تبیان، دستیار زندگی
بسیاری از کاربران اینترنت بنا به دلایلی از جمله زمان محدود در طول روز به علت حضور در محل کار یا دانشگاه ترجیح می دهند که در ساعات انتهایی شب مشغول به وب گردی یا حضور در شبکه های اجتماعی شوند که این امر می تواند باعث به وجود آمدن مشکلات زیادی در سلامت فرد
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

شب‌ها بیدار می‌مانید؟ مشکلات زیادی در کمین شماست!


بسیاری از کاربران اینترنت بنا به دلایلی از جمله زمان محدود در طول روز به علت حضور در محل کار یا دانشگاه ترجیح می‌دهند که در ساعات انتهایی شب مشغول به وب گردی یا حضور در شبکه‌های اجتماعی شوند که این امر می‌تواند باعث به وجود آمدن مشکلات زیادی در سلامت فرد شود.


شب بیداری

پژوهشگران سلامت هشدار می‌دهند افرادی که شب‌ها دیر به خواب می‌روند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند اختلال در عملکرد ساعت بیولوژیک بدن٬ دیابت، التهاب و ضعف عضلات و افزایش حجم بافت چربی اطراف شکم و کمر قرار دارند. این اضافه وزن معمولا بر وضعیت گردن تاثیر گذاشته و منجر به خرو پف می‌شود.

بیدار ماندن زیاد در طول شب همچنین باعث افزایش سطح هورمون‌های استرس‌زا می‌شود.

نداشتن خواب عمیق آستانه درد را در این افراد پایین می‌آورد. بدن حدود ساعت ۴ صبح مولکول‌های ضد التهاب آزاد می‌کند. این مولکول باعث تسکین درد می‌شود. در صورتی که فرد دیر به خواب رفته باشد این مرحله آزادسازی را نخواهد داشت و در نتیجه درد بیشتری احساس می‌کند.

کسانی که دیر وقت به رختخواب می‌روند و صبح زود برای رفتن به سر کار بیدار می‌شوند، آخرین مرحله خواب یعنی REM را ندارند. این مرحله روی یادآوری خاطرات و حافظه تاثیر دارد که بی‌خوابی منجر به پریشانی و حواس پرتی فرد در طول روز بعد خواهد شد.

بخش دانش و زندگی تبیان

مبع : ای تی سان