راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

مطالب مرتبط
  • فتنه؛ تصويري براي تحريف
    فتنه؛ تصويري براي تحريف
    روزي كه آن روزنامه‌نگار دانماركي آن اهانت ناروا را به ساحت قدسي پيامبر آب و آيينه، نبي رحمت و مودّت، روا داشت نام مبارك محمد(صلي‌الله‌عليه‌و‌آله) در صدر نامهاي انتخابي مردم اروپا نشست. قرآن نيز در همان سال بر تارك پرفروشترين كتابهاي سال درخشيد.
  • فتنه؛ نقشي بر آب
    فتنه؛ نقشي بر آب
    سخن ما (به جاي مقدمه) ، ماجراي فتنه اي كه برخاست ، من به خدايان تحريف كافرم ، دلنوشته‌ي يك كارگردان ...
  • ويژه نامه‌ي پاسخ به فيلم " فتنه" سال 87 – پاسخ به فتنه
    ويژه نامه‌ي پاسخ به فيلم " فتنه" سال 87 –...
    پاسخ به فتنه ( فيلم مستند ) ...
  • تعداد بازديد :
  • 10621
  • پنج شنبه 3/5/1387
  • تاريخ :

فراتر از "فتنه"

beyond fitna

إِن يَنصُرْکُمُ اللّهُ فَلاَ غَالِبَ لَکُمْ... (آل عمران/160)

اگر خداوند شما را يارى کند، هيچ کس بر شما پيروز نخواهد شد ...

 

اينك غريو غيرت جوانان مسلمان در پاسخ به فتنه‌ي شيطان، بر اساس حق مبين و آيات قرآن مستبين درقالبي زيبنده و بشكوه و با جلوه هايي ماندگار در گوش اسلام ستيزان باطل انديش طنين و دلهره افكند.

جوانان مسلمان ايران زمين به مصداق كريمه‌ي "جاء الحق و زهق الباطل؛ ان الباطل كان زهوقا"(اسرا/81)، نقاب از چهره حق برگرفته و باطل را چونان حبابي برآب كه با نسيمي فرو مي شكند از زلال آب زدودند.

"فراتر از فتنه" عنوان فيلمي است که توسط Ngo اسلام ومسيحيت در پاسخ به فيلم فتنه انگيز"فتنه" اثر ويلدرز، نماينده راستگراي پارلمان هلند، ساخته و از چندي پيش اکران آن در اينترنت آغاز شده است.

فيلم ياد شده، نخست، آياتي را در معرفي سه تن از پيامبران الهي، موساي كليم(ع)، عيساي مسيح(ع)، و نبي ختمي مرتب (ص) به تصوير كشيده است.

آنگاه با استناد به آياتي چند از قرآن مجيد پاره اي از ديدگاههاي اسلام پيرامون صلح و دوستي، رحمت و مودّت، برابري افراد در حقوق انساني به رغم تفاوت در نژاد و رنگ جسماني، منزلت زنان و احترام به جايگاه اجتماعي ايشان، حمايت از ضعفا و ارزش دانش اندوزي نمايش داده شده است .

همچنين تصاويري از اقليت هاي مذهبي در ايران نشان داده مي شود كه آزادانه به اجراي مراسمات ديني خود مي پردازند.

سپس تصاويري از ترجمه و تدريس برخي آثار دانشمندان اسلامي همچون ابن سينا و قطب الدين شيرازي در قرون گذشته اروپا پخش و به نظريه قطب الدين شيرازي در گردش زمين به دور خورشيد اشاره شده است.

در بخش دوم فيلم، ضمن انعكاس برخي رفتارهاي خصمانه و افراط گرايانه دنياي غرب نسبت به مسلمانان و ارائه تصاوير غمباري از جنايات ددمنشانه‌ي اسلام ستيزان در فلسطين، لبنان، عراق، بوسني و...، تظاهرات اعتراض آميز مسلمانان، مسيحيان و يهوديان در سرتا سر دنيا، عليه جنگ افروزان، با استناد به آيه اي از قرآن، پيروان اديان الهي را به وحدت کلمه ميان اهل کتاب و پرستش خداي يگانه فرا مي خواند.

اين فيلم در حال حاضر به زبان انگليسي در حال اکران بر روي سايت NGO اسلام و مسيحيت است و نسخه هاي فارسي وعربي آن نيز در روزهاي آينده نمايش داده خواهند شد.

سايت "مستند فراتر از فتنه"، علاوه بر 3 زبان فارسي، عربي و انگليسي، به زبان‌هاي چيني، اسپانيولي، فرانسوي، هندي، اردو و آلماني نيز بر روي شبکه اينترنت قرار گرفته است.

فيلم "فراتر از فتنه" را از اينجا دريافت كنيد.

 

...چنانكه بارها گفته ايم، سكوت در قبال امثال اين دسيسه ها و جريانان هاي انحرافي در قاموس و ناموس ما مسلمانان نوشته نيست.

با عطف توجه بدين نكته و بنابر تكليف خطيري كه بر دوشمان بود ويژه نامه "فتنه، نقشي بر آب" را در حد وسع و توان رقم زديم تا هم پاسخي باشد بر آن "تحريف" وهم ادايي باشد بر اين "تكليف".

 

سايت تبيان                                                                                                                                                          
ابوالقاسم شكوري

 

 

 

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
سرباز گمنام امام زمان
امیدوارم از این فیلمها بیشتر ساخته شود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 5/12/1388 - 22:55
ارش ع
برای مقابله با انها باید فیلمهای بیشتری ساخته شود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 10/8/1387 - 18:44
خلیل فقیری
با تشکر از عوامل این فعل ارزشمند امروزه باید با زبان منطق واز موضع قدرت پاسخگوی این شیاطین بود اگر دیر بجنبیم فرصت جبران نخواهد بود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 22/7/1387 - 13:41
قاسم حاجی زادگان
همیشه از این کارها بکنید
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 21/7/1387 - 14:39
قاسم
خدا خیرتان دهد. باید با هر وسیله ای مبارزه نمود و جلو شیطنت شیطان صفتان ایستاد.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 17/7/1387 - 16:34
بیمان امینی
واقعا بی نظیر درود بر شما
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 13/7/1387 - 12:42
فر
عالی بود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 11/7/1387 - 11:18
محمد چهارراهی
بسیار عالی است . هیچ دوستی همانند خداوند آدمی نمی تواند پیدا کند
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 9/7/1387 - 17:42
مهدی دودانگه
خدا خیرتان دهد .
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 8/7/1387 - 15:35
133
ضمن تشکر از زحمتتان / نظر حقیر این است که باید زودتر از این دست به کار شویم چرا همیشه می نشینیم که آن ملعون ها هر کاری میخواهند بکنند تازه ما آنوقت به فکر پاسخ باشیم ؛ بهتر است مسئولین فرهنگی کشور بکوشند تا تصویر شفاف و واضحی از دین اسلام - فرهنگ ایرانی و ... برای جهان نشان دهند تا کار به این سوء استفاده ها نکشد .
اجرکم عندالله
133
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 7/7/1387 - 22:24
مهدي رزويني
مرگ بر امریكا
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 7/7/1387 - 17:1
رحیم قاضی زاده
چه فایده وقتی این فیلم و ان هایی که باید ببینند نمی بینند؟ما که می دونیم می بینیم ان ها که در غفلت هستند باز همان طور باقی می مانند.باید چاره ی دیگر اندیشید.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 7/7/1387 - 12:30
ناشناس
سلام. من همش دنبال یه سایت مطمئن در googleمی گشتم تا این فیلم را دانلود کنم و با دیدن اسم تبیان خیالم راحت شد. هیچ سایتی برای من قابل اعتماد تر از تبیان نیست . خدا اجرتان دهد.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 7/7/1387 - 9:12
ناشناس
نقدجالبیه...احسنت
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 7/7/1387 - 5:45
مصطفی
عالیه .موفق باشین
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 6/7/1387 - 16:42
حسین باغبانی
بسیار عالی بود اجرتون با امام زمان
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 6/7/1387 - 13:27
سیامک مرشد
با سلام
باتشکر لطفا با این زحمتی که کشیده شده تبلیغات نیز برای این فیلم بنمایید.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 6/7/1387 - 9:37
رضا رحیمی
اجرشان باامام حسین
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 5/7/1387 - 22:36
حسین
خسته نباشید
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 5/7/1387 - 4:15
ساره
دستتون درد نکنه بسیار جواب خوبی بود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 3/7/1387 - 15:10
ناشناس
خداخیرتان دهد.حضرت صاحب الزمان قطعابوجود سربازانی مثل شما مباهات میکند.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 3/7/1387 - 13:51
سما علیائی
فوق العاده عالی بود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 2/6/1387 - 11:16
مرتضي نظام پرور
خیلی عالی بود اما بهتر است با زیر نویس ارائه شود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 8/5/1387 - 17:20
saeed
مرگ بر هر چی فتنه اندازه!!!!!!!!!!
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 7/5/1387 - 0:36
محمد
باید از این فعالیتها بیشتر انجام بدیم. نه فقط این که باید در زمینه های دیگه ای هم افشا گری کنیم. ممنون از مطبتون
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 5/5/1387 - 17:30
dreamygirl
عالی بود

دانلودش سخته
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 5/5/1387 - 0:22
abasalehalmahdi
واقعآ عالیه ...
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 4/5/1387 - 12:16
mortezabadeleh
خیلی خوب بود از این مطالب بیشتر بگذارید...
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 4/5/1387 - 10:36
پیمان قهرمانپور
جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا
خدا به همه شما خیر بدهد
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 4/5/1387 - 9:21
ناشناس
لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظی
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 4/5/1387 - 7:6