من و نیکبخت به هم می رسیم
سرمربی تیم فوتبال شهرداری تبریز گفت: در صورت مهیا شدن شرایط بعد از 10 سال من و نیكبخت به هم خواهیم رسید.
اكبر میثاقیان در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: خیلی دوست دارم نیكبخت واحدی كه شرایطش برای حضور در لیگ برتر مهیا نیست را جذب كنیم.
وی عنوان كرد: تمایل دارم بعد از 10 سال من و نیكبخت به هم برسیم و خاطرات گذشته را با یكدیگر مرور كنیم. البته هنوز رودررو با نیكبخت جلسهای نداشتم اما حرفهایی در این باره زده شده است. من و نیكبخت در ابومسلم روزهایی خوبی را با هم داشتیم.
میثاقیان ادامه داد: سعی میكنم در هفته آینده جلسه نهایی را برگزار كنم. اگر نیكبخت دوست داشته باشد ما دوباره به هم میرسیم چون او میتواند به فوتبال تبریز كمك كند.
وی درباره اینكه با نیكبخت در سالهای اخیر مشكل داشته، تاكید كرد: من با هیچكس مشكل ندارم. در فوتبال مسائل كوچك و بزرگ به وجود میآید، اما مشكلی بین من و نیكبخت نیست. همیشه خوشحال میشوم با كسانی كه خودم آنها را به فوتبال معرفی كردم، دوباره كار كنم.
سرمربی تیم فوتبال شهرداری تبریز درباره وضعیت این تیم گفت: تیم بسیار خوبی داریم. 14 مهره از فصل گذشته را در اختیار دارم همچنین 6 بازیكن جوان كه جویای نام هستند در كنار این بازیكنان حضور دارند. قصد دارم 5 بازیكن باتجربه را به تیم اضافه كنم كه به هدف خود برسیم و به لیگ برتر صعود كنیم.
وی یادآور شد: در لیگ یك باید همیشه از بالا همه چیز را دید چون جدول فقط برای تیمهای بالانشین خوب است. به همین دلیل امیدوارم با توجه به امكانات خوب شهرداری تبریز كه واقعا زمین تمرین بسیار مناسبی دارد و علاقهمندان به فوتبال در تبریز به خواسته خود برسیم و به لیگ برتر صعود كنیم.
میثاقیان درباره منشور اخلاقی گفت: من مشكل منشوری ندارم. بدون هیچ حاشیهای با نماینده تبریز استارت زدم و مطمئن باشید بدون حاشیه و در آرامش كامل كارم را ادامه میدهم.
تنظیم برای تبیان: رضا سیگاری