راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 4335
  • چهارشنبه 26/1/1388
  • تاريخ :

تاكتیك‏هاى اغفالى شیطان

شیطان

فَأَزَلَّهُمَا الشَّیْطَانُ عَنْهَا فَأَخْرَجَهُمَا مِمَّا كَانا فِیهِ وَقُلْنَا اهْبِطُواْ بَعْضُكُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ وَلَكُمْ فِى الْأَرْضِ مُسْتَقَرٌّ وَ مَتَاعٌ إِلَى‏ حِینٍ   (بقره، 36)

 

ترجمه:

پس شیطان آن دو را به لغزش انداخت وآنان را از باغى كه در آن بودند، خارج ساخت و (در این هنگام به آنها) گفتیم: فرودآیید در حالى كه بعضى شما دشمن برخى دیگر است و براى شما در زمین قرارگاه و تا وقتى معیّن بهره و برخوردارى است.

پیام ها و نکته ها:

شیطان براى ایجاد لغزش، دست به هر نوع شگرد روانى و ترفند تبلیغاتى زد، از جمله:

 الف: براى آدم و حوّا سوگند یاد كرد. «قاسمهما»(1)

 ب: قیافه‏ى خیرخواهانه به خود گرفت و گفت: من از خیرخواهان شما هستم. «انّى لكما لمن النّاصحین»(2)

 ج: وعده‏ى ابدیّت داد كه اگر این گیاه را بخورید، زندگى و حكومت ابدى خواهید داشت. «شجرة الخلد و ملك لایبلى»(3)

 د: دروغ گفت و به ذات حقّ تهمت زد. «مانهاكما ربّكما عن هذه الشجرة الا ان تكونا ملكین او تكونا من الخالدین»(4) به آدم و حوا گفت: پروردگارتان شما را نهى نكرد، مگر از ترس این كه شما فرشته شوید یا به زندگى ابدى برسید.(5)

 

پی نوشت ها:

1) اعراف، 21

2) اعراف، 21

3) طه، 120

4) اعراف، 20

5)پرتوی از نور (1)

تنظیم برای تبیان، شکوری

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
S M
بسیار عالی
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 21/4/1388 - 10:13
اصغر مفاخری
خدایا
اگر تو پشتیبانم باشی دیگر از چیزی باکم نیست اما اگر تو را در کنارم نداشته باشم چگونه خویش را نجات دهم.
پس خدایا گرفتار رنج و دردم کن ولی رهایم نکن
آمین یا رب العالمین
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 24/2/1388 - 16:10
سیدعباس
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
چه می شد که اول ما این هوای نفس خودمون را تحت سلطه خویش در میآوردیم و بعد به جنگ این شیطونه میرفتیم .
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 29/1/1388 - 9:9
tahahonar
سلام. لطف كنید و این مسئله را با شرح و تفسیر فراوان بیان كنید كه هرروز گرفتار آنیم...
متشكرم . یاعلی
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 26/1/1388 - 19:57
firoozehms
عالی بود اگه میشه یه کم بیشتر درمورد این مطالب توسایت بذاریدممنون میشم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 26/1/1388 - 12:53
fatema2009
عالی بود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 26/1/1388 - 9:55