّ وَ مَا مَلَكَتْ يَمِينُكَ مِمَّا أَفَاءَ اللَّهُ عَلَيْكَ وَ بَنَاتِ عَمِّكَ وَ بَنَاتِ عَمَّتِكَ وَ بَنَاتِ خَالِكَ وَ بَنَاتِ خَلَتِكَ الَّتىِ هَاجَرْنَ مَعَكَ وَ امْرَأَةً مُّؤْمِنَةً إِن وَهَبَتْ نَفْسَهَا لِلنَّبىِ‏ِّ إِنْ أَرَادَ النَّبىِ‏ُّ أَن يَسْتَنكِحَهَا خَالِصَةً لَّكَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ  قَدْ عَلِمْنَا مَا فَرَضْنَا عَلَيْهِمْ فىِ أَزْوَاجِهِمْ وَ مَا مَلَكَتْ أَيْمَنُهُمْ لِكَيْلَا يَكُونَ عَلَيْكَ حَرَجٌ  وَ كاَنَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا؛[احزاب/50] اى پيامبر! ما همسران تو را كه مهرشان را پرداخته‏اى براى تو حلال كرديم، و همچنين كنيزانى كه از طريق غنايمى كه خدا به تو بخشيده است مالك شده‏اى و دختران عموى تو، و دختران عمّه‏ها، و دختران دايى تو، و دختران خاله‏ها كه با تو مهاجرت كردند (ازدواج با آنها براى تو حلال است) و هر گاه زن با ايمانى خود را به پيامبر ببخشد (و مهرى براى خود نخواهد) چنانچه پيامبر بخواهد مى‏تواند او را به همسرى برگزيند امّا چنين ازدواجى تنها براى تو مجاز است نه ديگر مؤمنان ما مى‏دانيم براى آنان در مورد همسرانشان و كنيزانشان چه حكمى مقرّر داشته‏ايم (و مصلحت آنان چه حكمى را ايجاب مى‏كند) اين بخاطر آن است كه مشكلى (در اداى رسالت) بر تو نباشد (و از اين راه حاميان فزونترى فراهم سازى) و خداوند آمرزنده و مهربان است.

بقيه در ادامه... فك كردين الكيههههههه؟ 


ادامه مطلب
asemooniii | - چهارشنبه 1391/10/20
+ (0) نظر
حكايت ششم و هفتم : خيانت در امانت!نه! / دخترداري

رفتار نيك با همسايه

هر روز كه از خانه بيرون مي آمد، همين آش و همين كاسه بود. داستان همان داستان روز قبل... زباله و خاكروبه و سنگ و چوب... يك بار هم كه شكمبه گوسفند. بد همسايه اي بود اين يهودي. حالا هم كه سخت بيمار شده بود و در بستر افتاده بود.

ـ ديدم چند روزي است، پيدايت نيست. گفتند بيماري. آمدم حالت را بپرسم!

به همين سادگي. ايمان آورد؛ يهودي ايمان آورد.

***

مبارزه با جهل

بلند مي شد؛ تمام قد. آن زماني كه عرب از دختردار شدن روسياه مي شد و آنها را زنده به گور مي كرد، او جلوي پاي دخترش بلند مي شد، تمام قد.

هرگاه مژده دختردار شدنش را مي دادند، چهره اش باز مي شد و مي گفت: ريحان است و دسته گل. روزي اش نيز با خداست.

-----------------------------------------

بحارالانوار

asemooniii | - چهارشنبه 1391/10/20
+ (0) نظر
قرآن عاشق پيامبر

جمله ي زير از يه مقاله ي خيلي خوبه كه آياتي رو كه در تكريم پيامبر اكرم هس  جمع آوري كرده. من جاي شما باشم همه شو ميخونملبخند

 

اين ذاكر اهل بيت (ع) بعثت براي تمام بشريت را از ويژگي‌هاي ذكر شده در قرآن براي پيامبر (ص) دانست و افزود: آيه 28 سوره سبا يعني وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا كَافَّةً لِّلنَّاسِ بَشِيرًا وَنَذِيرًا وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ مبيّن همين موضوع است.


ادامه مطلب
asemooniii | - چهارشنبه 1391/10/20
+ (0) نظر
اوصاف پيامبر اكرم ص در قرآن

 

در قرآن كريم، اوصاف فراواني براي پيامبر اكرم ـ صلي الله عليه و آله ـ ذكر شده است كه به بخشي از آنها با ذكر آيه ها اشاره مي كنيم:

1. شاهد(گواه)، مبشر(بشارت دهنده)، نذير(انذار دهنده)، داعي الي الله (دعوت كننده به سوي خدا)، سراج منير(چراغ روشنايي دهنده).

2. ............


ادامه مطلب
asemooniii | - دوشنبه 1391/10/18
+ (0) نظر
منوی اصلی
خانه
پست الکترونیک
آرشیو وبلاگ
عناوین مطالب وبلاگ
موضوعات مطالب
قرآن و پيامبر اكرم (6)
نبوي (5)
حكايت هاي نبي (4)
پيامبر اكرم در نهج البلاغه (4)
روايات نبوي (3)
وقايع و حوادث قرآني-نبوي (3)
در سايه سار جهاد (2)
عطر گل نرگس (1)
معرفي كتاب هاي قرآني-نبوي (1)
اطلاعيه ها (1)
اشعار نبوي (1)
دكلمه، تواشيح و ترانه هاي نبوي (0)
وقايع و حوادث قرآني (0)
معرفي كتاب هاي قرآني (0)
اشعار من (0)
سرآغاز (0)
بدون موضوع (1)
سایر امکانات

 RSS 

POWERED BY
BlogPost.COM

قالب مذهبی

كنگره ملي پيامبر اعظم (ص) بخش رسانه هاي مجازي

IS
&autostart=1&autoreplay=1&showtime=1&volume=100&volumecolor=0xBE7FAB&equalizercolor=0xBE7FAB&theme=violet" />
a href="http://www.peirovan.ir" target="_blank">پُفَکی

امارگیر حرفه ای سایت



تمامی حقوق محفوظ می باشد!

www.HeyatSiyadat.ir

X