راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

مطالب مرتبط
  • بی تصمیمی مقام بالا
    بی تصمیمی مقام بالا
    شاه در روزهای آخر حکومت خود، چنان دچار آشفتگی و بی تصمیمی شده بود که رغبتی برای انتصابات پست های خالی نداشت.
  • آمریکایی ها از وضع ایران سخت آشفته اند
    آمریکایی ها از وضع ایران سخت آشفته اند
    آمریکایی ها ولو با پیاده کردن تفنگداران دریایی در ایران هم که شده، قصد دارند اوضاع ایران را آرام کنند...
  • مملکت بی سرپرست است
    مملکت بی سرپرست است
    روزها چنان به سرعت می گذشت که بختیار هم دیگر هیچ گاه فرصت نکرد تا از خود بپرسد، چرا شاه با این شتاب، مسؤولیت ها را به گردن او انداخت و چطور شاه به این سادگی حاضر شد تا شرایط او را بپذیرد و از کشور خارج شود؟
  • تعداد بازديد :
  • 1742
  • پنج شنبه 11/11/1386
  • تاريخ :

عاشق تفنگ، شکار و سپاهیگری

تیمور بختیار

تیمور بزرگ‌ترین فرزند خانواده، تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در اصفهان، در دبیرستان ادب (معروف به کالج انگلیسی) گذراند. او از کودکی به تفنگ ، شکار و سپاهیگری علاقه داشت؛ عشقی برخلاف اقتضای زمان که رضا شاه برای عشایر انتخاب کرده بود.

هدف رضا شاه از آغاز کار خلع سلاح عشایر، اسکان آنها (به اصطلاح معروف، تخته قاپو کردن) و از بین بردن قدرت سران قدرت طلب عشایر بود. زمانی که تیمور بختیار علاقه پیدا کرده بود به دانشکده افسری برود، مصادف بود با مغضوب واقع شدن خویشاوند صاحب نامش سردار اسعد بختیاری، وزیر جنگ و محرم اسرار و فرد مورد علاقه رضا شاه در آن زمان.

(م 4/ ص 186- 187)

 

منبع: تاریخ پهلوی- ج 13

 

ارسال به