راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 1964
  • جمعه 25/7/1382
  • تاريخ :

بخش اول - دردسرها و گرفتاری های رابط گرافیکی ویندوز XP

 

مشکلات ساختار بندی استفاده از مدیریت برق سیستم  

ویندوز XP به نحوی ساختار بندی شده که حداکثر صرفه جویی برقدر آنامکان پذیرباشد. با استفاده از تعدادی ویژگی مدیریت پیشرفته برق در این ویندوز می توان مصرف برق قسمت هایی که بطور جاری فعال نیستند را به حداقل رساند و حتیسیستم رادر یک وضعیت نیمه خاموش قرارداد.

این ویژگی ها مهم هستند اما می توانند سبب بروز مشکلاتی شوند که در زیر به دو مورد از آنها اشاه می کنیم.

کامپیوتر من فاقد وضعیت hibernate است


علت:

  ویندوز XP از ویژگی نیمه خاموش پشتیبانی می کند.این ویژگی ویندوز XP را قادر می کند تا داده هایی که بطور جاری در حافظه هستند را بر روی هارد ذخیره کرده و برق سیستم قطع شود.

هنگامیکه در وضعیت hibernate سیستم را خاموش می کنید در مرحله بعدی راه اندازی سیستم اطلاعات دقیقاً به همان شکل قبلی ذخیره شده، نمایان می شوند. برای پشتیبانی از hibernate سیستم باید ازAdvanced Configoration power )Interface ACPI) پشتیبانی کند. در این حالت یک برچسب با نام hibernate در قسمت Configoration مشاهده می شود در صورتی که چنین گزینه ای را مشاهده نمی کنید باید BIOS سیستم خود را ارتقاء دهید. و در صورت وجود این زبانه کافی است آن را فعال کنید.


راه حل:

 برای فعال کردن ویژگی hibernate از مراحل زیر پیروی کنید.

1- گزینه Start> Control Panel را انتخاب کنید.

2- گزینه Power Options را دوبار سریع کلیک کنید.

3- زبانه hibernate را انتخاب کنید.

4- دکمه Enable Hibernate را کلیک کنید( مطابق شکل)

5- زبانه Power Schemes را کلیک کنید. از منوی پائین افتادنی Under System Hibernates مدت زمانی که طی می شود تا hibernate فعال شود وارد کنید.

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
somayehmorovaty
چه بامزه بود ممنون
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 5/2/1389 - 10:4
tahamtan
با سلام و تشکر از بابت مطالب مفیدتون. . .
یه نکته:
اگه گزینه Hibenate به منوی TurnOff شما اضافه نشده بود، باید موقع در حالی که این پنجره روی صفحه است، کلید Shift رو پایین نگه دارید، در اینصورت گزینه StandBye به Hibernate تبدیل شده و با کلیک روی آن سیستم Hibernate میشود.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 21/4/1387 - 0:50
mohsen_yahoo
ممنون از راهنمایی های شما
لطفا اگه ممکنه ترفندهای دیگه ویندوز رو هم برایمان
بگذارید
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 4/12/1386 - 0:15