تبیان، دستیار زندگی
در این انتخابات باید اضلاع رقابت طوری عمل کنند که دشمن طمع به حمایت از یک ضلع نبندد. تبری از بیگانگان باید طوری باشد که متضمن اقتدار، عزت و امنیت ملی باشد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

تکرار انتخابات 88 ممنوع!

در این انتخابات باید اضلاع رقابت طوری عمل کنند که دشمن طمع به حمایت از یک ضلع نبندد. تبری از بیگانگان باید طوری باشد که متضمن اقتدار، عزت و امنیت ملی باشد.

فرآوری: ع. امانی - بخش سیاست تبیان

انتخابات، انتخابات ریاست جمهوری، انتخابات 96، نتیجه انتخابات، اصلاح طلبان، اصولگرایان، رهبر انقلاب

انتخابات ریاست جمهوری سال 96 بنا به دلایل متعددی از حساسیت خاصی برخوردار است و به همین دلیل باید با آگاهی بیشتری وارد عرصه کارزار شویم. در این راستا چندی پیش مقام معظم رهبری طی بیانیه ای سیاست های کلی انتخابات را ابلاغ کردند. مقام معظم رهبری در اجرای بند 1 اصل 110 قانون اساسی، سیاست های کلی انتخابات را پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت تعیین و ابلاغ فرمودند.
دو بند از سیاست های کلی انتخابات ربط وثیق با استقلال ملی، اقتدار و امنیت کشور دارد و مداخله بیگانگان را در امر انتخابات به صفر می رساند. در بند 5 سیاست های اعلام شده آمده است؛ استفاده از حمایت و امکانات بیگانگان اعم از مالی و تبلیغاتی توسط نامزدها و احزاب ممنوع است و دستگاه های ذی ربط باید به موقع با این ایده برخورد کنند. همچنین در بند 4 این سیاست ها آمده است؛ حدود و نوع هزینه ها و منابع مجاز و غیر مجاز انتخاباتی باید تعیین شود. منابع و هزینه های انتخاباتی داوطلبان و تشکل های سیاسی باید شفاف و به مراجع ذی صلاح اعلام شود. این مراجع هم باید نظارت دقیق داشته باشند و در صورت لزوم هم برخورد کنند.

انتخابات سال آتی ، انتخاباتی است که  تمام افراد اعم از نامزدها و مردم شرکت کننده، باید بیش از هر زمان دیگری چشم و گوش خود را در برابر برنامه ریزی ها و توطئه های دشمن باز کنند.

پس از پیروزی انقلاب، آمریکا و انگلیس بنا را بر مداخله در امور داخلی کشور نهادند. با آنکه آمریکایی ها در بیانیه الجزایر تعهد داده بودند در امور داخلی ایران دخالت نکنند از همان روز اول قرارداد با سوزن بانی در رقابت های سیاسی ایران در شکل گیری رقابت های مجلس و ریاست جمهوری نیات مداخله  جویانه خود را پنهان نکرده و علناً از مثلث بنی صدر، منافقین و لیبرال ها حمایت مادی و معنوی کردند.
با سقوط بنی صدر، او را در پاریس و منافقین را در بغداد پذیرایی نمودند و بزرگترین ضربات تروریستی را در اوایل دهه 60 به کشور تحمیل کردند که 17 هزار شهید ترور، دستاورد این مداخلات بود! غرب به سرکردگی آمریکا و انگلیس و نیز رژیم صهیونیستی از  سال 76 به این مداخلات سامان جدیدی دادند و براندازی نرم را در آن تدارک دیدند. این سامانه در پایان دولت اصلاحات منجر شد به تحصن مجلس و اعلام خروج از حاکمیت!.
مردم در انتخابات 84 و نیز قبل از آن در انتخابات مجلس هفتم در سال 82 به این مداخلات پایان دادند و دست آمریکایی ها را از مداخلات در رقابت ها کوتاه نمودند، اما غرب از پا ننشست و در انتخابات ریاست جمهوری دهم در سال 88 پروژه «خروج از حاکمیت» را تبدیل به «خروج بر حاکمیت» کرد و شورش اشراف را بر رأی محرومین و مستضعفین کلید زد.
سرویس های امنیتی غرب که سر در آخور سفارتخانه های غربی داشتند به کمک ستادهای موسوی، 8 ماه در کشور با دروغ بزرگ تقلب آشوب راه انداختند تا اینکه در قیام تاریخی 9 دی «سَرِ» سران این فتنه به سنگ بصیرت مردم کوبیده شد. در انتخابات سال 88 تمامی ارتش رسانه ای غرب در حمایت از موسوی و جریان اصلاحات به راه افتاد. امکانات مالی بسیاری از غرب به ستاد یک ضلع رقابت سرازیر شد. اردشیر امیرارجمند مشاور حقوقی موسوی که خود از مأموران سیا بود جزو مشاوران ارشد و نیز ریاست کمیته حقوقی ستاد انتخاباتی موسوی نقش آفرینی کرد.
در جریان محاکمه یحیی کیان تاج بخش، وی از نقش خود به عنوان نماینده جرج سوروس در این آشوب و همکاری های خود با تاجزاده پرده برداشت.
سعید حجاریان نیز در دادگاه در مورد نحوه ارتباط با کیان تاج  بخش نماینده جرج سوروس از طریق ناصر هادیان سخن گفت و تحلیل نظری او در این باره که چرا جاده صاف کن دشمن ترین دشمنان اسلام و نظام بودند، خواندنی است.

انتخابات 88

مداخله غرب در انتخابات سال 88 میلیاردها تومان خسارت به اموال عمومی زد، فرصت های گرانبهایی را در سیاست داخلی و خارجی به باد داد. به طوری که نمایندگان همین ورشکستگان سیاسی در انتخابات 88 به پارلمان اروپا و کنگره آمریکا رفتند و التماس کردند تحریم های شکننده  علیه ملت ایران را تشدید کنند تا دولت سقوط کند. آنها با امنیت ملی و اقتدار ملی بازی کردند. انتخابات که پایه های اقتدار و امنیت ملی را در هر کشوری قوی تر می کند در ایران بهانه ای برای تضعیف و براندازی نظام شد.

شورای نگهبان نیز با اتخاذ تدابیر لازم در انجام وظایف قانونی خود و جهت هر چه بهتر اجرا شدن سیاست های ابلاغی انتخابات تلاش خواهد کرد.

ده ها نفر کشته شدند. با این همه خیانت، سران فتنه از خیمه براندازی که غرب برای آنها مهیا کرده بود خارج نشدند و تاکنون نیز حاضر نیستند به خیانت خود اعتراف نموده و از مردم عذرخواهی کنند. هنوز امیدوارند دستی از سوی آمریکا دراز شود و به یاری آنها بیاید.
جرائم داوطلبین انتخابات ریاست جمهوری و مجلس در جلب حمایت مادی و معنوی بیگانگان، جرائم مشهود است. کنگره آمریکا و مجلس عوام انگلیس به طور علنی بودجه هایی را برای کمک به مخالفین نظام تصویب می کنند که بخشی از آن در انتخابات ها  به کسانی می رسد که ظاهراً موافق نظام هستند. بوق های فاسد آنها از برخی نامزدها و داوطلبین حمایت می کنند. اینها اصلاً پنهان نیست. لذا باید دید مجریان و ناظرین در اجرای بند 4 و 5 سیاست های کلی انتخابات که باید جلوی هر گونه مداخله خارجی در امر انتخابات گرفته شود، چگونه عمل خواهند کرد.
در این راستا شورای نگهبان نیز با اتخاذ تدابیر لازم در انجام وظایف قانونی خود و جهت هر چه بهتر اجرا شدن سیاست های ابلاغی انتخابات تلاش خواهد کرد تا گام های اساسی جهت افزایش مشارکت آگاهانه و به منظور ثبات و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی بردارد.

نتیجه

با توجه بدان چه گفته شد، انتخابات ریاست جمهوری سال آتی ، انتخاباتی است که تمام افراد اعم از نامزدها و مردم شرکت کننده، باید بیش از هر زمان دیگری چشم و گوش خود را در برابر برنامه ریزی ها و توطئه های دشمن باز کنند. در این انتخابات باید اضلاع رقابت طوری عمل کنند که دشمن طمع به حمایت از یک ضلع نبندد. تبری از بیگانگان باید طوری باشد که متضمن اقتدار، عزت و امنیت ملی باشد. در غیر این صورت در هر مرحله ای از مراحل انتخابات باید مجریان و ناظرین به وظیفه قانونی خود عمل کنند تا استقلال ملی از دستبرد بیگانگان محفوظ بماند.


منابع : خبرگزاری تسنیم / پایگاه اطلاع رسانی الف