راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 4351
  • پنج شنبه 19/2/1387
  • تاريخ :

ملاقات با آقا، از خیال تا واقعیت‏

جمكران

مردم به شدت به حضرت علاقه‏مند و ارادتمندند و اگر كسی ادعای ملاقات بكند و ظاهرالصلاح هم باشد، ممكن است مقبول قرار بگیرد و این مشكلات فراوانی دارد. در جریان رؤیت حضرت، باید این نكته‌ها روشن شود كه خیلی از موارد است كه انسان یك بیماری دارد و شفا پیدا می‏كند یا گم‏شده‏ای دارد و پیدا می‏كند؛ هیچ دلیلی نداریم كه مثلاً آن كسی كه شخص گم‏شده را پیدا كرده و یا مشكل دیگری را حل كرده، شخص حضرت باشد. اولیای فراوانی در خدمت حضرت و در تحت تدبیر حضرتند و ممكن است به یكی از اینها دستور داده باشد تا آن مشكل را حل كند.

هر كس می‏تواند ادعا كند كه من خدمت حضرت رسیده‏ام و حضرت فرمودند: «فلان چیز حلال است یا فلان چیز حرام است» آن وقت سنگ روی سنگ بند نمی‏شود.

در بعضی از موارد ملاقات واقعیت است؛ یعنی در حقیقت انسان كسی را می‏بیند كه مشكل او را حل می‏كند یا مریض او را شفا می‏دهد و یا گم‏شده‏ای را به مقصد می‏رساند؛ اما این هیچ دلیلی ندارد كه حضرت باشد. شاید شاگردی از شاگردان حضرت بوده است. حضرت شاگردان فراوانی هم دارد كه سیصد و سیزده نفر هستند و الان ممكن است افراد فراوانی باشند كه تحت تدبیر آن حضرت مأموریت‏هایی را انجام دهند. آنها هم اطاعت می‏كنند و به اذن خدا قدرت هم دارند؛ پس اگر یك حادثه‏ای پیش آمد و انسان بزرگواری را دید كه مشكلش را حل كرد، هیچ برهانی ندارد كه حضرت است.

مطلب بعدی آن است كه نظیر مرحوم بحرالعلوم خدمت خود حضرت می‏رسد و این هیچ بعید نیست؛ بلكه امكان هم دارد؛ اما در این بخش، دو مسئله است.

1. او حق ندارد بگوید من خدمت حضرت رسیده‏ام.

2. ما حق نداریم قبول كنیم.

به ما گفته‏اند كه شما تكذیب كنید؛ تكذیب به معنای این كه شما دروغ می‏گویید، نیست و نیز به این معنا نیست كه حضرت قابل دیدن نیست؛ بلكه تكذیب به این معناست كه من موظفم اثر عملی بار نكنم و گرنه هر كس می‏تواند ادعا كند كه من خدمت حضرت رسیده‏ام و حضرت فرمودند: «فلان چیز حلال است یا فلان چیز حرام است»، سنگ روی سنگ بند نمی‏شود. روایتی كه می‏گوید تكذیب كنید، نه یعنی تو دروغ می‏گویی؛ یعنی من موظفم اثر عملی بار نكنم.

چند وقت قبل چند نفری از تهران آمده بودند. اینها به قدری ساده بودند كه خیال می‏كردند خدمت حضرت رسیدن، مثل خدمت یك مرجع رسیدن است. نامه‏ای آوردند كه دوشنبه كه شما خدمت حضرت می‏رسی، این نامه را خدمت حضرت بده. این نوع نگاه یك آفتی است.

امام، مثل خورشید آسمان است؛ همان طور كه شما با دستتان نمی‏توانید به آفتاب برسید. در این فضا و بازار آشفته، فرقه‏ها پیدا می‏شود. ملل (مذاهب) را انبیا علیهم‏السلام و نِحَل (ادیان ساختگی) را همین‏ها آوردند.

حالا اگر شیادی اینها را ببیند، چه بازی در می‏آورد. یكی دو بار اینها باورشان می‏شود و بعد وقتی كشف خلاف شد، از اصل دین بر می‏گردند.

سوء استفاده از ضعف فهم مردم، خطر فراوانی به دنبال دارد؛ چون در این صحنه آن كس كه بازیگر تر است، پیروز است. در سال‏های دفاع مقدس در وجب به وجب صحنه جنگ بسیجی‏ها می‏گفتند: یا اباصالح المهدی و كشور را حفظ كردند كه این بركت است؛ نه مثل این عوام كه می‏گویند: روز دوشنبه كه خدمت حضرت می‏رسی، نامه را به ایشان بده.

درباره غیبت حضرت مهدی این ماییم كه غایبیم. نابینا از بینا غایب است؛ نه بینا از نابینا.

اگر یك نابینایی دوست خودش را نمی‏بیند، آن دوست غایب نیست؛ این نابینا غایب است. این چنین نیست كه حضرت غایب باشد؛ چه این كه ظهور هم در حقیقت مال حضرت و این نور است.(1)


پی‏نوشت‏

1. بخشی از سخنان آیةالله جوادی آملی در نشست مقدماتی ششمین گفتمان مهدویت، مهر 1383.

منبع:

نشریه پرسمان، شماره 27 - آذر 1383؛ با اندكی تصرف

آخرین نظرات کاربران
حانیه ط
ان شا ا... بینای روی ماهش بشویم!
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 13/4/1387-15:53
حسین خ
سلام اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
پاسخ تبیان :
شنبه 1/4/1387-0:1
پرديس
در مورد مولا خیلی مطلب بنویسید
اللهم عجّل لولیک الفرج
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 30/3/1387-9:6
kuroshkabir
خبر آمد خبری در راهست
پاسخ تبیان :
جمعه 17/3/1387-0:1
منتظر
امیدوارم هممون از ته دل برای اقا دعا کنیم که بیاد همه ی این حرف حدیث(اعمال بد بعضی ادما)تموم کنه. به امید دیدار اقا
پاسخ تبیان :
جمعه 10/3/1387-17:35
نقی لو
آقا پیشتونه کافی چشاتونو خوب خوب باز کنید
پاسخ تبیان :
يکشنبه 5/3/1387-10:5
ف کیخا
الهم اجع علی ظهورک قربونت بشم آقا کی می آیی
پاسخ تبیان :
جمعه 3/3/1387-20:44
بهرام محمدي
الهم عجل لولییك الفرج
پاسخ تبیان :
جمعه 3/3/1387-13:44
ناشناس
اللهم عجل لولیکل فرج
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 2/3/1387-15:36
masood1355
ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
دل بیتو بجان آمد وقت است که بازآیی
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 2/3/1387-0:56
ممنون از مطالب خوبتان.آن افرادی که در خدمت امام زمان هستند و این چنین خدماتی را که در مقاله ذکر شد انجام می دهند رجال الغیب نامیده می شوند
پاسخ تبیان :
جمعه 27/2/1387-15:59
ناشناس
جان عالم بر لب آمد ای خدا مهدی نیامد.
خدایا در ظهور منجی مظلومان جهان تعجیل بفرما
پاسخ تبیان :
جمعه 27/2/1387-14:48
MAHDI tayefy
با سلام
از زحمتی که کشیدید ممنونم.
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 26/2/1387-23:25
danial_848
خیلی عالی بود
اللهم عجل لولیک الفرج
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 26/2/1387-21:53
محمد مزيناني
ما چشم به راه مهدی منتظرم* دلباخته قامت رعناگهریم*روزی كه وجودش زافق جلوه نماید* ماخاك قدوم پاك آن تاج سریم
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 26/2/1387-13:5
عباس طالبی زاد
کجایی ای دستگیر
تنها ماندیم، در نابودها بودنی نیافتیم
نیمی از آمدنت ترس دارند و نیمی تردید و اندکی با حضور قلب، آمدنت را طلب ‏می‌کنند
تنهاییم و قدممان یارای رفتن ندارد
هر آن وجود منجی‌ات را بیشتر خواهانیم
ما را دستگیری جز تو نیست
ما را به حال خود وامگذار.


پاسخ تبیان :
دوشنبه 23/2/1387-16:0
masood1355
منتظران را به لب آمد نفس
ای شه خوبان تو به فریاد رس
پاسخ تبیان :
شنبه 21/2/1387-22:43
mmkbos
خدا کند زود تر بیاید که از فتنه های آخر الزمان در امان بمانیم. خوب بود یاعلی
پاسخ تبیان :
جمعه 20/2/1387-16:39
منتظر
سلامتی و ظهور امام زمان عج بر خاتم انبیا محمد صلوات
پاسخ تبیان :
جمعه 20/2/1387-14:54
4448522
بند اخر خیلی قشنگ بود
پاسخ تبیان :
جمعه 20/2/1387-13:18
ناشناس
جالب بود.
پاسخ تبیان :
جمعه 20/2/1387-11:39
ashkanan ناشناس
احسنت همینطور ادامه بدین ولی هر روز بهتر از دیروز
پاسخ تبیان :
جمعه 20/2/1387-11:18
ناشناس
الهم عجل لولیک الفرج
پاسخ تبیان :
جمعه 20/2/1387-0:19
ssmohammad87
کم بود ولی خوب بود
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 19/2/1387-22:21
ناشناس
خوبه
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 19/2/1387-22:15
عزتی
عالی !!!
لطفا از اقا بیشتر بنویسید مخصوصا از ملاقاتهای حضرت .
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 19/2/1387-19:2
ناشناس
بند آخرش قشنگ بود
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 19/2/1387-16:49
nodehi
خیلی خیلی جالب بود.
اجرتان با آقا امام زمان(عج)
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 19/2/1387-13:54
ناشناس
خوب بود
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 19/2/1387-12:33
محمد جواد کمال
عالی بود ..... « اللهم عجّل لولیک الفرج »
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 19/2/1387-12:29