تبیان، دستیار زندگی
زمانی که فیس بوک در ایران فیلتر بود 6 میلیون نفر از طریق وی پی ان ها به این شبکه اجتماعی متصل می شدند
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

آخرین آمار اینترنتی از شرکت مخابرات

زمانی که فیس بوک در ایران فیلتر بود 6 میلیون نفر از طریق وی پی ان ها به این شبکه اجتماعی متصل می شدند

بخش ارتباطات تبیان
ایران

مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات گفت: در سال گذشته 367 میلیون کارت اعتباری در کشور فعال بود.
به گزارش خبرنگار ایسنا در خراسان، داوود زارعیان امروز در نشست علمی شبکه های اجتماعی فرصت یا تهدید که در فرهنگسرای رسانه برگزار شد، درخصوص تعداد کارت های بانکی در سال های مختلف در ایران، اظهار کرد: در سال 1392 تعداد 260 میلیون کارت، سال 1393 تعداد 315 و در سال گذشته 367 کارت اعتباری یعنی به ازای هر نفر 4.5 کارت بانکی فعال بوده است.
وی ادامه داد: در سال 1394 چهار میلیارد و 86 میلیون تراکنش مالی نیز انجام شده است.
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات با بیان اینکه از سال 68 قرار بود اینترنت وارد ایران شود، عنوان کرد: این موضوع تا سه سال به دلایل مختلف به تاخیر افتاد و در سال 71 ایران به شبکه بین المللی اینترنت متصل شد.
وی ادامه داد: دانشگاه شریف و دانشگاه گیلان تنها مراکز علمی بودند که به اینترنت دسترسی داشتند در سال 73 مشترکان اینترنت به 3000 نفر می رسید با این حال از همان زمان عده ای نگران تهدیدهای فضای مجازی بودند.
زارعیان با اشاره به افزایش دو برابری مشترکان اینترنت تا سال 76، اظهار کرد: در سال 80 به این دلیل که کارت و اینترنت دایل آپ وارد ایران شد 700 تا 800 هزار نفر که بیشتر در سازمان ها و شرکت های خصوصی بودند به اینترنت وصل شدند اما در این سال رشد وبلاگ نویسی موجب شد تا استفاده ایرانیان از اینترنت افزایش چشم گیری داشته باشد.
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات یادآور شد: در این سال 10000 وبلاگ نویس فعال بودند که به همین دلیل رتبه ایران در وبلاگ نویسی در دنیا تک رقمی شد.
وی با بیان اینکه درحال حاضر بیشتر افراد از اینترنت استفاده می کنند، تصریح کرد: از زمانی که اینترنت وارد کشور شد نگران تهدیدهای آن بودیم اما امروزه تهدیدهای اینترنتی به حداکثر رسیده به علاوه این که در حال حاضر نمی توان بدون اینترنت زندگی کرد.

74 درصد کاربران اینترنتی کشور مدرک تحصیلی و 70 درصد آنان تحصیلات دانشگاهی دارند

زارعیان به سه شرطی که کشورهای توسعه یافته در حوزه ارتباطات باید داشته باشند اشاره و بیان کرد: میزان فراهم بودن زیرساخت های مورد نیاز فناوری اطلاعات، میزان به کارگیری آن و آشنایی با مهارت های مورد نیاز این سه مورد هستند اگر در ارتباطات آسیب می بینیم به این دلیل است که نتوانستیم مهارت های موردنیاز این حوزه را آموزش دهیم.
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ضریب نفوذ تلفن همراه در ایران را 120 دانست و افزود: به ازای هر ایرانی دو سیم کارت خریداری شده اما تنها 1.5 سیم کارت فعال است همچنین ضریب تلفن در اروپا 60 درصد این رقم در ایران به 40 می رسد.
وی خاطرنشان کرد: ایران در شاخص های تولید آی سی تی رتبه 99 را در دنیا داشته اما رتبه اول به در اختیار کره جنوبی به عنوان یک کشور آسیایی است.
زارعیان با بیان اینکه درحال حاضر امکان استفاده از ابزار نوینی مانند بانکداری الکترونیکی، کارت های اعتباری و دیجیتال و .. فراهم شده است، عنوان کرد: ممکن است تا چند سال آینده دیگر نیاز به چاپ اسکناس توسط بانک مرکزی نباشد و تمام معاملات با ابزارهای نوین صورت گیرد.
زارعیان با اشاره به نوع استفاده از امکانات فضای مجازی، عنوان کرد: ابزار و فضای مجازی مثبت بوده و جامعه می تواند بهترین استفاده را از آنها داشته باشد امروزه تکنولوژی و فناوری عامل تغییرات در دنیا است.
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات گفت: توسعه تصادفی نیست و با فراهم آوردن شرایط و ابزار صورت می گیرد.
وی با تاکید بر اینکه ایرانیان اولین مشتریان اجتماعی هستند، بیان کرد: زمانی که فیس بوک در ایران فیلتر بود 6 میلیون نفر از طریق وی پی ان ها به این شبکه اجتماعی متصل می شدند.
زارعیان درخصوص مدارک تحصیلی افرادی که بیشترین استفاده را از اینترنت دارند، عنوان کرد: 74 درصد کاربران اینترنتی کشور مدرک تحصیلی و 70 درصد آنان تحصیلات دانشگاهی دارند.
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات با بیان اینکه برای استفاده از اینترنت باید فرهنگ  صورت گیرد، تصریح کرد: آموزش سواد رسانه ای در حوزه های مختلف نیز می تواند در این زمینه کمک کننده باشد ابزار مهم فرهنگ سازی در فضای مجازی، وب سایت ها هستند.
وی با تاکید برلزوم انجام فیلترینگ برای بعضی از سایت ها، اظهار کرد: فیلترینگ موجب حفاظت از خانواده حیثیت و آبروی افراد می شود در تمام دنیا حتی در آزادترین کشورها از فیلترینگ استفاده می شود.
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات گفت: استفاده از ظرفیت رسانه و تولید بومی نیز می تواند در پیشگیری از وقوع جرم در اینترنت موثر باشد.


منبع : ایسنا