تبیان، دستیار زندگی
درد کمری جزو دردهایی است که افراد آشنایی خوبی با آن دارند. ولی تحقیقات نشان داده است که خانم ها زودتر از آقایان دچار این درد می شوند. پوشیدن کفش پاشنه بند...
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

چرا خانم ها زودتر از آقایان کمردرد می گیرند؟

درد کمری جزو دردهایی است که افراد آشنایی خوبی با آن دارند. ولی تحقیقات نشان داده است که خانم ها زودتر از آقایان دچار این درد می شوند. پوشیدن کفش پاشنه بند، حمل کیف سنگین و رسیدگی به امور خانه و بچه ها از عوامل مهم ایجاد کمردرد در خانم ها هستند.

فاطمه حلوایی- بخش سلامت تبیان
کمردرد

نتایج یک بررسی انگلیسی نشان داده است که خانم ها بسیار زودتر از آقایان با درد کمر مواجه می شوند.

در واقع خانم ها به طور متوسط از 28 سالگی شروع به شکایت از درد کمر می کنند. به عقیده این محققان آقایان نیز چند سال بعد، یعنی از حدود 32 سالگی کمردرد را احساس می کنند.

اما چرا خانم ها زودتر از آقایان با این درد مواجه می شوند؟در ادامه به این سوال پاسخ می دهیم.

مقصران اصلی : کفش پاشنه بلند، کیف دستی و کارهای خانه

کمردرد، ناراحتی و درد قرن عنوان گرفته است. خیلی از مردم از این مشکل شکایت دارند و پوشیدن کفش های پاشنه بلند، برداشتن کیف دستی های سنگین و وظایف متعدد خانه داری از عوامل مهم دردهای کمری در خانم ها شناخته شده اند.

به عقیده محققان، خانم ها به دلیل کفش هایی که می پوشند، کیف هایی که حمل می کنند و همچنین خوابیدن در تشک هایی که به اندازه کافی از کمرشان محافظت نمی کنند دچار دردهای کمری می شوند. البته به این موارد باید کارهای خانه و رسیدگی به بچه ها را نیز اضافه کرد.

برای جلوگیری از کمردرد، باید خانم ها هر بیست تا سی دقیقه ای که مشغول کارهای منزل هستند دست از کار بکشند و به کمر و گردن شان استراحت دهند

بلند کردن اشیا و حمل بارهای کمابیش سنگین مانند کیف دستی، خریدهای خانه، رسیدگی به کودکان و همچنین نشستن در وضعیت بدنی نامناسب در محل کار یا خوابیدن در وضعیت بدنی نامناسب از جمله عوامل ایجاد دردهای کمری و دردهای گردنی محسوب می شوند.

محققان انگلیسی روی دو هزار زن انگلیسی مطالعه کرده و به این نتیجه رسیدند که 22 درصد آنها هر روز در ناحیه کمر و همچنین گردن خود احساس ناراحتی می کنند. بدتر اینکه 27 درصد این افراد به مدت ده سال دردهای کمری را به صورت دردهای تیرکشنده احساس می کنند.

چگونه می توان درد را تسکین و از کمر خود محافظت کرد؟

محققان چند ترفند را برای کاهش آسیب های کمری ذکر کرده اند. به عنوان مثال زمانی که می خواهید خم شده و چیزی بلند کنید، لازم است که زانوهای خود را به خوبی خم کنید و از کمر خم نشوید.

هر بیست تا سی دقیقه ای که مشغول کارهای بدنی و کارهای منزل هستید دست از کار بکشید و به کمر و گردن تان استراحت دهید.

در حین نشستن با انقباض شکم و گذاشتن پاها روی زمین، کمر و پشت تان را صاف کنید. از بلند کردن اشیای سنگین نیز بپرهیزید.

از کفش های طبی با پاشنه های استاندارد (حدو دو تا چهار سانتی متر) استفاده کنید.


مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.