راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

مطالب مرتبط
  • ساعت نهم ؛ ساعت جواد
    ساعت نهم ؛ ساعت جواد
    نقل شده است که روز را به دوازده بخش قسمت کنند و هر بخش را به یکی از دوازده امام علیهم السلام نسبت دهند و برای هر یک دعای مخصوصی بخوانند. بخش نهم، از نماز عصر تا دو ساعت پس از آن است که منسوب به حضرت امام جواد علیه السلام است و دعای آن این است:
  • تنها عصای دنیا که حرف زد !
    تنها عصای دنیا که حرف زد !
    حضرت فرمود: «امام من هستم». عرض کردم: نشانه آن چیست؟ در این هنگام، عصایی که در دست آن حضرت بود به صدا در آمد و گفت: «به راستی که مولای من، امام این زمان است و او حجت خداست».
  • پدرت پولهایش را کجا مخفی کرده است؟
    پدرت پولهایش را کجا مخفی کرده است؟
    مرد از اهالی شهر سراغ امام جواد علیه السلام رفت و عرض کرد: ای فرزند رسول خدا! من از دوستداران شما هستم. پدرم به طور ناگهانی از دنیا رفت و من از محل دارایی او که هزار دینار بود آگاهی ندارم.
  • تعداد بازديد :
  • 1811
  • سه شنبه 26/8/1388
  • تاريخ :

همسر امام جواد چگونه مرد؟

شهادت امام جواد علیه السلام

 

ام فضل دختر مأمون و همسر امام جواد علیه السلام پس از مرگ پدرش، همراه با برادرش جعفر و عمویش معتصم، خلیفه عباسی، هم دست شدند و توطئه شهادت امام جواد علیه السلام را طرح ریزی کردند. در نهایت، چنین تصمیم گرفته شد که ام فضل آن حضرت را مسموم کند. ام فضل پس از شهادت امام، به پاس این عمل خود به دار الحکومه معتصم راه یافت و همین، ردپای معتصم را در به شهادت رساندن امام جواد علیه السلام آشکار می‌سازد.

معتصم، خلیفه عباسی و جعفر، پسر مأمون، سمی را در انگور تزریق کردند و برای ام فضل فرستادند. ام فضل نیز آن را در میان کاسه ای گذاشت و جلو امام جواد علیه السلام نهاد و از آن انگور بسیار توصیف کرد. سرانجام آن حضرت از انگور خورد و طولی نکشید که آثار سم را در خود احساس کرد. در همان حال ام فضل پشیمان شد و گریه کرد.

حضرت به او فرمود: «چرا گریه می‌کنی؟ اکنون گریه تو سودی ندارد. این را بدان که به سبب این جنایت، به چنان دردی مبتلا می‌شوی که هرگز علاج ندارد و چنان به تنگدستی افتی که جبران پذیر نباشد».

بر اثر نفرین آن حضرت، ام فضل به دردی بیمار شد که همه اموالش را در راه معالجه آن مصرف کرد، ولی سودی نبخشید و با نکبت بارترین وضع به هلاکت رسید. برادرش جعفر نیز در حال مستی به چاه افتاد و جسد بی جانش را از چاه بیرون آوردند.

 

تنظیم برای تبیان: عسگری

آخرین نظرات کاربران
lashgar
سپاسگزارم
پاسخ تبیان :
شنبه 30/8/1388-12:9
parsa100
بای ذنب قتلت؟
پاسخ تبیان :
جمعه 29/8/1388-10:10
ناشناس
ممنون
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 28/8/1388-12:52
ناشناس
خدایا به حق یکی یک دونه امام رضا ما را از سردرگمی نجات بده
یا حق
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 28/8/1388-10:39
sor45mah
لعنت خدا بر قاتلین امامان
پاسخ تبیان :
چهارشنبه 27/8/1388-22:17
zabihrahimi
یا جوادالائمه ادرکنی
پاسخ تبیان :
چهارشنبه 27/8/1388-21:43
zomorod20
یا جواد الائمه دست ههمونو بگیر
پاسخ تبیان :
چهارشنبه 27/8/1388-16:39
136518
ممنون از مطالب پربارتان
پاسخ تبیان :
چهارشنبه 27/8/1388-14:38
ناشناس
السلام علیک یا جوادالائمه
پاسخ تبیان :
سه شنبه 26/8/1388-11:3