تبیان، دستیار زندگی
نشست مشترک رئیس و معاونین بنیاد حفظ آثار با روسا و اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، عصر دیروز در محل ستاد مرکزی راهیان نور کشور برگزار شد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

مساعدت استانداران در حفظ آثار دفاع مقدس

نشست مشترک رئیس و معاونین بنیاد حفظ آثار با روسا و اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، عصر دیروز در محل ستاد مرکزی راهیان نور کشور برگزار شد.

بخش فرهنگ پایداری تبیان
بنیاد


بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در این نشست مشترک با بیان این که با تمامی نهادها و از جمله دولت و مجلس در دوره گذشته و الآن هیچ گونه مشکلی نداشته و همکاری خوبی داریم افزود؛
امروز استانداران در سراسر کشور مساعدت، همکاری و کمک قابل قبولی در حوزه دفاع مقدس از جمله در ساخت مراکز فرهنگی دفاع مقدس با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس دارند و ما در زمینه دفاع مقدس به دنبال ارائه حقیقت آن به مخاطبین هستیم و از مسائل جناحی و دسته بندی های سیاسی به شدت پرهیز می کنیم.
کارگر با اشاره به استقبال خوب مردم و جوانان از اردوهای راهیان نور، دفاع مقدس را فرصت و زمینه تقویت وحدت در جامعه عنوان کرد و ابراز داشت؛
ما در راستای فرمایش رهبر معظم انقلاب دو شاخص و وظیفه اصلی خود را جلوگیری از فراموشی و تحریف دفاع مقدس می دانیم.
در ادامه این نشست علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی را متأثر از فرهنگ عاشورا عنوان کرد و اظهار داشت؛
پیشرفت های امروز مرهون تجربیات دوران دفاع مقدس هشت ساله ملت ایران اسلامی است و برکات جنگ تحمیلی استکبار جهانی نقش اساسی در قدرت دفاعی امروز ایران اسلامی داشته است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، تشکیل بنیاد حفظ آثار و راه اندازی حرکت و جریان عظیم فرهنگی راهیان نور را تدبیر هوشمندانه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) دانست و افزود؛
در حلقه اتصال اعضای هیئت امنای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، جای خالی کمیسیون های امنیت ملی و فرهنگی مجلس شورای اسلامی احساس می شود و امیدواریم در آینده ای نزدیک این امر محقق شود.
حجت الاسلام نصرالله پژمان فر، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به کشف و شناسایی نشدن لایه های عمیق و پرمحتوای دفاع مقدس اشاره کرد و ابراز داشت؛ در دفاع مقدس همه مردم کشورمان مشارکت داشتند و خود را به نوعی مسئول در جهاد و دفاع از وطن دانستند و امروز نیز در بزرگداشت و اشاعه فرهنگ ناب دفاع مقدس بایستی از توان و ظرفیت همه مردم و دستگاه ها استفاده شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، حمایت دولت و ایجاد سازوبرگ مناسب از سوی قوه مقننه در توسعه و انتقال فرهنگ دفاع مقدس را لازم دانست و افزود؛ دفاع مقدس قطعه ای از یک تاریخ نیست بلکه سرمشقی برای همه آحاد ملت بزرگ ایران است که باید بر اساس مدل دفاع مقدس امروز کشورمان مدیریت شود.
گفتنی است در ادامه، سیده فاطمه ذوالقدر، محمد اسماعیل سعیدی، ابوالفضل حسن بیگی، طیبه سیاوشی عنایتی، مسعود گودرزی، کمال دهقانی فیروزآبادی، محمدجواد جمالی نوبندگانی و جمشید جعفرپور نمایندگان محترم و اعضای کمیسیون های سیاست خارجی و فرهنگی حاضر در این نشست هرکدام جداگانه به ارائه پیشنهاد و نظر در این خصوص پرداختند.


منبع: روابط عمومی بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس