راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 2987
  • سه شنبه 1/10/1388
  • تاريخ :

تعلیق تنها مجازات کشف حجاب!

تعلیق تنها مجازات کشف حجاب!

سرپرست فدراسیون كاراته از تعلیق فعالیت‌های سبك شیتوریو شوكوكای یونیون تا اطلاع ثانوی خبر داد.

به گزارش ایسنا، پس از این كه در مسابقات جهانی كاراته سبك شیتوریو شوكوكای یونیون در آلمان مسوولان برگزاری مسابقات از حضور بانوان محجبه ایرانی در مسابقات خودداری كردند، تعدادی از ورزشكاران ایران با برداشتن پوشش خود در این رقابت‌ها شركت كردند. این مساله واكنش مسوولین سازمان تربیت بدنی را در پی داشت و علی سعیدلو رییس سازمان تربیت بدنی خواستار بررسی این موضوع شده است.

علیرضا آهی سرپرست فدراسیون كاراته در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار كرد: اطلاعات ما درمورد اتفاقاتی كه در آلمان رخ داده، همانند شنیده‌های شماست. برای بررسی همه جانبه‌ی این اتفاق هماهنگی‌های لازم با حراست سازمان تربیت بدنی انجام شده و آنها به نتایجی رسیده‌اند كه در آینده اعلام خواهیم كرد. آنچه كه مطمئنم این است كه ورزشكارانی كه در این رقابت‌ها پوشش اسلامی نداشته‌اند در حد رده‌ی سنی نوجوانان بوده‌اند! بانوان در رده‌های سنی مختلف نونهالان، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسال تقسیم بندی‌ می‌شوند كه ورزشكاران خاطی در حد سنی پایینی قرار داشتند.

تعلیق تنها مجازات کشف حجاب!

وی افزود: تا انجام پیگیری‌های بعدی محمد متقیان‌نژاد، رییس این سبك و همچنین فعالیت‌های این سبك تعلیق شده‌اند. ورزشكاران سبك شیتوریو شوكوكای یونیون باید به سبك‌های دیگر بروند و فعالیت كنند.

سرپرست فدراسیون كاراته با اشاره به اینكه فدراسیون باید در برخورد با اینگونه مسایل جدی و قاطعانه عمل كند، یادآور شد: ما به دنبال این هستیم كه در مسابقات آسیایی، جهانی و حتی اگر كاراته المپیكی شد، در المپیك با حجاب اسلامی شركت كنیم و باید با خاطیان این مساله برخورد جدی شود. متقیان‌نژاد تا كسب اطلاعات بعدی از پست خود بركنار می‌شود و نمی‌تواند در فدراسیون كاراته نیز فعالیت كند.

وی ادامه داد: در كاراته حدود 81 سبك فعالیت دارند كه این سبك‌ها همه ساله به مسابقات برون مرزی اعزام می‌شوند. این اعزام‌ها همه با مجوز سازمان تربیت بدنی صورت می‌گیرد كه باید از این پس فكر دیگری كنیم.

آهی یادآور شد: دیدگاه فدراسیون این است كه باید نماینده‌ای همراه این سبك‌ها اعزام شود تا هم از لحاظ ارزیابی سطح فنی و هم بحث كنترل مراقبت‌های لازم را داشته باشد. پس از این اعزام‌ها خواهد بود كه ما می‌توانیم مشخص كنیم مدال‌های كدام سبك و كدام مسابقات ارزش كیفی بیشتری دارند و به كدام مسابقات نباید اعزام شوند. البته درباره‌ی این مساله سبك‌ها مقاومت كردند.

سرپرست فدراسیون كاراته با اشاره به اینكه انسان جایز الخطاست، گفت: متقیان نژاد باید بیشتر مراقبت می‌كرد. افراد خاطی بلافاصله پس از بازگشت در كمیته‌ی انضباطی باید حاضر شده و توضیح دهند. در آن جلسه تصمیم می‌گیریم كه آنها با چه محرومیتی مواجه شوند. اول باید صحبت‌های آنها را بشنویم و بعد تصمیم بگیریم.

تنظیم برای تبیان: رضا سیگاری

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
ناشناس
باید دید دقیقا چند سالشون بوده بعد نظر داد.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 7/11/1390 - 21:16
ناشناس
این موضوع مهمی است من به این دخترهای هم سن و سالم میگم درهیچ شرایطی حجاب خود را کنار نگذارندواز مسعولان میخواهم کاملا مراقب باشندتا دیگر چنین اتفاقاتی رخ ندهد
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 26/1/1389 - 21:41
من میگم که
پایبندی به اعتقادتا ملتی که یک ورزشکار نماینده ی ایشان است، بسیار ضروری است.
به نظر من باید با آنها برخورد قانونی و بدون اغماض نمود.
یا علی
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 28/10/1388 - 16:50
مهتاب
چه توقعی دارید، اینها ورزشکارند یا مبلغ حجاب؟ رئیسشان بایدبه فکر حجابی برای آنان بود که با قانون سایر کشورها هم مغایرت نداشته باشد. شنا که نمیخواستند انجام دهند!!!
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 16/10/1388 - 11:46
بنده
الا من رحم ربی

مگر آنکه خدا بر بنده ی خویش رحم کند
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 3/10/1388 - 20:34
mmm sh
سلام بانظر اقا یا خانم بالایی کاملا موافقم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 3/10/1388 - 1:7
mother
به نظر من باید از مسابقات بین المللی محروم شوند و مخصوصا مسئولان آنها توبیخ شدید ومحرومیت داشته باشند
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 2/10/1388 - 11:19
mansoor43
اول اندیشه وانگهی گفتار
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 1/10/1388 - 17:18
hossein13692000
امام (ره) فرمودند: کسی که عالم باشد ولی ایمان نداشته باشد عاقبتش پوچ است .ورزش بی ایمان فایده ای ندارد
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 1/10/1388 - 16:10
ناشناس
ما با این كارمان فقط قلب امام زمان را بدرد می آوریم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 1/10/1388 - 13:30
9615297
بانوان محترمه ی ورزشکار باید بدونن حتی اگه تک طلای امپیکو هم برای ایران بگیرن ولی از اخلاق فاصله بگیرن
اون مدال هیچ ارزشی نداره
...
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 1/10/1388 - 11:19
محسن18
وای بر کسانی که بخاطر عمر دوروزه دنیا بار ذلت و خواری(کشف حجاب) را قبول کردند.
بنظر من هیچ توجیهی از آنها قبول نیست
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 1/10/1388 - 10:55
ناشناس
آقا جون اولاً انسان ممکن الخطاست نه جایز به خطا دوماً ایران اسلامی را به عنوان یک کشور شیعه علی (علیه السلام) می شناسند و باید به این امور به صورت جدی برخورد کرد حالا ببینیم و بعد تصمیم می گیریم یعنی پیچوندن دلسوزان اسلام
یا علی
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 1/10/1388 - 9:44