تبیان، دستیار زندگی
حتماً تاکنون نام پژوهشگاه رویان و اخبار برخی دستاوردهای این مرکز به گوشتان خورده است. آیا مایلید با این مرکز بیشتر آشنا شده و جهت کسب اطلاع بیشتر از این مرکز بازدید کنید؟ تولد نخستین حیوان شبیه سازی شده در خاورمیانه که در سال ....
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

پژوهشگاه رویان
محلی مناسب برای بازدید دانش پژوهان

اگر شما از جمله دانش پژوهانی هستید که به انجام پروژه هایی با موضوع زیست‌شناسی، شیمی، میکروبیولوژی و مهندسی ژنتیک علاقمندید، اگر برای ادامه پژوهشتان نیاز به یافتن فعالیت ها و دست آورد های پژوهشگاه های برتر کشور هستید، اگر به دنبال کشف راه های جدید در علوم مختلف به ویژه ژنتیک هستید، حتماً از پژوهشگاه رویان بازدید نمایید و با دستاوردهای جدید این مجموعه آشنا شوید.

پژوهشگاه رویان

حتماً تاکنون نام پژوهشگاه رویان و اخبار برخی دستاوردهای این مرکز به گوشتان خورده است. آیا مایلید با این مرکز بیشتر آشنا شده و جهت کسب اطلاع بیشتر از این مرکز بازدید کنید؟ تولد نخستین حیوان شبیه سازی شده در خاورمیانه که در سال 1385 اتفاق افتاد و نام آن را رویانا نهادند یکی از افتخارات این مرکز است که در ذهن هر ایرانی جای گرفته است.

سه سال بعد تولد دو گوساله و سه بزغاله شبیه سازی شده در این پژوهشگاه بار دیگر فعالیت های این مرکز را تیتر اصلی اخبار قرار داد. پژوهشگاه رویان در زمینه های مختلفی چون خدمات درمان ناباروری، سلول‌های بنیادی و زیست‌فناوری نیز تا کنون موفقیت‌های زیادی کسب نموده است. تأسیس نخستین بانک عمومی خون بند ناف در سال 1387 و همچنین تولد اولین بزغاله تراریخته حاوی ژن تولید کننده فاکتور 9 انعقادی خون انسان در سال 1388و ...

پژوهشگاه رویان

با توضیحات گفته شده حتماً تاکنون متوجه نوع فعالیت پژوهشگاه رویان شده اید. این پژوهشگاه در خرداد ماه سال 1370 به عنوان مرکز جراحی محدود با هدف ارائه خدمات درمانی به زوج‏های نابارور و پژوهش و آموزش در زمینه علوم باروری و ناباروری در تهران تأسیس شد. پژوهشگاه رویان در سال‏های 1377 و 1387 به ترتیب مجوز مراکز تحقیقات علوم سلولی و مرکز تحقیقات پزشکی تولید مثل را از شورای گسترش دانشگاه‏های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرد و آبان ماه 1388 شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارتقای آن از پژوهشکده به پژوهشگاه رویان موافقت کرد.

پژوهشگاه رویان

برای بازدید از این پژوهشگاه باید بدانید که این مرکز فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی و نیز درمانی خود را در بخش های مختلف و در قالب سه پژوهشكده و دو مرکز خدمات تخصصی (مرکز درمان ناباروری و مرکز سلول درمانی) با هدف "از علم تا کاربرد" انجام می‌دهد.

پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلول های بنیادی رویان در زمینه طب پیوند با شناخت مبانی پایه زیست شناسی سلول‌های بنیادی، توسعه تحقیقات ترجمانی سلول‌های بنیادی روی حیوانات آزمایشگاهی و انجام کارآزمایی‌های بالینی فعالیت دارد.

پژوهشگاه رویان

پژوهشکده زیست شناسی و طب تولید مثل رویان در زمینه افزایش میزان باروری، سلامت جنین و بهبود سلامت جامعه از طریق تحقیق و درمان ناباروری در حوزه‌های مختلف تولید مثل فعالیت دارد. این پژوهشکده شامل گروه‌های پژوهشی ژنتیك تولید مثل، جنین شناسی، اپیدمیولوژی و سلامت باروری، اندوكرینولوژی و ناباروری زنان، آندرولوژی، تصویربرداری تولید مثل است.

پژوهشگاه رویان

پژوهشکده زیست فناوری جانوری بر تولید دام و محصولات وابسته مرتبط با زیست فناوری آن فعالیت دارد. پژوهشکده شامل گروه‌های پژوهشی مهندسی ژنتیك، زیست شناسی سلول جنسی و گروه زیست فناوری جانوری است.


با دانستن فعالیت های پژوهشگاه رویان و نتایج پژوهشی این مرکز که شامل باروری آزمایشگاهی در انسان، شبیه سازی تولیدمثلی در حیوانات اهلی، انجماد جنین انسان، تولید و جداسازی انواع سلول‌های بنیادی جنینی بزرگسالان و بندناف، تولید بزهای تراریخت، ایجاد بانک سلول‌های بنیادی جنینی و پرتوان القایی و ... می باشد اگر مشتاق شدید تا از این مرکز بازدید نمایید پس از هماهنگی جهت زمان و روز بازدید، به آدرس زیر مراجعه نمایید.


شماره تماس جهت هماهنگی بازدید: 02123562000
 آدرس پژوهشگاه: تهران، بزرگراه رسالت، خیابان بنی هاشم شمالی، کوی حافظ، پژوهشگاه رویان

بخش پژوهش های دانش آموزی تبیان
تهیه: الهام گارسچی، تنظیم: نسرین صادقی