تبیان، دستیار زندگی
پف نبات نوعی آب نبات نرم است که از مخلوط ژلاتین و سپیده تخم مرغ و شکر یا شیره نشاسته تهیه می شود و بافتی اسفنجی دارد. پف نبات احتمالاً شکل تازه ای از نوعی شیرینی سودرسان به بدن است که از گیاه ختمی درست می شود.
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

مارشمالو باتری گوشی اندرویدی تان را هدف می گیرد!!


پف نبات نوعی آب نبات نرم است که از مخلوط ژلاتین و سپیده تخم مرغ و شکر یا شیره نشاسته تهیه می شود و بافتی اسفنجی دارد. پف نبات احتمالاً شکل تازه ای از نوعی شیرینی سودرسان به بدن است که از گیاه ختمی درست می شود. این گیاه از تیره پنیرکیان است با ساقه های بلند و گل های درشت تر با خواص پنیرک. پف نبات گاه به صورت برشته شده نیز مصرف می شود. در زبان انگلیسی به این شیرینی مارشمالو (Marshmallow) گفته می شود.

اشتباه نکنید! این مطلب مربوط به شیرینی جات نیست ! ما در این گزارش شما را با نسل 6 ام سیستم عامل اندروید آشنا می کنیم ! سیستم عاملی که مانند نسل های گذشته اندروید از اولین حرف الفبای انگلیسی شروع شده و هریک نام دسر ها هستند:
اندروید 1 به اسم Angle Cake ، اندروید 1.1 با نام Battenberg ، اندروید 1.5 Cupcake ، اندروید 1.6 Donut ، اندروید 2 Eclair ، اندروید 2.2 Froyo ، اندروید 2.3 Gingerbread ، اندروید 3 Honeycomb ، اندروید 4 Ice Cream Sandwich ، اندروید 4.2 و 4.3 Jelly Bean ، اندروید 4.4 KitKat و در نهایت اندروید 5 Lollipop نام داشتند که به ترتیب کلمات آنها آغاز شده از حروف الفبا از a تا l هستند.
مارشمالو

علاوه بر این روال، گوگل همیشه قبل از اعلام نام نسخه جدید، به کاربران زمان می دهد تا نام آن را حدس بزنند. در پرده برداری از نسخه 6.0 اندروید در ماه می، گوگل اعلام کرد که نام این نسخه که قرار بود با حرف M آغاز شود، و قبل از این با عنوان Android M از آن یاد می شد، Marshmallow، یا طبق ترجمه ویکی پدیا، پف نبات است.
در نگاه اول در منو برنامه ها، همه چیز مشابه اندروید 5 به نظر می رسد. تنها مورد جدید، اضافه شدن Scrool bar است که برنامه ها را بصورت الفبایی از بالا به پایین طبقه بندی می کند؛ و همچنین در بالای برنامه ها یک لایه جدا شده، به برنامه هایی که اخیرا از آنها استفاده کرده اید اختصاص داده شده است.
یکی از ویژگی های هیجان انگیز مارشمالو، Doze نام دارد. هدف Doze کاهش مصرف باتری گوشی است، بطوری که به کمک گیرنده های گوشی تشخیص می دهد که گوشی توسط کاربر دارد استفاده می شود یا نه. بطور مثال، اگر گوشی را روی یک میز بگذارید، بعد از گذشت مدتی سنسور Accelerometer تشخیص می دهد که گوشی ثابت مانده و تکان نمی خورد. در این زمان است که پردازش های زمینه غیر فعال می شوند و بدین ترتیب مصرف باتری کاهش می یابد.
اندروید 6.0 همچنین شامل یک بخش جدید است که می شود آن را رقیب Apple Pay تلقی کرد. بخشی که مشابه رقیبش، Android Pay نامگذاری شده. این بخش، که البته متناسب با کاربران ایالات متحده است، از قطعه NFC گوشی استفاده کرده و آن را به کیف پول الکترونیکی تبدیل می کند. به این صورت تلفن همراه شما می تواند با حفظ سمت کیف پول شما هم باشد!
یکی از تغییرات بزرگ مارشمالو، نسخه جدید Google Now با امکانات پیشرفته جست و جو می باشد. هوش مصنوعی حساس به متن بودن آن ارتقا یافته و همچنین این امکان را به شما می دهد که در داخل برنامه های دیگر نیز به جست و جو بپردازید. بطور مثال، شما در حال گوش دادن به یک آهنگ در Spotify هستید. Google now این امکان را به شما می دهد که در داخل همین برنامه، آلبوم های دیگر خواننده ای که در حال گوش دادن به او هستید را برایتان پیدا کند. و یا همچنین پیدا کردن مطالبی مشابه به نوشته ای که شما در حال خواندن آن در یک ایمیل یا یک پیامک هستید.
گوگل همچنین با یکپارچه سازی صوتی API، سیستم کنترل صوتی اش را به گونه ای ارتقا داده که برنامه سازان اندروید بتوانند به صورت گسترده و باز، برنامه هایی کاربردی بر پایه این سیستم طراحی کنند. برنامه هایی که بتوانند بعد از دستور صوتی شما جوابتان را بدهند.

مارشمالو

اندروید 6.0 قابلیت پشتیبانی از USB-C را نیز دارد. که این می تواند شروعی بر پایان نسل MicroUSB در گوشی های همراه باشد. USB-C نسل جدید ارتباطی است که سرعت رد و بدل کردن اطلاعات و همچنین توان، برای شارژ کردن گجت ها در آن افزایش چشمگیری کرده است. بطور مثال برای گوشی های هوشمند امروزی که از MicroUSB استفاده می کنند، USB-C قادر به شارژ کردن آنها با زمان یک پنجم است. البته در آینده ای نه چندان دور قرار است که آخرین نسل یو اس بی در تمامی لوازم الکترونیکی، از کامپیوتر و موبایل گرفته تا تلویزیون های هوشمند، جایگزین نسل ها و سوکت های مختلف یو اس بی شوند و بدین ترتیب، تمام کاربران دنیا تنها نیاز به یک نوع کابل دارند و آن هم کابلی است که دو سر آن USB-C با سایز یکسان است.
در اندروید 6.0 شما این امکان را دارید که برای یک یا چندین برنامه محدودیت های هوشمندانه اعمال کنید. برای نمونه می توانید قابلیت استفاده از میکروفون گوشی تان را برای واتساپ غیر فعال کنید. این امکان می تواند برای کاربرانی که نسبت به امنیت اطلاعات گوشی شان حساس هستند، مفید باشد. البته آنچه گفته شد تمامی ویژگی های این سیستم عامل نبوده و مسلما با عرضه رسمی آن، شاهد امکانات بسیار دیگری خواهیم بود. تاریخ دقیق عرضه اندروید 6.0 هنوز از طرف شرکت گوگل اعلام نشده است.Nexus 5 ، Nexus 6 و Nexus 9 گوشی ها و تبلتی هستند که آمادگی نمایش اندروید مارشمالو را دارند.

امین سعادت

بخش دانش و زندگی تبیان


منابع

1- https://en.wikipedia.org/wiki/Marshmallow
2- http://www.stuff.tv/news/android-m-promises-double-your-battery-life-and-more
3- http://bayannews.ir/1394/05/27/%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B9%D8%AF%DB%8C-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-marshmallow-%D8%B4%D8%AF.html