راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 1125
  • چهارشنبه 5/10/1386
  • تاريخ :

احتمال برخورد یک سیارک با کره مریخ

به گزارش آسوشیتدپرس دانشمندان می‌گویند یک جرم فضایی به تازگی کشف‌شده با احتمال یک در 75 با این سیاره سرخ برخورد میکند.

استیو چلسی، ستاره‌شناسی که با "برنامه اشیای نزدیک کره زمین" در "آزمایشگاه رانش جت" ناسا همکاری می‌کند، در این باره گفت: "چنین میزان احتمال برخوردی بسیار غیرمعمول است.  ما هنگامی که  سیارک‌های تهدید‌کننده را  ردیابی می‌کنیم، اغلب با نسبت هایی بسیار پایین کار می‌کنیم."

مریخ

این سیارک که به نام 2007 WD5  نام دارد، در اواخر ماه نوامبر (آذر ماه) گذشته کشف شد و اندازه آن معادل جرم آسمانی است که در سال 1908 در ناحیه دورافتاده‌ای در سیبری مرکزی به کره زمین برخورد و انرژی معادل یک بمب هسته‌ای 15 مگاتنی  آزاد کرد و 60 میلیون درخت را از صحنه زمین محو کرد.

دانشمندان که این سیارک را که اکنون در حدفاصل زمین و مریخ قرار دارد، دنبال می‌کنند، در ابتدا احتمال برخورد  آن را با مریخ یک در 350  تعیین کرده بودند، اما این هفته این احتمال را تا یک در 75 بالا  بردند.

به گفته چسلی دانشمندان انتظار دارند که در ماه آینده پس رصدهای جدید از مدار این سیارک این احتمال مجددا کاهش یابد.

اگر این سیارک به مریخ برخورد کند، احتمالا در نزدیکی استوای آن در محلی که مریخ‌گرد "اپورچینیتی" پهنه‌های مریخ را از سال 2004 کاوش می‌کند، فرود خواهد آمد. چنین برخوردی سوراخی به اندازه چاله شهابسنگ در آریزونا  بر روی مریخ ایجاد خواهد کرد.

 

منبع: همشهری آنلاین

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
warcraft اززاهدان
ممنونم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 26/11/1386 - 18:45
areyanfard01
بسیار عالی من که تعجب شدم؟
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 10/10/1386 - 22:54
cheshmak
عجبا
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 10/10/1386 - 21:10