راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 520
  • چهارشنبه 1/3/1387
  • تاريخ :

کمیته روان شناسی برای پارالمپیک

المپیک

کمیته روان شناسی مسابقات پارالمپیک 2008 پکن به درخواست رئیس ستاد پارالمپیک 2008 پکن تشکیل شد.

به نقل از مهر، دکتر محمدکاظم واعظ موسوی، مسئول مرکز کمیته روانشناسی مسابقات پارالمپیک 2008 پکن، با اعلام این خبر اظهار داشت: کمیته روان شناسی پکن، با هدف حمایت از قهرمانان پارالمپیکی تشکیل شده است. در واقع با این کار، گروهی از متخصصان مهارت های ذهنی را گرد هم آوردیم که هریک فقط روی مسائل یک تیم پارالمپیکی کارمی‌کنند.

وی ادامه داد: همکاران ما در تمرینات، مسابقات و بدنسازی تیم‌های پارالمپیکی حضور  دارند و شاهد و ناظر بر عملکرد ورزشکاران در اردوهای آماده سازی هستند.

واعظ موسوی با بیان اینکه هر قهرمان با چالش‌های ذهنی مواجه است، متذکر شد: روانشناسان تلاش می‌کنند چالش‌های ذهنی را برای قهرمانان برطرف کنند. چالش‌های ذهنی عبارتند از : نحوه تمرکز کردن، حفظ کردن اعتماد به نفس و چگونگی مبارزه با اضطراب. زمانی که مربی مهارت‌های ذهنی، همراه تیم باشد، قطعاً ورزشکاران اعتماد به نفس بیشتری پیدا می کنند.