تبیان، دستیار زندگی
در نخستین جشنواره عکس «قاب سرخ» که با محوریت عکاسی از گلزار شهدا برگزار می شود از سه نفر از عکاسان شهید، جانباز و فعال در حوزه عکس جبهه و جنگ تجلیل می شود
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

فریم راوی می‌شود


در نخستین جشنواره عکس «قاب سرخ» که با محوریت عکاسی از گلزار شهدا برگزار می‌شود از سه نفر از عکاسان شهید، جانباز و فعال در حوزه عکس جبهه و جنگ تجلیل می‌شود.

فریم راوی می‌شود

در نخستین جشنواره عکس «قاب سرخ» که با محوریت عکاسی از گلزار شهدا برگزار می‌شود از سه نفر از عکاسان شهید، جانباز و فعال در حوزه عکس جبهه و جنگ تجلیل می‌شود.
محمد اسفندیاری رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دبیر نخستین جشنواره عکس «قاب سرخ» در جلسه مشترک هیئت‌داوران و شورای سیاست‌گذاری این جشنواره با اعلام مطلب فوق گفت: در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره عکس «قاب سرخ» علاوه بر تجلیل از یک خانواده عکاس شهید از یک عکاس جانباز و یک عکاس فعال در حوزه عکس جبهه و جنگ تجلیل می‌شود.
دبیر نخستین جشنواره عکس «قاب سرخ» اظهار داشت: در این مراسم علاوه بر تجلیل از آثار برتر جشنواره از یک پژوهشگر فعال در حوزه عکس دفاع مقدس نیز تجلیل خواهد شد.
اسفندیاری افزود: برگزاری مراسم جشن پدران آسمانی که عصر روز پنج‌شنبه دهم اردیبهشت‌ماه در گلزار شهدای سراسر کشور برگزار می‌شود فرصت خوبی است تا علاقه‌مندان به هنر عکاسی نسبت به تهیه عکس اقدام و آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
در این جلسه که با حضور اعضای هیئت‌داوران یوسف زینال زاده مدرس دانشگاه، سید عباس میر هاشمی رییس انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس، حاجی‌زاده رییس انجمن عکاسان شاهد و ایثارگر، کمال‌الدین شاهرخ رییس انجمن عکس بسیج هنرمندان، مریم کمار مدرس دانشگاه، فرهاد سلیمانی عضو انجمن عکاسان و اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره، محمد اسفندیاری، رضوان خواجه صالحانی، محمد اسماعیل رضایی و اصغر رضوانی برگزار شد مقرر شد همزمان با مراسم اختتامیه نمایشگاهی از آثار برتر این جشنواره در معرض دید علاقه‌مندان قرار گیرد.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی ایثار به آدرس www.isaar.ir و خبرگزاری حیات مراجعه کنند.

خیلی‌ها از سر کلاس درس و دانشگاه به جنگ رفتند که امروز تصاویر به‌جامانده از آن روزها سند افتخاری است برای تمام مردم ایران

مرگ نزد من آی
آغاز جنگ تحمیلی همزمان بود با شروع دوره‌ای از طلایی‌ترین تاریخ ملت ایران. تاریخی که آینه تمام نمایش مردان و زنانی بودند که همه‌چیز خود را در طبق اخلاص گذاشتند و دست‌خالی شدند پیروز یک جنگ تمام‌عیار.
 مادران از فرزندان خود می‌گذشتند و تازه‌عروس‌ها از همسرانشان. مانوری از ایثار و ازخودگذشتگی در جامعه موج می‌زد. البته بودند افرادی هم که در این اوضاع کارشان فقط نق زدن بود و برای اینکه می‌ترسیدند و نمی‌توانستند چون مردان وارد میدان آتش شوند شروع کردند به غر زدن و حرف‌های صد من یک غازی که می‌خواست رشادت فرزندان امام را تحت‌الشعاع قرار دهد. اما راه جهاد راهی نبود که کمیتش با این حرف‌ها و عمل‌های بیهوده لنگ شود.
مردانی که اهل جنگ و دفاع از ناموس بودند سن و سال و خانواده و اینکه شغلشان را ممکن است از دست بدهند برایشان مهم نبود. حتی خیلی‌ها از سر کلاس درس و دانشگاه به جنگ رفتند که امروز تصاویر به‌جامانده از آن روزها سند افتخاری است برای تمام مردم ایران.
تصویری که می‌بینید نوجوانی را نشان می‌دهد که علایق دنیا نتوانست او را مشغول کند و صدای حق را شنید و عازم جهاد شد.

فریم راوی می‌شود



فرآوری: سامیه امینی

بخش فرهنگ پایدار ی تبیان


منابع: خبرگزاری فارس، روابط عمومی باغ‌موزه دفاع مقدس

مطالب مرتبط:

 هدیه میلیونی!

چند فرم به یاد ستاره غرب

گزیده‌ای از پوسترهای عاشورایی