تبیان، دستیار زندگی
نخستین سمینار علمی قرائات قرآنی با موضوع «قرائت؛ از واقعیت تا چشم انداز» در دانشکده قرآن کریم وابسته به دانشگاه الازهر شهر «طنطا» مصر برگزار شد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

سمینار علمی قرائات قرآنی در مصر

گروه بین الملل: نخستین سمینار علمی قرائات قرآنی با موضوع «قرائت؛ از واقعیت تا چشم انداز» در دانشکده قرآن کریم وابسته به دانشگاه الازهر شهر «طنطا» مصر برگزار شد.

بخش قرآن تبیان

قرائات قرآنی

سمینار علمی با موضوع قرائات در مصر برگزار شد

تبیان به نقل از به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه  خبری «انفراد»، این سمینار علمی با حضور ابراهیم الهدهد، رئیس دانشگاه الازهر، سامی هلال، رئیس دانشکده علوم قرآن دانشگاه الازهر در شهر «طنطا»، «محمد ابوزید الامیر»، رئیس بخش آموزشگاه های الازهر و برخی از اساتید، قراء و روسای دانشکده های وابسته دانشگاه الازهر برگزار شد.
ابراهیم الهدهد، رئیس دانشگاه الازهر ضمن سخنانی در این سمینار علمی گفت: امت اسلامی نسبت به دیگر امت ها متمایز هستند، چرا که مسلمانان دانش و معرفتی (قرآن کریم) در اختیار دارند که سند آن متصل به ذات اقدس حق تعالی است.
وی افزود: کلام الله مجید معجزه نبی مکرم(صلی الله و علیه وآله) اسلام است که خداوند متعال در توصیف آن در آیه 42 سوره «فصلت» می فرماید: «لَّا یَأْتِیهِ الْبَاطِلُ مِن بَیْنِ یَدَیْهِ وَلَا مِنْ خَلْفِهِ ? تَنزِیلٌ مِّنْ حَكِیمٍ حَمِیدٍ»(از پیش  روى آن و از پشت  سرش باطل به سویش نمى  آید وحى [نامه]اى است از حكیمى ستوده{صفات}.

دانشکده قرآن و علوم قرآنی وابسته به دانشگاه الازهر ویژه دانشجویان پسر سال گذشته در شهر «طنطا» مصر افتتاح شد و تحصیل در آن بر قرآن کریم و علوم آن متمرکز است، همچنین برخی علوم شرعی نیز در این دانشکده تدریس می شود، اما به صورت کلی دروس این دانشکده متمرکز بر دروس تجوید و علوم قرآن است.

ابراهیم الهدهد با اشاره به وجود تلاش هایی برای افتتاح دانشکده قرآن وابسته به دانشگاه الازهر ویژه بانوان در شهر «طنطا» مصر تأکید کرد: قرائت قرآن ضوابط و اصولی دارد که قاری باید از آن ها پیروی کند.
«سامی هلال»، رئیس دانشکده قرآن شهر طنطا نیز ضمن سخنانی در این سمینار به تشریح نقش و جایگاه این دانشکده در خدمت به اهل قرآن و کلام الله مجید پرداخت و بر ضرورت تلاش برای ارتقای موسسات آموزشی الازهر و حل  موانع پیش روی امر آموزش در این مراکز و توسعه مراکز آموزش قرائات قرآن تأکید کرد.
لازم به ذکر است، دانشکده قرآن و علوم قرآنی وابسته به دانشگاه الازهر ویژه دانشجویان پسر سال گذشته در شهر «طنطا» مصر افتتاح شد و تحصیل در آن بر قرآن کریم و علوم آن متمرکز است، همچنین برخی علوم شرعی نیز در این دانشکده تدریس می شود، اما به صورت کلی دروس این دانشکده متمرکز بر دروس تجوید و علوم قرآن است.