تبیان، دستیار زندگی
بخش اعتقادات شیعه سایت تبیان با انتشار مقاله اینترنتی «ریشه های ناپایدار بهائیت» به معرفی این فرقه ساختگی به دست غربیان پرداخته است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

بهائیت را در تبیان بشناسید

بخش اعتقادات شیعه سایت تبیان با انتشار مقاله اینترنتی «ریشه های ناپایدار بهائیت» به معرفی این فرقه ساختگی به دست غربیان پرداخته است.

هومن بهلولی- روابط عمومی

 بهائیت

به گزارش روابط عمومی، زمانی که دشمنان اسلام نتوانستند صفوف به هم پیوسته مسلمانان را از هم باز کنند و صف محکم آنها را بشکنند،  تصمیم گرفتند با ایجاد فرقه های جدید در هر منطقه حربه جدیدشان را از میان شکاف های ریز تاریخی به آزمون بگذارند. استعمار پیر در منطقه شبه جزیره با کمک های آل سعود فرقه وهابیت را  به وجود آوردند.

دکتر سمیه جولایی در متن این مقاله آورده است:« در ایران اسلامی و شیعی فرقه بابیت و بهائیت را و در هندوستان،  فرقه قادیانیه را ساختند و بافتند و عرضه کردند. در هم تنیدگی حیرت آوری میان مذهب و دست کثیف سیاست های بیگانگان مشاهده می شود. چه این که اگر حمایت های بی دریغ انگلستان و روسیه تزاری از این فرقه ها و رهبران آنها نبود؛  تا کنون نامی از آنها باقی نمی ماند. در این مقاله سعی می شود پس از مقدمه ای کوتاه به بررسی ریشه ای ترین مسایل فرقه بهاییت پرداخته شود.

در سال 1260 یعنی حدود صد و هفتاد و هفت سال پیش،  فرد جوانی به نام میرزا علی محمد شیرازی خود را واسطه میان شیعیان و حضرت ولی عصر عج معرفی کرد؛  به واسطه همین ادعا به او «باب» و فرقه اش را «بابیت» نامیدند. ابتدا عده ای نادان و عده ای دیگر که در پی منافع مادی خودشان بودند به این فرقه گرویدند. وی در ابتدا خود را باب می دانست اما بعدها ادعای مهدویت، سپس رسالت و در نهایت ربوبیت کرد. وی کتابی به نام « بیان» نیز نوشت که خودش آن را ناسخ قرآن می داند. جدا از داده های تاریخی و اسناد و مدارکی که به روشنی ارتباط رهبران این فرقه را با پهلوی ها و بریتانیا و حتی روسیه تزاری نشان می دهد؛  آنچه در محتوای این کتاب،  پیروان بهاییت را به آن می خوانند،  اعمال خشونت با مخالفان این فرقه یعنی مسلمانان است. همین آموزه ها در آن سال ها منجر به آشوب ها و درگیرهای خشن و خونین در شهرهای مختلف ایران شد که امیرکبیر مجبور به سرکوب آنها شد.
زمانی که وی در تبریز به دار آویخته شد، باطل بودن  ادعاهای وی درباره بابیت، رسالت، و مهدویتش آشکار شد و طبیعی است که پیروان بسیار اندک این فرقه که با هموطنان مسلمان و شیعه شان در تضاد بودند؛ سیطره آنها بر اکثریت مخالف امکان نداشت.»

علاقمندان به منظور مطالعه مقاله اینترنتی «ریشه های ناپایدار بهائیت» می توانند به بخش اعتقادات شیعه سایت تبیان مراجعه کنند.