تبیان، دستیار زندگی
مهدی قره شیخ لو، رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور، در مورد انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگ اسلامی در سال ۲۰۱۷ و نقش آن در تعاملات قرآنی جهان اسلام، ابراز کرد: قطعا در بین تمام کشورها و ملت های اسلامی، قرآن؛ یکی از نقاط ممتاز و مشترک محسوب می شود.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

رخداد مشهد ۲۰۱۷؛ فرصتی برای تبادلات قرآنی با جهان اسلام

فرصتی برای تبادلات قرآنی با جهان اسلام

تبیان به نقل از گزارش خبرگزاری مهر، مهدی قره شیخ لو، رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور، در مورد انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگ اسلامی در سال ۲۰۱۷ و نقش آن در تعاملات قرآنی جهان اسلام، ابراز کرد: قطعا در بین تمام کشورها و ملت های اسلامی، قرآن؛ یکی از نقاط ممتاز و مشترک محسوب می شود.

ظرفیت های قرآنی ایران به جهان اسلام معرفی نشده است 

قره شیخ لو ادامه داد: ایران در میان کشورهای جهان اسلام، تعداد بسیار بالایی قاری، حافظ، فعال و مؤسسه قرآنی دارد، اما متأسفانه این ظرفیت بسیار گسترده، تاکنون به جهان اسلام معرفی نشده است.
رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور اضافه کرد: رویداد مشهد ۲۰۱۷، بهترین فرصت است تا حداقل با برپایی یک نمایشگاه، یا اعزام هیأت های قرآنی مختلف به دیگر کشورها، این ظرفیت قرآنی را به جهان اسلام معرفی کنیم.
وی یادآور شد: خوشبختانه به برکت انقلاب اسلامی و در طول چند دهه اخیر، اتفاقات بسیار خوبی در حوزه معرفی ظرفیت های قرآنی رخ داده است، اما ما باید بتوانیم یک مدل و الگو برای دیگر کشورهای اسلامی در این زمینه باشیم.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور با اشاره به نقش رخداد مشهد 2017، در وحدت بین مسلمانان، عنوان کرد: قطعا ما باید تبادلات قرآنی فرهنگی خود را با ملل اسلامی گسترده تر کرده و افزایش دهیم، همچنین نیروهای قرآنی آن ها به کشور ما بیایند و نیروهای ما نیز به این کشورها اعزام شوند تا یک تبادل افکار در کنار شناخت نقاط مثبت یکدیگر محقق شود.

الگوگیری دیگر کشورها از فعالیت های قرآنی ایران 

قره شیخ لو اضافه کرد: ظرفیت های قرآنی ایران و مشهد آنقدر زیاد است که کشورهای دیگر می توانند مدل و راهی را که در ایران دنبال می شود، الگوی خود قرار داده و آن را ادامه دهند.

ضرورت گسترش تبادلات قرآنی ٌ فرهنگی با دیگر ملل اسلامی  

رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور با اشاره به نقش رخداد مشهد ۲۰۱۷، در وحدت بین مسلمانان، عنوان کرد: قطعا ما باید تبادلات قرآنی ٌ فرهنگی خود را با ملل اسلامی گسترده تر کرده و افزایش دهیم، همچنین نیروهای قرآنی آن ها به کشور ما بیایند و نیروهای ما نیز به این کشورها اعزام شوند تا یک تبادل افکار در کنار شناخت نقاط مثبت یکدیگر محقق شود.

وی با بیان اینکه متأسفانه تبادلات قرآنی ما بسیار محدود است و در ایام سال به چند روز خاص محدود می شود، تأکید کرد: این جریان با توجه به رخداد ۲۰۱۷، می تواند در تمام طول سال ادامه یابد تا زمینه ای برای معرفی ظرفیت ها و فعالیت های بسیار قوی و شاخص در بخش های مختلف دانشگاهی، مردمی، قرائت، حفظ و دیگر موضوعات مرتبط با قرآن و فرهنگ قرآنی باشد.


منبع:
خبرگزاری مهر

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .